GESPECIALISEERDE MAURICE LACROIX HORLOGE REPARATIES

BETAALBARE LUXE: MAAK KENNIS MET MAURICE LACROIX EN HUN HORLOGES

Maurice Lacroix is ​​een Zwitsers horloge merk dat al sinds 1975 uitzonderlijke horloges maakt. Deze horloges zijn niet alleen bedoeld om de tijd aan te geven, maar zijn zeker het voorbeeld van precisietechniek en tijdloze esthetiek. Met zijn hoofdkantoor in het hart van het Zwitserse Juragebergte produceert Maurice Lacroix al 48 jaar onafgebroken uitstekende horloges. Het merk heeft een reputatie opgebouwd in het maken van luxe horloges, en zijn succes is afhankelijk van de toewijding aan het horlogeambacht en een diep gevoel voor kwaliteit.

In 1946 begon Desco von Schulthess verschillende luxe merken te vertegenwoordigen, waaronder enkele Zwitserse horloges. De betrokkenheid van het bedrijf in de horloge-industrie hield daar niet op. In 1961 richtte Desco von Schulthess een horlogefabriek op in Saignelégier die zich richtte op de productie van private label horloges. De investering van het bedrijf in de horlogemakerij leidde uiteindelijk tot de oprichting van Maurice Lacroix in 1975.

In 1989, besloot Maurice Lacroix om de horlogekasten in eigen huis te produceren en nam Queloz S.A., een horlogekastfabriek over in Saignelégier. Met een horloge en een horlogekastfabriek beide gevestigd in Saignelégier kon Maurice Lacroix in 1990 zijn eerste collectie de Calypso lanceren. Twee jaar later lanceerde Maurice Lacroix het eerste meesterwerk de: Cinq Aiguilles. Met deze collectie begon Maurice Lacroix grip te krijgen in de high-end Zwitserse horlogewereld.

Het werd pas echt serieus voor Maurice Lacroix in oktober 2001, toen werd het bedrijf een zelfstandige juridische entiteit. Het richtte eigen werkplaatsen op die ingewikkelde onderdelen produceerden voor de mechanische kalibers van het merk zelf. In 2006 lanceerde het bedrijf het ML-106-uurwerk, het eerste mechanische kaliber dat volledig in eigen beheer werd gemaakt. Vanaf de jaren 2010 tot nu heeft Maurice Lacroix een flink aantal bijzondere collecties geproduceerd en gelanceerd.

GESPECIALISEERDE MAURICE LACROIX HORLOGE SERVICE

Exclusieve Horlogemakers is een gespecialiseerd horloge-service-atelier in ’s-Hertogenbosch waar u ook terecht kunt met uw Maurice Lacroix horloge voor reparatie of service. Onze exclusieve horlogemakers zijn bekend met de verschillende complicaties in de uurwerken van Maurice Lacroix. Bij binnenkomst van uw horloge kunnen wij direct beginnen aan een nauwgezette reparatie om uw horloge in oorspronkelijke staat terug te herstellen. Het Maurice-Lacroix reparatieproces omvat een uitgebreid onderzoek van het uurwerk, de horlogekast, de wijzerplaat en andere componenten. Altijd met een scherp oog voor precisie en aandacht voor detail. Als het gaat om onderhoud of reparatie, is het van cruciaal belang om te kunnen vertrouwen op onze bekwame ambachtslieden die gespecialiseerd zijn in de reparatie van exclusieve luxe horloges.

Een van de kenmerken van de horlogereparatie van Maurice Lacroix is ​​de toewijding om authentieke onderdelen te gebruiken. Deze toewijding zorgt ervoor dat het reparatieproces naadloos aansluit bij het oorspronkelijke vakmanschap van horlogemaken en zo ook de integriteit van het uurwerk behouden blijft. Originele Maurice Lacroix onderdelen garanderen dat het horloge feilloos functioneert en zijn authenticiteit behoudt.

HET RESTAURATIEPROCES VAN MAURICE LACROIX HORLOGES

Soms kan het uurwerk door omstandigheden of gewoon door extreme slijtage ernstig beschadigd zijn. Om dit weer in orde te krijgen spreken wij over het restaureren van het horloge. Het restauratieproces van een Maurice Lacroix gaat verder dan alleen technische horloge expertise; het omvat een diepe waardering voor de ontwerpfilosofie van het merk. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat het horloge weer wordt herstelt zoals deze ooit was na productie bij haar oplevering.

Onze bekwame horlogetechnici demonteren het Maurice Lacroix horloge nauwgezet en pakken eventuele problemen binnen het uurwerk direct aan. Of het nu gaat om nauwkeurige aanpassingen, het schoonmaken of het vervangen van versleten onderdelen. Tegelijkertijd wordt er aandacht besteed aan de buitenkant van het horloge inclusief het opnieuw polijsten van de horlogekast en horlogeband. Ook bij het schoonmaken of herstellen van de wijzerplaat garanderen wij dat elk detail van het type horloge wordt vergeleken zoals deze ooit als nieuw was.

ONZE REPARATIE DIENSTEN

De horlogereparatiediensten van Exclusieve Horlogemakers richten zich op alle modellen, van de iconische Masterpiece-serie tot de hedendaagse Aikon-lijn. De expertise die nodig is om aan elk Maurice Lacroix model te werken, getuigt van de nodige hedendaagse kennis van onze horlogemakers.

Naast de technische complexiteit leggen onze horlogereparatiediensten van exclusieve horloges altijd de nadruk op een klantgerichte aanpak. Duidelijke en transparante communicatie tijdens het reparatieproces zorgt ervoor dat eigenaren op de hoogte zijn van de status van hun geliefde horloge. Dit persoonlijke tintje bevordert het gevoel van vertrouwen en verbinding tussen de klant en onze horlogemakers die zich inzetten voor het behoud van het Maurice Lacroix horloge.

CONTACT

Exclusieve Horlogemakers

Oberon 36

5221LV ’s-Hertogenbosch

E-mail:  info@exclusievehorlogemakers.nl 

Telefoon: 073-7200875 

WhatsApp: 06-12275118 

LET OP!

Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern & streng beveiligde locatie.

maurice-lacroix reparatie, maurice lacroix horloge reparatie, horlogemaker maurice lacroix.
Maurice Lacroix REPAREREN
Maurice Lacroix polijsten
Maurice Lacroix repareren
EXCLUSIEVE HORLOGE SERVICE
Frederique Constant horloge reparatie
HORLOGE laser straal polijsten
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER