GROTE REPARATIES VOORKOMEN

Het bezitten van een exclusief horloge is vaak een teken van prestatie en beloning, maar de verantwoordelijkheid houdt niet op zodra u het horloge heeft gekocht. Als u uw horloge in perfecte staat wilt houden, moet u zich bewust zijn van de noodzaak van een goed horlogeonderhoud. Normaal zou uw horloge prima moeten werken. Dit is een van de extra’s voor het kopen van een luxe-merk-horloge. Ze zijn gemaakt met uiterste precessie gebruikmakend van de beste materialen en gebouwd om generaties lang mee te gaan.

SMERING

Smering is een van de belangrijkste onderdelen van de standaard horlogereparatie service en is een zeer belangrijk onderdeel dat u later kan behoeden voor grote problemen. Zoals elk bewegend mechanisch apparaat moet uw horloge goed geolied zijn om feilloos te kunnen blijven werken. Net zoals u niet zou verwachten dat uw auto blijft functioneren zonder een goede olieverversing kunt u ook niet verwachten dat uw horloge blijft functioneren zonder regelmatige smering. Beschouw elke horlogeservice als een onderhoudsbezoek waardoor uw horloge nog tientallen jaren goed blijft werken.

URGENTE SIGNALEN DAT U EEN HORLOGEREPARATIE MOET PLANNEN

Dat gezegd hebbende moet u soms geheel onverwacht tussen de  servicebeurten door een horlogereparatie uit laten voeren. Er kunnen dingen met uw horloge gebeuren waar u geen controle over heeft. Het leren herkennen van de signalen is de eerste stap naar een succesvol horlogebezit. Hieronder volgen enkele van deze signalen. Als u een van deze problemen met uw horloge opmerkt bel dan onmiddellijk en plan een bezoek.

 

VOCHT IN HET HORLOGE

Een van de meest urgente tekenen dat u een reparatiebezoek moet plannen is als u merkt dat er vocht achter het glas van uw horloge zit. Er mag nooit enige vorm van vocht in uw horloge zitten. Er is niet veel voor nodig om roest in uw horloge aan te wakkeren en zodra er roest ontstaat kan deze zich snel verspreiden. Uw mooie horloge bestaat uit tientallen ingewikkelde kleine onderdelen en roest kan zich snel over deze kleine onderdelen verspreiden. Door snel de oorzaak van het vocht op te lossen en de betreffende onderdelen te vervangen kunt u uw horloge tegen voortijdige slijtage behoeden.

ZAND IN HET HORLOGE

Veel mensen realiseren zich niet dat een van de meest voorkomende problemen naast vocht en stof ook zand is. Iedereen die wel eens naar het strand is geweest weet dat die kleine zandkorrels de gewoonte hebben overal op te duiken. Een van de plaatsen waar ze kunnen verschijnen is de binnenkant van je horloge. Er is slechts één praktisch microscopisch klein zoutkorreltje nodig om vocht in uw horloge te krijgen. Daarom is het aan te raden uw horloge regelmatig te laten onderhouden, de pakkingen te controleren en ervoor te zorgen dat het volledig waterdicht wordt geseald.

HORLOGE LOOPT NIET MEER OP TIJD

Als uw horloge de juiste tijd niet meer aangeeft moet u een horloge reparatiebezoek plannen om snel tot de kern van het probleem te komen. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen afhankelijk of uw horloge achter of voor loopt, maar in beide situaties is dit een indicatie dat er iets niet goed werkt. Wij kunnen het uurwerk doormeten, een analyse maken en ervoor zorgen dat door de juiste afstelling of reparatie uw horloge weer perfect op tijd zal lopen.

Herkend u een van de bovenstaande problemen en heeft u dringend advies en reparatie nodig en bent u bang dat uw horloge niet naar behoren werkt? Neem vandaag nog contact om uw reparatiebezoek bij ons Horloge Atelier in te plannen.

 

Plan meteen een afspraak

PLAN EEN AFSPRAAK OP ONS HORLOGE ATELIER IN ’S-HERTOGENBOSCH

Nederlandse en Belgische klanten kunnen het horloge persoonlijk afgeven en nadien weer ophalen bij ons horlogeatelier in Den Bosch. De meeste klanten vinden het prettig om dat fysiek te doen, wij bekijken het horloge ter plaatse, na een analyse geven indien mogelijk direct een prijsopgave en we bespreken de levertijd.

Voor een afspraak op ons horloge atelier kunt u ons bereiken via telefoon 

073-7200875 

Of u stuurt ons eenvoudig een WhatsApp bericht via de link onderaan de pagina. U geeft aan wanneer het voor u het beste uitkomt qua dag en tijd en wij regeren daarna snel op uw bericht.

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

Om elke klant voldoende aandacht te kunnen geven werken wij op afspraak. Onze persoonlijke aanpak wordt alom door onze klanten gewaardeerd en vaak blijkt het de moeite meer dan waard om elkaar te zien en zo kennis uit te wisselen over het horloge. Dit altijd onder het genot van een kopje koffie of thee.

OPSTUREN KAN NATUURLIJK OOK                                    

U stuurt het horloge goed verpakt en verzekerd op naar ons horloge atelier in ’s-Hertogenbosch en wij nemen direct contact met u op als wij uw horloge hebben ontvangen.

Download hiervoor het verzendformulier onderaan deze pagina.

HET VERZENDADRES

EHM Service Center
t.a.v.: Alexander Van De Griend
Oberon 36
5221LV ‘s-Hertogenbosch

DOWNLOAD VERZEND FORMULIER PDF

 

GROTE REPARATIES VOORKOMEN

Het bezitten van een exclusief horloge is vaak een teken van prestatie en beloning, maar de verantwoordelijkheid houdt niet op zodra u het horloge heeft gekocht. Als u uw horloge in perfecte staat wilt houden, moet u zich bewust zijn van de noodzaak van een goed horlogeonderhoud. Normaal zou uw horloge prima moeten werken. Dit is een van de extra’s voor het kopen van een luxe-merk-horloge. Ze zijn gemaakt met uiterste precessie gebruikmakend van de beste materialen en gebouwd om generaties. lang mee te gaan.

SMERING

Smering is een van de belangrijkste onderdelen van de standaard horlogereparatie service, en is een zeer belangrijk onderdeel dat u later kan behoeden voor grote problemen. Zoals elk bewegend apparaat moet uw horloge goed geolied zijn om feilloos te kunnen blijven werken. Net zoals u niet zou verwachten dat uw auto blijft functioneren zonder een goede olieverversing, kunt u ook niet verwachten dat uw horloge blijft functioneren zonder regelmatige smering. Beschouw elke horlogeservice als een onderhoudsbezoek waardoor uw horloge nog tientallen jaren goed blijft werken.

URGENTE SIGNALEN DAT U EEN HORLOGEREPARATIE MOET PLANNEN

Dat gezegd hebbende, moet u soms geheel onverwacht tussen de servicebeurten door een horlogereparatie uit. laten voeren. Er kunnen dingen met uw horloge gebeuren. waar u geen controle over heeft. Het leren herkennen van de signalen is de eerste stap naar een succesvol horlogebezit. Hieronder volgen enkele signalen. Als u een van deze problemen met uw horloge opmerkt, bel dan onmiddellijk en plan een bezoek.

 

 

VOCHT IN HET HORLOGE

Een van de meest urgente tekenen dat u een reparatiebezoek moet plannen, is als u merkt dat er vocht achter de kast van uw horloge zit. Er mag nooit enige  vorm van vocht in uw horloge zitten. Er is niet veel voor nodig om roest in uw horloge aan te wakkeren, en zodra er roest ontstaat, kan deze zich snel verspreiden. Uw mooie horloge bestaat uit tientallen ingewikkelde kleine onderdelen, en roest kan zich snel over deze kleine onderdelen verspreiden. Door snel de oorzaak van het vocht op te lossen en de betreffende onderdelen te vervangen, kunt u uw horloge tegen voortijdige slijtage behoeden.

ZAND IN HET HORLOGE

Veel mensen realiseren zich niet dat een van de meest voorkomende redenen naast vocht en stof zand is. Iedereen die wel eens naar het strand is geweest, weet dat die kleine zandkorrels de gewoonte hebben overal op te duiken. Een van de plaatsen waar ze kunnen verschijnen, is de binnenkant van je horloge. Er is slechts één praktisch microscopisch klein zoutkorreltje nodig om vocht in uw horloge te krijgen. Daarom is het aan te raden uw horloge regelmatig te laten onderhouden, de pakkingen te controleren en ervoor te zorgen dat het volledig waterdicht wordt geseald.

HORLOGE LOOPT NIET MEER OP TIJD

Als uw horloge de juiste tijd niet meer aangeeft, moet u een horloge reparatiebezoek plannen om snel tot de kern van het probleem te komen. Er zijn verschillende factoren die een rol spelen, afhankelijk van of uw horloge achter of  voor loopt, maar in beide situaties is dit een indicatie dat er iets niet goed werkt. Wij kunnen het uurwerk doormeten een analyse maken en ervoor zorgen dat door  de juiste afstelling of reparatie uw horloge weer perfect op tijd zal lopen.

Herkend u een van de bovenstaande problemen en heeft u dringend advies en reparatie nodig en bent u bang dat uw horloge niet naar behoren werkt? Neem vandaag nog contact om uw reparatiebezoek bij ons Horloge Atelier in te plannen. 

PLAN METEEN EEN AFSPRAAK

Voor een afspraak op ons horloge atelier kunt u ons bereiken via telefoon

073-7200875 

Opsturen kan natuurlijk ook. U stuurt het horloge goed verpakt en verzekerd op naar ons horloge atelier in ’s-Hertogenbosch en wij nemen direct contact met u op als wij uw horloge hebben ontvangen.

Het verzendadres:

EH Makers
t.a.v.: Alexander Van De Griend
Oberon 36
5221LV ‘s-Hertogenbosch

DOWNLOAD VERZEND FORMULIER PDF