vintage rolex onderhoud

EEN GENERATIE HORLOGE:

Rolex horloges zijn ontworpen en gebouwd om generaties lang mee te gaan. Vanaf het ontwerp van een Rolex horloge tot het moment dat het de werkplaatsen verlaat, volgt elke stap van de ontwikkeling en productie één enkele cruciale vereiste: Dé kwaliteit. Als gevolg hiervan is er geen limiet aan hoe lang een Rolex horloge perfect kan blijven werken en van de ene generatie op de andere kan worden doorgegeven.

EXPERTS: 

Met vele jaren tussen onderhoudsbeurten verdient uw horloge de meest veeleisende aandacht. Als Rolex experts bieden wij u eersteklas after-sales service. Dankzij de strenge normen en expertise van onze horlogemakers kan uw Rolex horloge zijn functies in de loop van de tijd blijven vervullen met uitstekende betrouwbaarheid en zijn uitzonderlijke schoonheid.

SERVICEPROCEDURE: 

De Rolex serviceprocedure is bedoeld om ervoor te zorgen dat elk uurwerk dat een Rolex werkplaats verlaat, voldoet aan de oorspronkelijke functionele en esthetische specificaties. Elk uurwerk wordt volledig gereviseerd en elke kast en band wordt zorgvuldig afgewerkt om de glans te herstellen. De nauwkeurigheid van de tijdwaarneming en de waterbestendigheid worden uitvoerig getest om het kwaliteitsniveau en de betrouwbaarheid te garanderen. En dat is wat u mag verwachten van een Rolex horloge.

REPARATIE EN SERVICE:

Onze horlogemakers hebben ruime ervaring met het repareren van verschillende merken, waaronder ook vintage Rolex uurwerken. Op horlogereparaties zit 12 maanden garantie en wij kunnen alle uurwerken repareren. Met de mogelijkheid om alle niet werkende onderdelen te vervangen, kan onze Rolex-service beschadigde klassieke modellen zoals de Explorer of Submariner volledig herstellen.

UW VINTAGE HORLOGE ONDERHOUDEN:

Met een service van een Rolex horloge zorgen wij ervoor dat uw horloge professioneel gepolijst wordt. Alle onderdelen weer soepel lopen en al het vuil wordt verwijderd. Regelmatig onderhoud aan een Rolex zorgt ervoor dat deze zijn waarde behoudt, doordat de onderdelen zo in goede staat blijven. Voordat de restauratie of service is voltooid, wordt de functionaliteit van uw horloge uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat het naar behoren werkt.

BATTERIJ HORLOGE VERVANGING:

Vintage Rolex horloges met kwartsuurwerken moet periodiek de batterij vervangen worden, doorgaans elke 2-3 jaar om de juiste tijd te behouden. Onze deskundige horlogemakers openen de achterkant van de kast, verwijderen de oude batterij, inspecteren het uurwerk en plaatsen een nieuwe batterij.

WIJZERPLAAT RESTAURATIE EN REPARATIE:

Wij kunnen vervaagde, beschadigde of gepatineerde wijzerplaten van vintage Rolex horloges herstellen. Dit kan een zachte reiniging, een retoucheerschildering of zelfs volledige overspuiten inhouden. Lichtgevend materiaal op de wijzerplaten en wijzers kan ook worden hersteld via een proces dat bekend staat als reluming.

VINTAGE ROLEX ONDERHOUD OF VERVANGING VAN DE HORLOGEBAND:

We inspecteren de horlogeband en repareren deze indien nodig door de veerstaven, pennen te vervangen, de maat aan te passen of oppervlakken opnieuw af te werken. Als alternatief kunnen wij ook een compleet nieuwe band leveren.

VOLLEDIGE VINTAGE ROLEX ONDERHOUD SERVICE:

Naast bovenstaande werkzaamheden omvat een full service tevens een volledige demontage en ultrasone reiniging van alle onderdelen. Het uurwerk wordt geïnspecteerd en indien nodig worden versleten onderdelen vervangen. Het horloge wordt opnieuw gemonteerd, gesmeerd, uitvoerig getimed en onder druk getest.

RESTAURATIE VAN DE HORLOGEKAST:

Onze horlogekast restauratiediensten omvatten polijsten, laser-polijsten, borstelen en overspuiten om de glans te herstellen en krassen en deuken te verwijderen terwijl lijnen en randen behouden blijven.

VERVANGING VAN HET HORLOGEGLAS:

We kunnen bekraste, gebarsten of gebroken acryl-, mineraal- of saffierkristallen vervangen door een nieuw authentiek Rolex glas.

REPARATIE VAN VINTAGE ONDERDELEN:

Van het vervangen van de stuurpen en kroon tot volledige revisie van het uurwerk, onze meesterhorlogemakers beschikken over de Rolex. Specifieke expertise om uw vintage uurwerk te repareren en weer volledig werkend te maken.

vintage rolex service VEILIGHEIDSPROCEDURE:

Wees gerust, wetende dat uw horloge in veilige handen is. Wij geven prioriteit aan de veiligheid van uw horloge tijdens het reparatieproces en implementeren strenge maatregelen om de veiligheid ervan te garanderen.

Zoek je professionele horloge reparatie service? Wij bieden deskundige diensten voor het repareren van jouw kostbare exclusieve horloges.
vintage rolex projecten
rolex repareren
vintage rolex restauratie
vintage rolex laser polijsten
VINTAGE ROLEX GROTE reparatie
VINTAGE ROLEX LASER POLIJSTEN
Professionele service voor het onderhoud van jouw Rolex-horloge. Houd jouw luxe horloge in topconditie deskundige service.
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER