FREDERIQUE CONSTANT HORLOGE REPARATIE EN POLIJSTEN

 meer over het merk: Frederique Constant

Frederique Constant is een Zwitserse fabrikant van luxe horloges die hoogwaardige uurwerken produceert met klassiek design, precisietechniek en toegankelijke luxe. Het merk werd in 1988 opgericht door Peter Stas en zijn vrouw Aletta Bax om Zwitserse horloges te creëren die traditioneel vakmanschap combineren met moderne technologie en tegelijkertijd relatief betaalbaar blijven in vergelijking met andere luxe Zwitserse horlogemerken.

Kwaliteit & vakmanschap:

Frederique Constant horloges worden zorgvuldig vervaardigd in Zwitserland en voldoen aan de strikte normen van de Zwitserse uurwerken. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen waardoor duurzaamheid en een lange levensduur worden gegarandeerd.

Caliber – uurwerken:

Hoewel sommige horloges uurwerken gebruiken van gerenommeerde Zwitserse fabrikanten zoals bijvoorbeeld Sellita, staat Frederique Constant ook bekend om het produceren van hun eigen uurwerken. Dit omvat onder meer hun kenmerkende FC-700-serie, die de toewijding van het merk aan horologische innovatie laat zien.

Tijdloos design:

Frederique Constant horloges staan bekend om hun klassieke en elegante ontwerpen. Het merk haalt vaak inspiratie uit vintage horloges waarin tijdloze elementen zijn verwerkt, zoals Romeinse wijzerplaat cijfers, geguillocheerde wijzerplaten.

Toegankelijke luxe:

Ondanks dat Frederique Constant een luxe merk is, streeft het merk ernaar relatief betaalbare uurwerken aan te bieden in vergelijking met andere Zwitserse luxe horlogemakers. Deze positionering maakt hun horloges toegankelijker voor een breder scala aan liefhebbers en verzamelaars.

Verscheidenheid aan horloge collecties:

Horloges van Frederique Constant bieden verschillende collecties voor verschillende smaken en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een dresswatch, een sportief horloge, een gecompliceerder uurwerk zoals een maanfase eeuwigdurende kalender. Frederique Constant heeft waarschijnlijk een model dat bij je past. Over het geheel genomen heeft Frederique Constant een reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige, in Zwitserland gemaakte horloges die traditioneel vakmanschap combineren met moderne innovatie en dit alles met behoud van de toewijding aan toegankelijke luxe.

Het repareren of en polijsten van een Frederique Constant horloge:

Als u een exclusief horloge zoals een Frederique Constant moet laten repareren of polijsten, heeft u zeker professionele hulp nodig van deskundige horlogemakers. Hier vindt u een algemene handleiding hoe wij u horloge reparatie en of polijst sessie kunnen verzorgen.

HET REPARATIE EN POLIJST PROCES 

  1. Beoordeling: 

Wij identificeren het probleem met uw Frederique Constant horloge. Het kan gaan om een defect uurwerk, kapotte onderdelen, waterschade of routineonderhoud zoals schoonmaken en oliën.

  1. Exclusieve Horlogemakers servicecentrum: 

Voor een Frederique Constant horloge reparatie bent u bij ons aan het juiste adres, van het volledig polijsten tot aan het restaureren van uw exclusieve horloges. Wij zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch.

  1. Uw horloge verzenden of afleveren in ons atelier: 

Als u uw horloge ter reparatie wilt opsturen of persoonlijk komt brengen naar ons horloge atelier, verpak uw horloge dan veilig om schade tijdens het transport te voorkomen. 

  1. Schatting en goedkeuring: 

Zodra ons servicecentrum uw horloge ontvangt, zullen wij de reparatiebehoeften beoordelen en u een kostenraming geven. U moet de schatting goedkeuren voordat ze verder kunnen gaan met reparatie, of het polijsten van uw Frederique Constant horloge.

  1. Het reparatieproces: 

Onze horlogemaker demonteert uw horloge, stelt een diagnose van het probleem, vervangt eventuele beschadigde onderdelen door originele onderdelen en zet het horloge weer zorgvuldig in elkaar.

  1. Kwaliteitscontrole en testen: 

Na het repareren of polijsten wordt het horloge uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de normen van een exclusief horloge voor nauwkeurigheid, waterbestendigheid (indien van toepassing) en algemene prestaties.

  1. Teruggave van uw horloge: 

Zodra de reparatie is voltooid en uw horloge alle kwaliteitscontroles heeft doorstaan. Wordt het veilig verpakt en naar u teruggestuurd, of kunt u het horloge komen afhalen in ons horloge atelier.