rolex wijzerplaat vervangen

HET HERSTELLEN VAN DE ROLEX WIJZERPLAAT

De wijzerplaat herstellen van een Rolex horloge is een delicaat proces dat idealiter moet worden uitgevoerd door onze professionele gespecialiseerde horloge restauratiedienst.

De horloge wijzerplaat is een cruciaal onderdeel van een horloge en elk restauratiewerk moet met zorg worden uitgevoerd om de waarde en authenticiteit van het Rolex horloge te behouden.

STAPPEN DIE WIJ GEBRUIKEN BIJ HET HERSTELLEN VAN DE WIJZERPLAAT

ONDERZOEK:

Eerst is er de evaluatie over de staat van de wijzerplaat. Wij letten met name op eventuele schade, verkleuring of verslechtering.

SCHOONMAAK:

Voorzichtig wordt de wijzerplaat van het uurwerk gedemonteerd.

De wijzerplaat wordt gereinigd om opgehoopt vuil, stof of andere resten te verwijderen.

REPARATIE VAN KLEINE SCHADE:

Als er kleine krasjes of onvolkomenheden zijn, kan een horlogemaker proberen deze te repareren zonder de originele afwerking aan te tasten. Kleine krassen of onvolkomenheden worden opgevuld met de daarvoor geschikte materialen.

HERSTEL VAN WIJZERPLAATMARKERINGEN:

Als de wijzerplaat indexen, cijfers of andere markeringen bevat, kan een ervaren vakman deze herstellen met behulp van handgeschilderde of tampondruktechnieken. Wij zorgen ervoor dat de restauratiewerkzaamheden aansluiten bij de oorspronkelijke stijl en uitstraling.

KLEURHERSTEL:

Als de wijzerplaat door veroudering of beschadiging zijn oorspronkelijke kleur heeft verloren, kan een restaurateur de werkelijke kleur zorgvuldig matchen en toepassen. Dit proces vereist precisie om een ​​consistente en authentieke uitstraling te bereiken.

LAKTOEPASSING:

Sommige wijzerplaten zijn voorzien van een beschermende laklaag. Als de originele lak beschadigd is of ontbreekt, kan een restaurateur een nieuwe laag aanbrengen om de wijzerplaat te beschermen.

BESCHERMLAAG:

Er wordt dan een beschermende coating aangebracht op de gerestaureerde wijzerplaat om deze te beschermen tegen omgevingsfactoren en toekomstige slijtage.

HERMONTAGE:

Vervolgens wordt de herstelde wijzerplaat voorzichtig teruggeplaatst op het uurwerk.

KWALITEITSCONTROLE: rolex wijzerplaat vervangen 

Als laatste worden er grondige kwaliteitscontroles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de gerestaureerde wijzerplaat aan de gewenste normen voldoet. Ook controleren wij of het ontwerp overeenkomt met de originele kleuren, markeringen en het algehele uiterlijk.

Niet alle wijzerplaten kunnen met succes worden gerestaureerd en in sommige gevallen kan vervanging door een authentieke wijzerplaat van de horlogefabrikant de beste optie zijn. Bovendien moet de restauratie van de wijzerplaat worden uitgevoerd door professionals met ervaring in het behoud van de integriteit en waarde van vintage of hoogwaardige uurwerken.

Als u een wijzerplaatrestauratie overweegt, neem dan contact op met een gerenommeerde horlogemaker of restauratieservice om de specifieke behoeften van uw horloge te bespreken en ervoor te zorgen dat het werk met precisie en expertise wordt uitgevoerd.

Voor een goed advies of heeft u vragen over dit onderwerp neem dan contact met ons op voor rolex wijzerplaat vervangen.

LIJST MET ONZE MEEST ONZE POPULAIRE REPARATIESERVICES:

• Snelle gratis prijscalculatie schattingen.
• Gekwalificeerde opgeleide interne horlogemakers.
• Bijhouden voorraad merkonderdelen.
• Meer dan 30 jaar ervaring in kwaliteitshorlogereparatie.
• Handige deur-tot-deur service.
• Al het werk wordt afgeleverd met onze garantie van 1 jaar.

 
 
CONTACT
Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36 5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK
LET OP! Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern streng beveiligde locatie.
rolex wijzerplaat vervangen
rolex wijzerplaat opknappen
rolex wijzerplaat overzicht
rolex wijzerplaat restaureren
rolex wijzerplaat restauratie
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER