Ebel reparatie

Bij Exclusieve Horlogemakers beschikken we over uitgebreide kennis, ervaring en de nieuwste apparatuur om uitstekende service te bieden voor uw Ebel horloges.

Mechanische horloges, zoals Ebel ook heeft, hebben periodiek onderhoud nodig, voornamelijk omdat smeermiddelen na verloop van tijd vergaan. De afbraak van deze smeermiddelen leidt tot een toename van de wrijving tussen voortdurend bewegende horlogeonderdelen, waardoor onnodige spanning op de onderdelen ontstaat. Dit leidt uiteindelijk tot prestatieproblemen en kan soms onnodige schade aan de onderdelen veroorzaken.

Het primaire doel van het onderhouden van mechanische horloges is het verminderen van deze ongewenste wrijvingen in het uurwerk. Om de mechanische uurwerken binnen Ebel horloges goed te kunnen onderhouden, is het noodzakelijk om over uitgebreide kennis en specialistische apparatuur te beschikken.

Service, zoals horlogemakers ok wel ‘Revisie’ noemen, omvat het demonteren, reinigen, inspecteren, opnieuw monteren, opnieuw smeren, afstellen, regelen en uitgebreid testen van het uurwerk.

De werkzaamheden: ebel horloge reparatie service
  • Demontage: Volledige demontage van het mechanisme
  • Reiniging: Reiniging van alle onderdelen in gespecialiseerde baden
  • Inspecteren: Inspecteren van alle componenten om er zeker van te zijn dat ze zich in onberispelijke staat bevinden
  • Vervangen: het vervangen van defecte onderdelen met originele Ebel onderdelen
  • Monteren en smeren: het opnieuw monteren en smeren van het mechanisme
  • Afstellen en regelen: demagnetiseren, regelen en ritme-aanpassing van het uurwerk
  • Inbouwen: Inbouwen/opzetten van de wijzerplaat en wijzers
  • Herstellen: Herstellen van het uurwerk terug in de horlogekast
  • Testen: Het uurwerk testen en de nodige tijdwaarnemingsaanpassingen doorvoeren gedurende 5 dagen

In een typisch polshorloge zijn er meer dan 160 onderdelen met meer dan 50 wrijvingspunten die moeten worden geolied. Hoe meer complicaties er zijn, hoe meer punten er zijn die smering vereisen. Het uurwerk van het horloge wordt gesmeerd met een verscheidenheid aan gespecialiseerde smeermiddelen om ervoor te zorgen dat het soepel en met zo min mogelijk wrijving loopt. Onze horlogemakers volgen de technische servicebladen van de fabrikant, waarin wordt aangegeven waar olie moet worden aangebracht en welk type olie moet worden gebruikt.

Wij helpen u graag met al uw reparatie en servicebehoeften voor uw Ebel Horloge.

Neem vandaag nog contact met ons op voor ebel onderhoud services

Wacht niet langer met het repareren van uw geliefde horloge. Neem vandaag nog contact op met Exclusieve Horlogemakers uit ‘s-Hertogenbosch en laat onze ervaren technici u helpen. Wij bieden concurrerende prijzen, kwaliteitsreparaties en snelle doorlooptijden aan al onze klanten.

CONTACT

Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36
5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

LET OP!

Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern & streng beveiligde locatie.