ROLEX SERVICEBEURT

Uw ROLEX horloge verdient het beste onderhoud – en dat is waar wij naar streven en wat wij leveren.

Alle reparaties, onderhoud en restauraties van uw Rolex-horloge worden uitgevoerd door ons professionele ervaren team van horlogemakers. Uiteraard worden er bij vervanging alleen originele Rolex onderdelen gebruikt. Al ons werk is inclusief 1 jaar garantie. U kunt er dus zeker van zijn dat uw horloge in veilige handen is.

ROLEX SERVICE BEURT EN POLIIJSTEN

Dit horloge heeft tijdens een val zeer ernstige schade opgelopen en had een volledige interne en externe revisie nodig. Tijdens de val is zelfs het saffierglas volledig stuk gegaan, de wijzers zijn vervangen. De wijzerplaat konden we nog blijven gebruiken omdat deze wonderwel nagenoeg geen beschadigingen had opgelopen! Er waren behoorlijk wat uurwerkafhankelijke Rolex onderdelen die vervangen moesten worden en dus een rolex servicebeurt van toepassing was.

De horlogekast en de band zijn op verschillende plaatsen zo ernstig beschadigd dat we deze alleen middels laser polijsten weer in perfecte staat kregen. Daarna is het complete horloge met hand polijsten weer zijn originele finishing gekregen. Het uurwerk is weer gemonteerd en in de kast geplaatst. Het horloge is getest op waterdichtheid en vervolgens is de band aan de horlogekast bevestigd. Het horloge is weer zoals deze behoort te zijn. Zie de foto`s en film vooraf en na de uitgebreide rolex servicebeurt.

SPECIFICATIES EN BIJZONDERHEDEN VAN DIT ROLEX HORLOGE:

Model: Rolex GMT Master II Batman, Automaat, Kaliber 3285, 40mm, Power reserve 70uur, Chronometer, GMT, Hour-Hand set.

DUBBELE TIJDZONES:

Met traditionele uur, minuten, en secondewijzers, een 24-uurswijzer met driehoekige punten en een bi-directioneel draaibare ring en een 24-uurs inzetstuk met schaalverdeling, kan de GMT-Master II de tijd in twee tijdzones tegelijk weergeven: ofwel de lokale tijdzone, tijd en de referentietijd, of de lokale tijd en die van een alternatieve tijdzone. De datum, op 3 uur op de wijzerplaat, wordt gesynchroniseerd met de lokale tijd.

 

LIJST MET ONZE MEEST ONZE POPULAIRE REPARATIE MERKEN:
 
 
 
CONTACT
Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36 5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118
 
WIJ WERKEN OP AFSPRAAK
LET OP! Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern streng beveiligde locatie.
Audemars Piguet reparatie, Rolex reparatie, BREITLING REPARATIE, Cartier reparatie,  CARTIER POLIJSTEN,   breitlingpolijsten.nl,  omegapolijsten.nl, 
exclusieve horlogemakers, Panerai Reparatie, LONGINES REPARATIE, OMEGA REPARATIE, HUBLOT REPARATIE, BREGUET REPARATIE, PATEK PHILIPPE, TUDOR REPARATIE, Tag Heuer reparatie, Zenith Reparatie, iwc reparatie,