Rolex band herstellen repareren en polijsten

Bij Exclusieve Horlogemakers herstellen wij ook Rolex Horlogebanden

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van Rolexbanden naar hun oorspronkelijke staat en functionaliteit. Met onze expertise in het repareren van Oyster, Jubilee en President Rolex banden streven we ernaar uw horloge weer zo goed als nieuw te maken.

Het restaureren van een Rolexband is om verschillende redenen een waardevolle investering. Door uw horlogeband professioneel te laten restaureren, kunt u de waarde van uw horloge verbeteren en waarborgen. Bovendien is een Rolex meer dan alleen een horloge: het bevat vaak herinneringen en sentimentele waarde. Als u dus wilt dat uw Rolex er op zijn best blijft uitzien en functioneren, overweeg dan om de band te laten restaureren door Exclusieve Horlogemakers.

Het dragen van een Rolex is een symbool van luxe en stijl maar na verloop van tijd kan de band uitgerekt, bekrast, versleten of beschadigd raken. Dat is waar wij in beeld komen. Ons team van experts heeft de kennis en ervaring om uw Rolexband te repareren en terug te brengen in de oorspronkelijke staat. Of u nu een eenvoudige poetsbeurt, een volledige vervanging of een reparatie van de metalen of gouden Rolexband nodig heeft, wij hebben de vaardigheden en apparatuur om dit voor u te verzorgen.

Neem vandaag nog contact met ons op om een reparatie in te plannen of voor meer informatie over onze services. Telefoon: 073-7200875 WhatsApp: 06-12275118

De verschillende soorten Rolex banden en waarom repareren?

Iconische Oyster band: De Oyster platte driedelige schakelarmband is een belangrijk onderdeel van professionele/sportieve Rolex modellen en staat bekend om zijn robuustheid en betrouwbaarheid.

 • Dagelijkse slijtage: Na jarenlang dagelijks gebruik kan de Oyster band tekenen van slijtage gaan vertonen, waardoor een restauratie van de Rolexband nodig is.
 • Kosteneffectieve oplossing: Het restaureren van een Rolex-band is een kosteneffectieve oplossing vergeleken met de aanschaf van een nieuwe vervangende Oysterband, waarbij een professionele Rolex-bandreparatie wordt geboden tegen een fractie van de kosten.
 • Routinematige rekreparatie en reparatie van centrale schakels: Een routinematige rekreparatie van de Oyster en Jubileebanden omvat mogelijk niet het repareren van de gouden centrale schakels. We kunnen echter wel de reparatie van deze schakels beoordelen en bespreken tegen een meerprijs als ze dreigen stuk te gaan.
 • Professionele restauratie: Ons restauratieproces voor de Rolexband omvat het vervangen van alle buizen en pinnen en het polijsten of opnieuw matteren van de horlogeband tot een fabrieksafwerking voor een professionele en hoogwaardige reparatie van de Rolexband.

Rolex Jubilee banden

Jubilee banden op vintage en vroege DateJust modellen staan bekend om het uitrekken van de band in de loop van de tijd.

 • Betaalbare vervanging van de Jubilee Rolexband: herstel uw Jubilee armband voor een fractie van de kosten die u zou moeten betalen als u een nieuwe bij Rolex zou kopen.
 • Deskundige restauratie van jubileumarmbanden: onze professionals zullen alle pinnen vervangen, uw horlogeband polijsten en opnieuw mat maken tot een fabrieksafwerking.
 • Individuele Jubilee bandbeoordeling: Elke Rolexband wordt grondig beoordeeld op slijtage en geschat op basis van zijn unieke staat.
 • Reparatie van centrale schakels beschikbaar: Hoewel bij een routinematige rekreparatie de gouden centrale schakels niet zijn inbegrepen, kunnen we de reparatie ervan bespreken als ze dreigen stuk te gaan.
 • Gratis schatting en gegarandeerde service: Ontvang een gratis schatting van onze experts met meer dan 30 jaar ervaring in luxe horloges.

Rolex President banden

Door uw 18k gouden President band te restaureren, beschermt u uw investering en behoudt u de waarde van uw Rolex horloge. Een goed onderhouden band zorgt er bovendien voor dat u uw horloge comfortabel en met vertrouwen kunt dragen en het originele uiterlijk terugkrijgt.

 • Ons proces voor het herstellen van uw 18-karaats gouden President band omvat het opbouwen van elke schakel met een laser, waardoor een reparatie van hoge kwaliteit wordt gegarandeerd.
 • Naast het laserwerk vervangen we ook eventuele versleten of beschadigde buizen en pinnen door nieuwe, 18k gouden buizen/pinnen om de duurzaamheid en levensduur van uw Rolexband verder te garanderen.
 • De pinnen op uw band worden ook vervangen door nieuwe, 18-karaats gouden pinnen, wat bijdraagt aan de algehele sterkte en betrouwbaarheid van de armband.
 • Na het laserwerk en het vervangen van de buizen en pinnen, wordt uw armband in het atelier gepolijst, waardoor de oorspronkelijke glans en het uiterlijk worden hersteld.

Direct Contact

Indien u contact met ons opneemt dan kunt u direct een afspraak inplannen op ons Horloge Atelier in ’s-Hertogenbosch. Vaak kunnen wij al direct na de eerste fysieke controle van uw horloge/rolex band herstellen prijsanalyse te maken

Exclusieve Horlogemakers | Onafhankelijke Horlogemakers | Horloge Atelier in ’s-Hertogenbosch.

U bent van harte welkom!

Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36
5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118

Rolex band herstellen? WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

De merken waar wij aan werken zijn o.a.:

Audemars PiguetBreguetBlancpainGashütteOmegaLonginesUlysse NardinBreitling Jaeger-LeCoultreIWCCartierOfficine PaneraiMontblancHublotBvlgariTAG HeuerZenithRolexTudorCorumFranck MullerPerreletGirard PerregauxPatek PhilippeChopardBell & RossBaume et MercierJorg HysekGrahamPiagetJaquet-Droz  Richard MillZak horloges – Vintage horloges

LET OP!

Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern & streng beveiligde locatie.