goud horloge polijsten

Exclusief goud horloge polijsten?

Het polijsten van een gouden horloge is een nauwgezet proces dat precisie, expertise en alleen met gespecialiseerde horlogemakers gereedschappen goed kan gebeuren. Wij volgen een reeks stappen om ervoor te zorgen dat de gouden oppervlakken van het horloge in hun oorspronkelijke glans worden hersteld, terwijl de werkzaamheid van het uurwerk behouden blijft. Hier is een inzicht in hoe onze horlogemakers een gouden horloge polijsten.

**Beoordeling**:

Voordat het polijstproces begint, onderzoeken onze horlogemakers het horloge zorgvuldig om de staat ervan te beoordelen. Ze identificeren eventuele krassen, deuken of onvolkomenheden op de gouden oppervlakken die aandacht nodig hebben.

**Demontage**:

Indien nodig demonteren onze horlogemakers het horloge, waarbij de kast, ring, band en andere componenten van elkaar worden gescheiden. Dit zorgt voor een betere toegang tot elk onderdeel en zorgt ervoor dat alle gebieden tijdens het polijsten worden meegenomen.

**Reiniging**:

Onze horlogemakers reinigen elk onderdeel grondig met een zachte reinigingsoplossing en speciaal gereedschap voordat het horloge wordt gepolijst. Hierdoor worden vuil, oliën en andere verontreinigingen van de goudoppervlakken verwijderd en worden ze voorbereid op het polijsten.

**Polijsten**:

Met behulp van een reeks schuurmiddelen en polijstgereedschappen polijst de horlogemaker zorgvuldig de gouden oppervlakken om krassen te verwijderen en de glans te herstellen. Er kunnen verschillende soorten schuurmiddelen worden gebruik, Beginnend met grove verbindingen om diepere krassen. Aan te pakken en geleidelijk over te gaan naar fijnere verbindingen voor een gladde, glanzende, perfecte afwerking.

**Polijsten**:

Na het polijsten bewerken onze horlogemakers de gouden oppervlakken met zachte, pluisvrije doeken om resten te verwijderen en de glans te verbeteren. Deze stap vereist vaardigheid en precisie om een onberispelijke afwerking te garanderen zonder het delicate goud te beschadigen.

**Eindinspectie**:

Onze horlogemakers inspecteren elk onderdeel nauwgezet onder vergroting om er zeker van te zijn dat de gewenste resultaten worden bereikt zodra het polijstproces is voltooid. Eventuele resterende onvolkomenheden worden aangepakt en indien nodig kan aanvullend polijsten worden uitgevoerd.

**Her montage**:

Na het polijsten en inspecteren zet de horlogemaker het horloge zorgvuldig weer in elkaar, waarbij ervoor wordt gezorgd dat elk onderdeel goed is uitgelijnd en vastgezet. Dit kan inhouden dat de kast, de ring, de armband en andere onderdelen opnieuw moeten worden bevestigd met behulp van speciaal gereedschap en technieken.

**Kwaliteitscontrole**:

Voordat het horloge aan de eigenaar wordt teruggegeven, voeren onze exclusieve horlogemakers een laatste kwaliteitscontrole uit om er zeker van te zijn dat alles correct functioneert en dat de gouden oppervlakken voldoen aan de gewenste normen van kwaliteit en uiterlijk.

**Verpakking en presentatie**:

Zodra uw horloge de kwaliteitscontrole heeft doorstaan, wordt het verpakt en aan de eigenaar gepresenteerd. Dit kan inhouden dat u het horloge in een beschermhoes of in een speciale doos wordt verpakt om schade tijdens transport en opslag te voorkomen.

Het polijsten van een gouden horloge vereisen extreme vaardigheid, geduld en aandacht voor detail. Onze horlogemakers gebruiken gespecialiseerde technieken en gereedschappen om de gouden oppervlakken van het horloge te herstellen. Tegelijkertijd de integriteit van het exclusieve horlogemerk en waarde van het uurwerk te behouden.

CONTACT
Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36 5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

LET OP! Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern streng beveiligde locatie.

Zoek je professionele horloge reparatie service? Wij bieden deskundige diensten voor het repareren van jouw kostbare exclusieve horloges.
EXCLUSIEVE horloge polijsten
Professionele Jaeger-LeCoultre reparatie service
horloge laser polijsten
rolex vintage
vintage horloge polijsten
hublot horlogemaker
exclusief horloge service
iwc goud polijsten
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER