ONZE prijzen

ONZE PRIJZEN

Wanneer u ons reparatiecentrum belt wordt u doorverbonden met een van onze deskundige klantenservicemedewerkers. Zij kunnen dan direct in de agenda
kijken om een afspraak in te plannen om uw horloge fysiek te inspecteren op ons horloge atelier door een van onze ervaren professionele horlogetechnici. Zo geven wij u een diepgaande, gedetailleerde prijsopgave van wat uw horloge nodig heeft om weer goed te kunnen functioneren.

UW HORLOGE

Uw horloge is voor ons net zo belangrijk als voor u. Of het nu gaat om een geliefd dagelijks werkhorloge, gelegenheidshorloge een geschenk van een geliefde of een kostbaar familiestuk. Het is van cruciaal belang om uw uurwerk toe te vertrouwen aan een gerenommeerde reparatieservice zoals Exclusieve Horlogemakers. Als familiebedrijf werken wij elke dag harder om uw volledige
tevredenheid te garanderen met een persoonlijk tintje.

Plan meteen een afspraak

PLAN EEN AFSPRAAK OP ONS HORLOGE ATELIER IN ’S-HERTOGENBOSCH

Nederlandse en Belgische klanten kunnen het horloge persoonlijk afgeven en nadien weer ophalen bij ons horlogeatelier in Den Bosch. De meeste klanten vinden het prettig om dat fysiek te doen, wij bekijken het horloge ter plaatse, na een analyse geven indien mogelijk direct een prijsopgave en we bespreken de levertijd.

Voor een afspraak op ons horloge atelier kunt u ons bereiken via telefoon 

073-7200875 

Of u stuurt ons eenvoudig een WhatsApp bericht via de link onderaan de pagina. U geeft aan wanneer het voor u het beste uitkomt qua dag en tijd en wij regeren daarna snel op uw bericht.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

Om elke klant voldoende aandacht te kunnen geven werken wij op afspraak. Onze persoonlijke aanpak wordt alom door onze klanten gewaardeerd en vaak blijkt het de moeite meer dan waard om elkaar te zien en zo kennis uit te wisselen over het horloge. Dit altijd onder het genot van een kopje koffie of thee.

OPSTUREN KAN NATUURLIJK OOK                                    

U stuurt het horloge goed verpakt en verzekerd op naar ons horloge atelier in ’s-Hertogenbosch en wij nemen direct contact met u op als wij uw horloge hebben ontvangen.

Download hiervoor het verzendformulier onderaan deze pagina.

HET VERZENDADRES

EHM Service Center
t.a.v.: Alexander Van De Griend
Oberon 36
5221LV ‘s-Hertogenbosch

DOWNLOAD VERZEND FORMULIER PDF

 

ONZE prijzen

ONZE PRIJZEN

Wanneer u ons reparatiecentrum belt, wordt u doorverbonden met een van onze deskundige, klantenservicemedewerkers. Zij kunnen dan direct in de agenda kijken om een afspraak in te plannen om uw horloge fysiek te inspecteren op ons horloge atelier door een van onze ervaren professionele horlogetechnici, zo  geven wij u een diepgaande, gedetailleerde prijsopgave van wat uw horloge nodig heeft om weer te kunnen functioneren.

UW HORLOGE

Uw horloge is voor ons net zo belangrijk als voor u. Of het nu gaat om een geliefd dagelijks werkhorloge, gelegenheidshorloge een geschenk van een geliefde of een kostbaar familiestuk, het is van cruciaal belang om uw uurwerk toe te vertrouwen aan een gerenommeerde reparatieservice zoals Exclusieve Horlogemakers. Als familiebedrijf werken wij elke dag harder om uw volledige tevredenheid te garanderen met een persoonlijk tintje.

PLAN EEN AFSPRAAK

Voor een afspraak op ons horloge atelier neemt u contact met ons op via onze Agenda en u geeft eenvoudig aan wanneer het voor u het beste uitkomt qua dag en tijd en plant de afspraak in. U kunt ons ook bereiken via WhatsApp telefoon email of contactformulier. Opsturen kan natuurlijk ook. U stuurt het horloge goed verpakt en verzekerd op naar ons horloge atelier in ’s-Hertogenbosch en wij nemen direct contact met u op als wij uw horloge hebben ontvangen.

Het verzendadres:

EH Makers
t.a.v.: Alexander Van De Griend
Oberon 36
5221LV ‘s-Hertogenbosch

DOWNLOAD VERZEND FORMULIER PDF