Jeager-LeCoultre Horloge Reparatie

HORLOGEREPARATIE EN SERVICEBEURT JEAGER-LECOULTRE
Voor reparatie en service van uw Jeager-LeCoultre horloge kunt u contact opnemen met ons horloge atelier in ’s-Hertogenbosch. U kunt het horloge afgeven op afspraak. Tijdens de inname van uw horloge kunnen wij vaak al direct een prijsindicatie geven van de totale kosten. Wij weten dat uw Jaeger LeCoultre horloge belangrijk voor u is en begrijpen dat de sentimentele waarde vaak zwaarder weegt dan de commerciële waarde.
 
Onze deskundige horlogemakers strevenernaar om ervoor te zorgen dat uw horloge nog vele jaren gedragen kan worden.
 
OOK HORLOGE RENOVATIE WERKZAAMHEDEN
We kunnen niet alleen preventieve maatregelen nemen om uw horloge voor langere tijd te laten werken, maar we kunnen ook horloges herstellen nadat deze ernstige gebruikersschade vertonen.
 
Wij zijn bereid om voor u op zoek te gaan naar zeldzame onderdelen. We hebben veel reparaties/renovaties uitgevoerd die anderen hebben opgegeven.
 
Geen restauratie opdracht is te groot of te klein en wij kunnen elke reparatie aan elk merkhorloge uitvoeren. Onze reparaties kunnen zo eenvoudig zijn als alleen een afstelling maar ook zo gecompliceerd zijn als een volledige restauratie.
 
REPARATIE SERVICE EN ONDERHOUDLIJST VAN JEAGER-LECOULTRE HORLOGES
Wij bieden alle reparatie en restauratiediensten van Jaeger-LeCoultre horloges. Onze horloge experts bieden alle soorten Jaeger-LeCoultre horlogediensten aan vanuit ons ultramoderne servicecentrum.
 
Een lijst met diensten die wij aanbieden.
  • Updaten van het nieuwe/bestaande uurwerk van uw Jaeger-LeCoultre.
  • Gedeeltelijk Jaeger-LeCoultre of volledig onderhoud.
  • Wijzerplaat Jaeger-LeCoultre restauratie of opknappen renovatie.
  • Gravure verwijderen van de achterkant van de Jaeger-LeCoultre.
  • Batterij vervangen Jaeger-LeCoultre horloge
  •  Het vervangen van het gebroken of beschadigde glas
  • Jaeger-LeCoultre band repareren of de lengte aanpassen 
  • Horlogekast Jaeger-LeCoultre en band polijsten en/of laser-polijsten om. hiermee krassen of ernstige beschadigingen te verwijderen.
OVER HET MERK IN HET KORT
Men kan niet spreken van Zwitserse uurwerken zonder de naam Jaeger-LeCoultre te noemen. Dit bedrijf is sinds 1833 een pijler van de industrie. Het bedrijf wordt voornamelijk geassocieerd met twee series horloges: de Reverso (met rechthoekige horlogekasten die omkeerbaar zijn om beide zijden te laten zien) en de Master serie die elk een precisie test van 1000 uur moeten doorstaan.
 
Tegenwoordig loopt Jaeger-LeCoultre nog steeds voorop op het gebied met het ontwerpen van luxe horloges. Binnen de twee series presenteert het een scala aan stijlen en soorten horloges waaronder chronografen, moonfase, tourbillons en nog veel meer.
Jeager-LeCoultre REPAREREN
Jeager-LeCoultre polijsten
Jeager-LeCoultre reparatie
jeager-lecoultre horloge reparatie
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER