IWC Pilot Chronograaf Reparatie en polijsten

43mm IW377704 Chronograph


IWC HORLOGEREPARATIE & SERVICES


Wij repareren alle IWC Horloges.
Een Complete Service omvat een uitgebreide revisie van uw uurwerk en is een complexe, grotendeels handmatige handeling die enkele uren in beslag neemt.

Onze gespecialiseerde horlogemakers passen hun vaardigheden met passie en precisie toe om uw horloge in optimale functionele en esthetische omstandigheden te herstellen. De complete service van IWC wordt geleverd met 12 maanden garantie op alle werkzaamheden en vervangende onderdelen.


HET PROCES VAN REPARATIE SERVICE EEN VOLLEDIG LASER-POLIJST-SESSIE


DIAGNOSE

Bij aankomst in ons Servicecentrum wordt uw horloge grondig geïnspecteerd door het getrainde oog van een gekwalificeerde horlogediagnosticus. De ervaren specialist onderzoekt zorgvuldig de kast van het uurwerk en controleert deze op eventuele esthetische onvolkomenheden.Vervolgens wordt een reeks tests uitgevoerd waarbij de technische functionaliteit van het uurwerk en de complicaties worden beoordeeld.


DIAGNOSE RESULTATEN
Door uw horloge op een timingmachine te plaatsen, meet de horlogemaker de nauwkeurigheid van het horloge in verschillende posities. Op basis van de bevindingen van het gedetailleerde inspectieproces kan de horlogemaker bepalen welke service en eventuele vervanging van onderdelen nodig zijn om de goede werking van uw horloge in de toekomst te garanderen.


HET UURWERK
Als laatste voordeel van het op tijd controleren is dat dit de levensduur en nauwkeurigheid van het uurwerk verlengt zonder al te hoge kosten. Tijdens de service demonteert een ervaren horlogemaker het uurwerk in de afzonderlijke onderdelen.

Alle componenten worden zorgvuldig gereinigd en stofdeeltjes en olieresten worden verwijderd. Vervolgens wordt de staat van elk afzonderlijk
onderdeel zorgvuldig geïnspecteerd en worden versleten onderdelen vervangen door gelijkwaardige originele IWC onderdelen.


POLIJSTEN
Bij een Complete Service is het optioneel polijsten van de horlogekast en -band inbegrepen. Mocht de kast van uw uurwerk aanzienlijke onregelmatigheden of diepe slijtagesporen vertonen, dan kan aanvullend een laserlascorrectie worden voorgesteld. Met een ervaren hand en veel geduld zal een speciaal opgeleide vakman oneffenheden egaliseren en alle oppervlakken zorgvuldig polijsten of
matteren.


BIJZONDERHEDEN EN SPECIFICATIES VAN DIT IWC HORLOGE


Model: IWC Pilot Chronograaf
Referentienummer: IW377704
Opwinden: Automatisch
Horlogekast en band: Staal
Bouwjaar 2014
Type uurwerk/kaliber: 79320
Maat horlogekast: 43mm
Glas: Saffierglas
Functies: Chronograaf, datum

IWC HORLOGES REPAREREN
IWC horloges polijsten
IWC vintage reparaties
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER