ONZE WERKWIJZE

UITLEG VAN ONZE WERKWIJZE

WAT U VAN VERDER ONS KUNT VERWACHTEN

Onze service is niet gebaseerd op een snelle levering, maar op kwaliteit. De pijlers van onze diensten zijn precisie en nauwkeurigheid, wat betekent dat hoe meer tijd we in het horloge investeren, hoe beter het eindresultaat is. De toestand van het horloge wordt aan het begin van onze samenwerking uitvoerig met u besproken en het is u daarna volkomen duidelijk wat u van ons mag verwachten. Ons beleid is om volledig transparant te zijn met onze klanten en hen eerlijk advies en uitleg te geven. Wij gebruiken alleen originele onderdelen om uw horloge een nieuw leven te geven, als er tijdens de reparatie of servicebeurt blijkt dat deze nodig zijn dan zullen we deze onderdelen voor u vervangen. Wij kunnen vervolgens uw horloge terugbrengen naar showroomconditie met een uiterst zorgvuldige polijst/opknap-sessie, en indien nodig kunnen wij d.m.v. een z.g. laser-polijst-sessie de meest ernstigste beschadigingen weer gerepareerd krijgen en het horloge zo weer in zijn originele staat brengen. Ook kunnen wij voor u de originele merk Horlogebanden bestellen.

Plan meteen een afspraak

PLAN EEN AFSPRAAK OP ONS HORLOGE ATELIER IN ’S-HERTOGENBOSCH

Nederlandse en Belgische klanten kunnen het horloge persoonlijk afgeven en nadien weer ophalen bij ons horlogeatelier in Den Bosch. De meeste klanten vinden het prettig om dat fysiek te doen, wij bekijken het horloge ter plaatse, na een analyse geven indien mogelijk direct een prijsopgave en we bespreken de levertijd.

Voor een afspraak op ons horloge atelier kunt u ons bereiken via telefoon 

073-7200875

of u stuurt ons eenvoudig een WhatsApp bericht via de link onderaan de pagina. U geeft aan wanneer het voor u het beste uitkomt qua dag en tijd en wij regeren daarna snel op uw bericht.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

Om elke klant voldoende aandacht te kunnen geven werken wij op afspraak. Onze persoonlijke aanpak wordt alom door onze klanten gewaardeerd en vaak blijkt het de moeite meer dan waard om elkaar te zien en zo kennis uit te wisselen over het horloge. Dit altijd onder het genot van een kopje koffie of thee.

OPSTUREN KAN NATUURLIJK OOK                                    

U stuurt het horloge goed verpakt en verzekerd op naar ons horloge atelier in ’s-Hertogenbosch en wij nemen direct contact met u op als wij uw horloge hebben ontvangen.

Download hiervoor het verzendformulier onderaan deze pagina.

HET VERZENDADRES

EHM Service Center
t.a.v.: Alexander Van De Griend
Oberon 36
5221LV ‘s-Hertogenbosch

DOWNLOAD VERZEND FORMULIER PDF

 

ONZE WERKWIJZE

UITLEG VAN ONZE WERKWIJZE

WAT U VAN VERDER ONS KUNT VERWACHTEN

Onze service is niet gebaseerd op een snelle levering, maar op kwaliteit. De pijlers van onze diensten zijn precisie en nauwkeurigheid, wat betekent dat hoe meer tijd we in het horloge investeren, hoe beter het eindresultaat is.

De toestand van het horloge wordt aan het begin van onze samenwerking uitvoerig met u. besproken en het is u daarna volkomen duidelijk wat u van ons mag verwachten. Ons beleid is om volledig transparant te zijn met onze klanten en hen eerlijk advies en uitleg te geven. Wij gebruiken alleen originele onderdelen om uw horloge een nieuw leven te geven, als er tijdens de reparatie of servicebeurt blijkt dat deze nodig zijn dan zullen we deze onderdelen voor  vervangen. Wij kunnen vervolgens uw horloge terugbrengen naar showroomconditie met een uiterst zorgvuldige polijst/opknap-sessie, en indien nodig kunnen wij d.m.v. een z.g. laser-polijst-sessie de meest ernstigste beschadigingen weer gerepareerd krijgen en het horloge. zo weer in zijn originele staat brengen. Ook kunnen wij voor u de originele merk Horlogebanden bestellen.

 U BENT VAN HARTE WELKOM

Wij ontvangen u graag op ons horloge atelier in Den Bosch. Onder het genot van een kopje koffie nemen wij alle tijd om samen met u het horloge te bespreken. Om iedereen de juiste hoeveelheid aandacht te geven die nodig is werken wij op afspraak. 

PLAN EEN AFSPRAAK

Voor een afspraak op ons horloge atelier neemt u contact met ons op via onze Agenda en u geeft eenvoudig aan wanneer het voor u het beste uitkomt qua dag en tijd en plant de afspraak in. U kunt ons ook bereiken via WhatsApp telefoon email of contactformulier. Opsturen. kan natuurlijk ook. U stuurt het horloge goed verpakt en verzekerd op naar ons horloge atelier in ’s-Hertogenbosch en wij nemen direct contact met u op als wij uw horloge hebben ontvangen.

Het verzendadres:
EH Makers
t.a.v.: Alexander Van De Griend
Oberon 36
5221LV ‘s-Hertogenbosch

DOWNLOAD VERZEND FORMULIER PDF