panerai HORLOGE repareren?

EXCLUSIEVE HORLOGE REPARATIE SERVICE

Uw exclusief horloge verdient het beste horloge onderhoud, en die kunnen wij uw bieden. Alle reparaties, onderhoud en restauraties die wij verzorgen worden uitgevoerd door onze professionele ervaren horlogemakers. Uiteraard gebruiken wij bij vervanging alleen originele horloge onderdelen. Ons horlogemakers werk is inclusief een 12 maanden reparatie garantie. U kunt er dus zeker van zijn dat uw Panerai horloge bij ons in veilige handen is!

REPARATIE SERVICE VOLLEDIG GECOMBINEERDE LASER-POLIJSTEN

Zoals op de foto`s duidelijk te zien is heeft dit horloge een aantal behoorlijke beschadigingen. Deze zijn niet helemaal te verwijderen met een gewone polijst-sessie. Om de horloge kast toch weer helemaal op orde te krijgen hebben we een combinatie uitgevoerd met onze state of the art laser-polijst-techniek.

Hoe gaat het laser polijsten in zijn werk

Bij laser polijsten wordt er materiaal bijgezet op die plaatsen met de meest ernstige beschadigingen hebben. Daarna wordt de horlogekast middels een reguliere hand-polijst-sessies weer terug gebracht naar zijn originele staat. Dit panerai horloge uurwerk was volledig stil gevallen en daarom zijn wij direct op onderzoek gegaan naar de juisten oorzaak. Om hier achter te komen hebben wij het volledige uurwerk gedemonteerd en worden alle onderdelen gecontroleerd door onze horlogemakers.

Vervolgens hebben wij elk individueel onderdeel op de juiste wijze gereinigd. Bij controle bleek dat er een aantal uurwerk originelen horloge onderdelen vervangen diende te worden.

Uiteindelijk heeft het horloge een complete revisie gehad!

BIJZONDERHEDEN EN SPECIFICATIES VAN dit project panerai horloge repareren

Deze klant heeft het horloge uit de erfenis van zijn vader. Met recht kan men dus spreken van een merk-horloge wat vele generaties mee kan.

Model: Luminor, Referentienummer OP6635, kaliber OP IX, 40 x 48mm horlogekast en een lederen zwarte horlogeband met een stalen vouwsluiting. Functies: date/datum aanduiding met 40uur gangreserve.

CONTACT
Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36 5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118
 
WIJ WERKEN OP AFSPRAAK
LET OP! Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern streng beveiligde locatie.
PANERAI REPAREREN
exclusieve horloge polijsten
PANERAI vintage reparaties
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER