AUTOMATISCH HORLOGE REPAREREN 

Het repareren van een automatisch exclusief horloge kan een delicaat proces zijn en vereist vaak gespecialiseerde vaardigheden en gereedschappen. Als u geen ervaring heeft met het maken van horloges, is het over het algemeen aan te raden om professionele hulp te zoeken bij onze horlogemakers of een andere gerenommeerde horlogereparatie service. waneer u echter geneigd bent zelf een aantal eenvoudige probleemoplossing uit te voeren zijn hier een paar dingen die u kunt overwegen:

 GANGRESERVE

Wind het horloge handmatig op als het een automatisch horloge is dat handmatig wordt opgewonden. Zorg ervoor dat er voldoende gangreserve is.

Bij zelfopwindende horloges draag je het horloge regelmatig of gebruik een watchwinder om het horloge opgeladen te houden.

 OBSTAKELS

Zorg ervoor dat er geen zichtbare obstakels zijn die de beweging van de handen of de rotor beïnvloeden.

 KROON

Zorg ervoor dat de kroon volledig is ingedrukt en als deze meerdere standen heeft (bijvoorbeeld voor het instellen van de tijd of de datum) zorg er dan voor dat deze in de juiste positie staat.

MAGNETISATIE

Exclusief automatische horloges kunnen worden beïnvloed door magneten. Houd uw horloge uit de buurt van sterke magnetische velden om magnetisatie te voorkomen.

WATERBESTENDIGHEID

Controleer de waterbestendigheid van uw horloge, aangezien waterschade de prestaties kan beïnvloeden. waneer het horloge niet waterbestendig is, vermijd dan blootstelling aan vocht.

EXTERNE 

Inspecteer het horloge op zichtbare schade of losse onderdelen. heeft u iets ongewoons opmerkt? dan kunt u het beste naar een professional horlogemaker gaan. waneer het horloge na deze controles nog steeds niet goed werkt, is het raadzaam om het naar een professionele horlogemaker of een erkend servicecentrum te brengen. Ze beschikken over de expertise het gereedschap en de onderdelen die nodig zijn om mechanische problemen te diagnosticeren en te repareren.

HORLOGE-KAST

Waneer u probeert de horlogekast te openen of het horloge te demonteren zonder de juiste kennis en gereedschap kan dit tot verdere schade leiden. Bovendien kan het openen van de kast van een horloge zonder de juiste training de garantie ongeldig maken. Vergeet niet dat de gecompliceerde aard van automatische horloges ze het meest geschikt maakt voor professioneel onderhoud. Bij twijfel dient u de hulp in te roepen van een gekwalificeerde horlogemaker.

VRIJBLIJVEND OFFERTE EN ADVIES

Bij Exclusieve Horlogemakers in ’s-Hertogenbosch kunt u terecht voor de reparatie van alle Exclusieve Horlogemerken. Wij geven altijd vooraf een passende offerte en gratis advies.

LIJST MET ONZE MEEST ONZE POPULAIRE REPARATIESERVICES:

• Snelle gratis prijscalculatie schattingen.
• Gekwalificeerde opgeleide interne horlogemakers.
• Bijhouden voorraad merkonderdelen.
• Meer dan 30 jaar ervaring in kwaliteitshorlogereparatie.
• Handige deur-tot-deur service.
• Al het werk wordt afgeleverd met onze garantie van 1 jaar.

 
 
CONTACT
Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36 5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118
 

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK
LET OP! Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern streng beveiligde locatie.
cartier horloge revisie
EXCLUSIEVE HORLOGE REPAREREN
reparatie horloge service, horloge service, horloge service punt, vintage horloge repareren, vintage horloge reparatie, vintage horloge service center, horloge center service, horlogemaker, horlogemaker brabant, horlogemakers.
kleine HORLOGE reparaties
Franck muller laten repareren
GROTE HORLOGE reparaties
iwc horlogemaker
ONZE HORLOGE SERVICE WERKWIJZE
Zoek je professionele horloge reparatie service? Wij bieden deskundige diensten voor het repareren van jouw kostbare exclusieve horloges.
HORLOGE LASER POLIJSTEN
Op zoek naar de beste exclusieve horlogereparatieservice? Wij bieden vakkundige reparatie, onderhoud en polijsten voor uw exclusief horloge.
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER