Vintage horloge reparatie en restauratie

Exclusieve Horlogemakers biedt tevens professionele reparatie van vintage horloges. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van fijne, hoogwaardige polshorloges die vanwege hun leeftijd en complexiteit een uitdaging zijn om te repareren. Onze expertise omvat vintage horlogeservice, restauratie en reparatie van hedendaagse uurwerken, hoogwaardige reparatie van vintage horloges. Zelfs tot uit het midden van de 19e eeuw oude polshorloges en hoogwaardige chronograafreparatie zijn mogelijk.

ALS UW HORLOGE SLECHT LOOPT

Heeft het hoogstwaarschijnlijk een volledige demontageservice nodig. Als er duidelijke reparatieproblemen zijn, kunnen we dit analyseren en een offerte voor reparatie uitbrengen. Wij verzorgen ook voor restauratie van de horlogekast, wijzers, wijzerplaat en horlogeband. De werkzaamheden omvatten vaak precisiereparatie van polshorloges en vintage chronograafreparaties van fabrikanten zoals (maar niet beperkt tot) Omega, Rolex, IWC, Cartier etc.

VINTAGE HORLOGES – TIJDLOZE GESCHIEDENIS

Bij Exclusieve Horlogemakers koesteren we de verhalen en herrineringen die vintage horloges met zich meedragen. Vertrouw erop dat wij uw geliefde uurwerk nieuw leven geven zodat u een tijdloos stukje geschiedenis kunt blijven dragen: generatie op generatie.

 

Vintage horloge reparatie en restauratie

Exclusieve Horlogemakers biedt tevens professionele reparatie van vintage horloges. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van fijne, hoogwaardige polshorloges die vanwege hun leeftijd en complexiteit een uitdaging zijn om te repareren. Onze expertise omvat vintage horlogeservice, restauratie en reparatie van hedendaagse uurwerken, hoogwaardige reparatie van vintage, maar zelfs tot uit het midden van de 19e eeuw oude. polshorloges en hoogwaardige chronograafreparatie is mogelijk.

ALS UW HORLOGE SLECHT LOOPT

Heeft het hoogstwaarschijnlijk een volledigedemontageservice nodig. Als er duidelijke reparatieproblemen zijn, kunnen we dit analyseren en een offerte voor reparatie uitbrengen. Wij verzorgen ook restauratie van de horlogekast, wijzers,
wijzerplaat en horlogeband. De werkzaamheden omvatten vaak precisiereparatie van polshorloges en vintage chronograafreparaties van fabrikanten zoals (maar niet beperkt tot) Omega, Rolex, IWC, etc.

VINTAGE HORLOGES – TIJDLOZE GESCHIEDENIS

Bij Exclusieve Horlogemakers koesteren we de verhalen die vintage horloges met zich meedragen en de herinneringen die ze in zich dragen. Vertrouw erop dat wij uw geliefde uurwerk nieuw leven geven, zodat u een tijdloos stukje geschiedenis kunt blijven dragen; generatie op generatie.