iwc horloge reparatie

IWC Pilot Chronograaf Reparatie en polijsten

Een IWC horloge repareren is erg omplexes, grotendeels handmatige handeling die enkele uren in beslag nemen. Onze gespecialiseerde horlogemakers passen vaardigheden met passie en precisie toe om uw IWC horloge in optimale functionele en esthetische omstandigheden te herstellen. De complete service van uw IWC horloge wordt geleverd met 12 maanden garantie op alle werkzaamheden en vervangende onderdelen.

HET PROCES VAN REPARATIE SERVICE EEN VOLLEDIG LASER-POLIJST-SESSIE

Bij aankomst in ons Exclusief horloge servicecentrum wordt uw horloge grondig geïnspecteerd door het getrainde oog van onze gekwalificeerde horlogediagnosticus. Onze ervaren specialisten onderzoeken zorgvuldig de kast van het uurwerk en controleert deze op eventuele esthetische onvolkomenheden-schade.

Vervolgens wordt een reeks aan testsen uitgevoerd waarbij wij de functionaliteit van het uurwerk en de complicaties beoordeelden.


IWC HORLOGE REPARATIE DIAGNOSE RESULTATEN

Door uw IWC-horloge op een timingmachine te plaatsen, meten onze horlogemakers de nauwkeurigheid van het horloge in verschillende posities. Op basis van deze bevindingen van het gedetailleerde inspectieproces kunnen wij bepalen welke service en eventuele vervanging van het uurwerk en onderdelen nodig zijn, om de goede werking van uw horloge in de toekomst te garanderen.

HET UURWERK

Als voordeel van het op tijd controleren van uw IWC-horloge is dat dit de levensduur en nauwkeurigheid, van het uurwerk verlengt zonder de te hoge kosten. Tijdens de iwc horloge reparatie service demonteert een van onze ervaren horlogemakers het uurwerk en de afzonderlijke onderdelen.

Alle componenten van het horloge worden zorgvuldig gereinigd en stofdeeltjes en olieresten worden verwijderd. Vervolgens wordt de staat van elk afzonderlijk
onderdeel zorgvuldig geïnspecteerd en worden versleten onderdelen vervangen door gelijkwaardige originele IWC onderdelen.


IWC HORLOGE POLIJSTEN

Bij een Complete iwc horloge reparatie Service is het optioneel polijsten van de horlogekast en-band aangeraden. Mocht de kast van uw uurwerk aanzienlijke onregelmatigheden of diepe slijtagesporen vertonen, dan kan aanvullend een laserlascorrectie worden voorgesteld.  Met een ervaren hand en veel geduld zal een speciaal opgeleide vakman oneffenheden egaliseren en alle oppervlakken zorgvuldig polijsten of het horloge matteren.


BIJZONDERHEDEN EN SPECIFICATIES VAN DIT IWC HORLOGE

Model: IWC Pilot Chronograaf
Referentienummer: IW377704
Opwinden: Automatisch
Horlogekast en band: Staal
Bouwjaar 2014
Type uurwerk/kaliber: 79320
Maat horlogekast: 43mm
Glas: Saffierglas
Functies: Chronograaf, datum

iwc horloge repareren
IWC HORLOGES REPAREREN
horloge iwc horlogemaker
IWC horloges polijsten
iwc horloge polijsten
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER