SERVICE PROCESSEN

HET ONDERHOUD / SERVICE PROCESSEN

U kunt eenvoudig een afspraak maken bij ons horloge atelier zodat wij uw horloge in ontvangst kunnen nemen voor onderhoud. Bij ontvangst van uw horloge bespreken we het horloge en noteren wij uw eventuele verzoeken. Vervolgens wordt het horloge aangeboden aan een van onze gespecialiseerde horlogemakers welke elk zijn eigen expertise heeft zodat u er zeker van kunt zijn dat uw horloge met de juiste zorg wordt behandeld.

BEOORDELING VAN HET HORLOGE

Uw horloge wordt zorgvuldig onderzocht door een horlogemaker, die een schatting maakt van de te verrichten werkzaamheden. Vervolgens wordt de prijsopgave opgemaakt en zodra wij met u de werkzaamheden hebben overlegd en de offerte door u is goedgekeurd begint het onderhoud.

VOORBEREIDING VOOR ONDERHOUD

Het uurwerk dat nu nog voorzien is van zijn wijzerplaat en wijzers worden uit de horlogekast gehaald waarvan de band al eerder is losgemaakt. Het uurwerk, de kast en de band volgen tijdens het onderhoud afzonderlijke onderhoudstrajecten voordat ze aan het einde van het proces weer worden herenigt en in elkaar worden gezet.

DEMONTAGE VAN HET UURWERK

Het uurwerk is nu in zijn geheel gedemonteerd en alle onderdelen zijn zorgvuldig onderzocht. De onderdelen die niet langer aan het horlogemerk vereisten kwaliteitsnormen voldoen, worden systematisch voor originele onderdelen vervangen.

SERVICE PROCESSEN DEEL TWEE

REINIGING VAN DE COMPONENTEN

Elk onderdeel wordt in een ultrasoon bad gereinigd om alle sporen van onzuiverheden te verwijderen.

MONTAGE EN SMERING VAN HET UURWERK

De gereinigde onderdelen worden gedroogd, waarna het uurwerk in zijn geheel weer in elkaar wordt gezet en met de juiste fijne olie de benodigde onderdelen wordt gesmeerd. De horlogemaker maakt de eerste aanpassingen aan de precisie onderdelen van het uurwerk volgens de nauwkeurigheidscriteria van het betreffende horlogemerk.

HERSTEL VAN DE HORLOGEKAST EN BAND

De horlogekast wordt volledig gedemonteerd en de middenkast, de ring, achterkant van de kast en de band worden opnieuw gepolijst of gesatineerd en afgewerkt zoals deze origineel was. Deze delicate werkzaamheden vereisen grote zorg, vakkennis en behendigheid.

MONTAGE VAN HET HORLOGE

Nadat deze zijn gereinigd en opnieuw zijn afgewerkt worden de behuizingsonderdelen opnieuw in elkaar gezet en worden de afdichtingen/pakkingen vervangen. De behuizing wordt getest op waterdichtheid.

SERVICE PROCESSEN DEEL DRIE

TERUGPLAATSING VAN HET UURWERK

De wijzerplaat en wijzers worden terug geplaatst in de horlogekast, maar pas nadat de horlogemaker strenge technische en esthetische controles op al deze onderdelen heeft uitgevoerd.

PRECISIE-TEST

Nadat het uurwerk is teruggeplaatst, meet de horlogemaker de chrono metrische precisie nogmaals en voert eventuele laatste aanpassingen uit die nodig zijn om aan het horlogemerk afhankelijke vereisten te voldoen. De achterkant van de kast wordt vervolgens vastgeschroefd en uw horloge ondergaat nog een laatste specifieke test van minimaal 48uur om de prestaties van het uurwerk in de loop van de tijd te verifiëren.

WATERDICHTHEIDSTEST

Uw horloge wordt in water onder druk getest om te controleren of het horloge waterdicht is en daarna wordt de band terug aan de horlogekast gemonteerd.

EINDCONTROLE

Uw horloge is nu klaar voor een laatste controle waarbij de horlogemaker ervoor zorgt dat het horloge perfect functioneert op alle onderdelen en dat de esthetische uitstraling ook onberispelijk is.

UW HORLOGE WORDT OPGELEVERD

Aan het einde van de serviceprocedure krijgt u van ons een bericht en kan uw horloge worden afgehaald. Of deze wordt door ons veilig en verzekerd naar u verzonden in een goed beschermende verpakking en vergezeld van een servicegarantie voor een jaar die vervangingsonderdelen en arbeid dekt.

AFTHER SALES

Wij zullen er echt alles aan doen om u eersteklas after-sales service te bieden. Dankzij de strenge normen en expertise van onze horlogemakers kan uw luxe-merk-horloge zijn functies in de loop van de tijd blijven vervullen met uitstekende betrouwbaarheid en uitzonderlijke schoonheid.

Plan meteen een afspraak

PLAN EEN AFSPRAAK OP ONS HORLOGE ATELIER IN ’S-HERTOGENBOSCH

Nederlandse en Belgische klanten kunnen het horloge persoonlijk afgeven en nadien weer ophalen bij ons horlogeatelier in Den Bosch. De meeste klanten vinden het prettig om dat fysiek te doen. Wij bekijken het horloge ter plaatse en na een analyse geven indien mogelijk direct een prijsopgave en we bespreken de levertijd.

Voor een afspraak op ons horloge atelier kunt u ons bereiken via telefoon

073-7200875 

Of u stuurt ons eenvoudig een WhatsApp bericht via de link onderaan de pagina. U geeft aan wanneer het voor u het beste uitkomt qua dag en tijd en wij regeren daarna snel op uw bericht.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

Om elke klant voldoende aandacht te kunnen geven werken wij op afspraak. Onze persoonlijke aanpak wordt alom door onze klanten gewaardeerd en vaak blijkt het de moeite meer dan waard om elkaar te zien en zo kennis uit te wisselen over het horloge. Dit altijd onder het genot van een kopje koffie of thee.

OPSTUREN KAN NATUURLIJK OOK                                    

U stuurt het horloge goed verpakt en verzekerd op naar ons horloge atelier in ’s-Hertogenbosch en wij nemen direct contact met u op als wij uw horloge hebben ontvangen.

Download hiervoor het verzendformulier onderaan deze pagina.

HET VERZENDADRES

EHM Service Center
t.a.v.: Alexander Van De Griend
Oberon 36
5221LV ‘s-Hertogenbosch

DOWNLOAD VERZEND FORMULIER PDF

 

SERVICE PROCESSEN

HET ONDERHOUD / SERVICE PROCESSEN

U kunt eenvoudig een afspraak maken op ons horloge atelier zodat wij uw horloge in ontvangst kunnen nemen voor onderhoud. Bij ontvangst van uw horloge bespreken we het horloge en noteren wij uw eventuele verzoeken Vervolgens wordt het horloge aangeboden aan een van onze gespecialiseerde horlogemakers welke elk zijn eigen expertise heeft zodat u er zeker van kunt zijn dat uw horloge met de juiste zorg wordt behandeld.

BEOORDELING VAN HET HORLOGE

Uw horloge wordt zorgvuldig onderzocht door een horlogemaker, die een schatting maakt van de te verrichten werkzaamheden. Vervolgens wordt de  prijsopgave opgemaakt en zodra wij met u de werkzaamheden hebben overlegd en de offerte door u is goedgekeurd, begint het onderhoud.

VOORBEREIDING VOOR ONDERHOUD

Het uurwerk, dat nu nog voorzien is van zijn wijzerplaat en wijzers, worden uit de horlogekast gehaald – waarvan. de band al eerder is losgemaakt. Het uurwerk, de kast en de band volgen tijdens het onderhoud afzonderlijke onderhoudstrajecten  voordat ze aan het einde van het proces weer worden herenigt en in elkaar worden gezet.

DEMONTAGE VAN HET UURWERK

Het uurwerk is nu in zijn geheel gedemonteerd en alle onderdelen zijn zorgvuldig onderzocht. De onderdelen die niet langer aan het horlogemerk vereisten kwaliteitsnormen voldoen, worden systematisch voor originele onderdelen vervangen.

 

SERVICE PROCESSEN

TERUGPLAATSING VAN HET UURWERK

Het uurwerk – waarvan de wijzerplaat en wijzers – worden terug geplaatst in de horlogekast, maar pas nadat de horlogemaker strenge technische en esthetische controles op al deze onderdelen heeft uitgevoerd.

PRECISIE-TEST

Nadat het uurwerk is teruggeplaatst, meet de horlogemaker de chrono metrische precisie nogmaals en eventuele laatste aanpassingen uit die nodig zijn om aan het horlogemerk afhankelijke vereisten te voldoen. De achterkant van de kast wordt vervolgens vastgeschroefd en uw horloge ondergaat nog een laatste specifieke test van minimaal 48uur om de prestaties van het uurwerk in de loop van de tijd te verifiëren.

WATERDICHTHEIDSTEST

Uw horloge wordt in water onder druk getest om te controleren of het horloge waterdicht is, en daarna wordt de band terug aan de horlogekast gemonteerd.

EINDCONTROLE

Uw horloge is nu klaar voor een laatste controle waarbij de horlogemaker ervoor zorgt dat het horloge perfect functioneert op alle onderdelen en dat de esthetische uitstraling ook onberispelijk is.

UW HORLOGE WORTD OPGELEVERD

Aan het einde van de serviceprocedure krijgt u van ons een bericht en kan uw horloge worden afgehaald of deze wordt door ons veilig en verzekerd verzonden  in een goed beschermende verpakking en vergezeld  van een servicegarantie van een jaar die vervangingsonderdelen en onze arbeid dekt.

AFTHER SALES

Wij zullen er echt alles aan doen om u eersteklas after-sales service te bieden. Dankzij de strenge normen en expertise van onze horlogemakers kan uw luxe-merk- horloge zijn functies in de loop van de tijd blijven vervullen met uitstekende betrouwbaarheid en uitzonderlijke schoonheid.

 

Plan meteen een afspraak

Voor een afspraak op ons horloge atelier kunt u ons bereiken via telefoon

073-7200875

Opsturen kan natuurlijk ook.                                          

U stuurt het horloge goed verpakt en verzekerd op naar ons horloge atelier in ’s-Hertogenbosch en wij nemen. direct contact met u op als wij uw horloge hebben ontvangen.

Het verzendadres:

EH Makers
t.a.v.: Alexander Van De Griend
Oberon 36
5221LV ‘s-Hertogenbosch

DOWNLOAD VERZEND FORMULIER PDF