Gérald Genta Horloge Reparatie Service In Nederland

Gérald Genta Het Exclusieve Horloge Merk

Gérald Genta wordt algemeen beschouwd als een van de meest invloedrijke horlogeontwerpers van de 20e eeuw. Hij stond bekend om zijn innovatieve ontwerpen en creatieve benadering van het high-end horlogemaken. Hij wordt bewonderd voor het creëren van enkele van de meest iconische uurwerken in de industrie, zoals de Audemars Piguet Royal Oak en de Patek Philippe Nautilus. Hoewel hij zijn horloge merk heeft opgericht, worden zijn horloge ontwerpen voor andere luxe horlogemakers breder erkend.

Het repareren van een horloge ongeacht het merk of de ontwerper, kan een ingewikkeld proces zijn dat doorgaans gespecialiseerde kennis en vaardigheden vereist. De juiste volgorde is om altijd eerst te beginnen door het probleem of problemen zorgvuldig te beoordelen. Veel voorkomende problemen zijn defecten met het uurwerk zoals kapotte onderdelen, waterschade of een defecte kroon.

Gerald Genta Reparatie Service

Als het probleem bij het uurwerk ligt, maken wij de achterkant van het horloge openen. Dit vereist precisie en zorg om verdere schade aan het horloge te voorkomen. Eenmaal binnen inspecteren wij het uurwerk op zichtbare tekenen van schade, vuil of verkeerde uitlijning. Zodra wij het probleem hebben geïdentificeerd, maken wij een verslag met een offerte van de kosten.  Voor de reparatie hebben wij uiteraard de juiste gereedschappen, zoals een speciaal pincet, schroevendraaiers, kastopeners en vergrootglazen etc.

Als een onderdeel kapot of beschadigd is, moet wij dit mogelijk vervangen. Het vinden van de juiste vervangende onderdelen kan echter een uitdaging zijn voor zeldzame of vintage horloges. Reiniging kan nodig zijn als het horloge vuil is of aan vocht is blootgesteld. Dit moet de nodige voorzichtigheid gebeuren om beschadiging van kwetsbare onderdelen te voorkomen voor een Gérald Genta horloge service.

Nadat wij de noodzakelijke reparaties of vervangingen hebben uitgevoerd zetten wij het horloge zorgvuldig weer in elkaar, waarbij wij ervoor zorgen dat alle onderdelen goed zijn uitgelijnd en vastgezet. Wij testen het horloge uitvoerig om er zeker van te zijn dat het correct functioneert. Verdere aanpassingen kunnen nodig zijn als het horloge niet nauwkeurig de tijd aangeeft of als er andere problemen zijn.

CONTACT

Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36
5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

 Wij hebben onze klanten geholpen met Gérald Genta horloge reparatie.