Breitling Horloge Reparatie & PolijstserviceS

Ook specialisten van Breitling horloges

Heeft uw Breitling horloge een volledige servicebeurt nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn specialisten in het leveren van superieur Breitling onderhoud. Wij zijn er trots op dat we alleen de allerbeste originele onderdelen en gerenommeerde apparatuur gebruiken bij het onderhoud van uw horloge. Onze uiterst deskundige horlogemaker herstelt uw Breitling horloge in onberispelijke staat.

Breitling een luxe investering

Bij Exclusieve Horlogemakers beseffen we volledig dat uw Breitling horloge een luxe investering is. Het horloge verdient zorg, aandacht en een volledige servicebeurt om de 3-5 jaar. Onderhoud zorgt ervoor dat uw horloge in uitstekende staat blijft en optimaal blijft functioneren. Ons Breitling onderhoud heeft tot doel uw horloge terug te brengen naar zo goed als nieuw, optimale prestaties te behouden en de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van het uurwerk te behouden.

Waarom kiezen voor Exclusieve Horlogemakers bij reparatie en service van uw Breitling horloge?

Wij gebruiken uitsluitend originele Breitling onderdelen en bieden 12 maanden garantie, Flexibele servicepakketten met passende prijzen, Onze volledige service herstelt uw Breitling horloge in onberispelijke staat

We hebben veel ervaring en als lid van diverse beroepsorganisaties kunt u er zeker van zijn dat uw horloge in veilige handen is.

Onze werkwijze in het kort samengevat:

Een Breitling service omvat verschillende stappen om ervoor te zorgen dat deze wordt hersteld naar zijn originele standaard:

 • Totale tijdcontroles
 • Opwindveer en pakkingen worden vervangen
 • Waterafdichting metingen
 • Afdichtingscontroles om de specificaties te corrigeren
 • Ultrasone horlogebaden
 • Revisie van de wijzerplaat, wijzers horlogekast of armband
 • Uurwerk (de)monteren, invetten en oliën
 • Volledig herstel van de horlogekast en horlogeband
 • Vervanging van de wijzers
 • Vervanging van de wijzerplaat
 • Nieuw glas
 • Renovatie van bezel en band
 • Vervanging van de bezel en de band
 • Vervanging van de opwindveer
 • Nieuwe batterijen
 • Renovatie en restauratie van uw (vintage) Breitling
Breitling horloge reparatie service in Nederland

Wij kunnen een volledige horlogeservice bieden voor vrijwel elk model Breitling. Al het werk wordt uitgevoerd door een zeer bekwame horlogemaker in onze gespecialiseerde horloge Atelier.

Onze Breitling horlogeservice bestaat uit verschillende stappen als onderdeel van het complete proces. Wij boeken uw horloge in ons systeem en controleren het extern op eventuele krassen of vlekken. We voeren een test uit van alle horlogefuncties en plaatsen het complete horloge in een afgesloten opslag. Wij zullen de horlogeafdichtingen vervangen door een exemplaar dat op voorraad is of door een bestelling te plaatsen bij een gerenommeerde leverancier.

Breitling horloge demonteren

Het horloge wordt zorgvuldig gedemonteerd en alle onderdelen worden gecontroleerd op slijtage, terwijl een ultrasone reinigingsmachine wordt gebruikt om het horloge schoon te maken. Voordat we extra werkzaamheden uitvoeren, nemen we contact met u op en bevestigen we of er verdere kosten nodig zijn. We zullen het uurwerk zorgvuldig herstellen en het horloge opnieuw in elkaar zetten door middel van regelmatige tests. Wij controleren de waterdichtheid en stellen de juiste tijd en datum in. Uw horloge is nu ingesteld voor nog eens 3-5 jaar.

Wij kunnen vrijwel elk type Breitling horloge repareren, waaronder enkele populaire series: Navitimer, Windrider, Professional, Aeromarine en Breitling voor Bentley.

De geschiedenis van Breitling in het kort

Breitling werd in 1884 in Saint-Imier opgericht door de Zwitserse horlogemaker Leon Breitling. Leon stond bekend om het maken van uurwerken en meetinstrumenten en het duurde niet lang voordat hij een reputatie verwierf voor zichzelf en zijn bedrijf. De prioriteit van Breitling was het ontwikkelen van innovatieve chronografen, in 1889 kreeg hij hiervoor een patent.

Nu er meer werknemers bij Breitling kwamen werken in een nieuwe grotere fabriek was het merk goed uitgerust om nauwkeurige en unieke uurwerken te vervaardigen. In 1896 produceerde het bedrijf een chronograaf met een nauwkeurigheid van twee vijfde van een seconde. Negen jaar later werd een eenvoudige tachymeter gepatenteerd die metingen tussen 15 en 150 km/u mogelijk maakte. Hierdoor konden bestuurders niet alleen hun snelheid berekenen, het leidde ook tot de eerste snelheidsovertredingen in Zwitserland!

Na de dood van Leon in 1914 nam zijn zoon het bedrijf over en lanceerde een van de allereerste polschronografen met een afzonderlijk drukknopje boven de kroon. Breitling bracht in 1952 de Navitimer uit een model dat populair zou worden bij piloten. Tegenwoordig is Breitling eigendom van: CVC Capital Partners en nog steeds marktleider in de productie van een collectie hoogwaardige horloges.

De horlogemerken waar wij reparatie restauratie en service voor verzorgen zijn o.a.:

Audemars Piguet – Breguet – Blancpain – Gashütte – Omega – Longines – Ulysse Nardin – Breitling – Jaeger-LeCoultre – IWC – Cartier – Officine Panerai – Montblanc – Hublot – Bvlgari – TAG Heuer – Zenith – Rolex – Tudor – Corum – Franck Muller – Perrelet – Girard Perregaux _ Patek Philippe – Chopard – Bell & Ross – Baume et Mercier – Jorg Hysek – Graham – Piaget – Jaquet-Droz – Richard Mill – Zak horloges – vintage horloges.

Meteen contact voor een afspraak

Indien u contact met ons opneemt dan kunt u direct een afspraak inplannen op ons Horloge Atelier in ’s-Hertogenbosch. Vaak kunnen wij al direct na de eerste fysieke controle van uw horloge een prijsanalyse maken.

Exclusieve Horlogemakers | Onafhankelijke Horlogemakers | Horloge Atelier in ’s-Hertogenbosch.

U bent van harte welkom!

Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36
5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118

LET OP!

Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern & streng beveiligde locatie.