LONGINES REPARATIE EN POLIJST SERVICE

OVER HET MERK LONGINES

Longines is een merk dat sinds 1832 synoniem staat voor elegantie, traditie en tijdloos vakmanschap. Het bezitten van een Longines horloge is zeker een eerbetoon aan de kwaliteit van het merk. Indien het horloge onderhoud of reparatie nodig heeft dan kunt u dit het beste aan een ervaren horlogemaker toevertrouwen. Exclusieve Horlogemakers is een gespecialiseerd horloge-service-atelier voor Longines horloges vintage of modern. Ook als het verder gaat dan routineonderhoud en reparatie of een servicebeurt. De vaak gecompliceerde functies en details is wat deze exclusieve horloges zo uitzonderlijk maken.

VEEL AANDACHT VOOR DETAILS

Longines horloges staan ​​bekend om hun nauwkeurige tijdmeting, klassieke ontwerpen en veel aandacht voor detail. Wanneer een Longines horloge gerepareerd moet worden vereist dit een hoog niveau van expertise. Onze bekwame horlogemakers beginnen met het zorgvuldig uit elkaar halen van het horloge, het inspecteren van elk onderdeel met een scherp oog voor detail en het direct aanpakken van eventuele problemen die de prestaties in gevaar kunnen brengen.

Een van de kritische aspecten van Longines horlogereparatie is het gebruik van originele Longines onderdelen. Deze toewijding aan authenticiteit zorgt ervoor dat het reparatieproces naadloos aansluit bij het vakmanschap. Originele componenten garanderen de integriteit van het uurwerk en behouden niet alleen de functionaliteit maar ook de historische nauwkeurigheid en haar commerciële waarde.

HET REPARATIE EN POLIJST PROCES VAN EEN LONGINES HORLOGE

Het restauratieproces van Longines horloges strekt zich uit tot zowel de technische als esthetische aspecten van het horloge. Onze horlogemakers verdiepen zich in de fijne kneepjes van het uurwerk en zorgen ervoor dat het weer werkt met de precisie waar Longines om bekend staat. Eerst wordt het horloge volledig gedemonteerd en wordt het uurwerk verwijderd inclusief de horlogekast, wijzerplaat en wijzers. Tegelijkertijd wordt aandacht besteed aan de buitenkant van het horloge en wordt er begonnen met een nauwgezette aanpak van het schoonmaken, polijsten en opknappen.

De horlogereparatiediensten van Exclusieve Horlogemakers zijn gericht op een breed scala van longiness modellen, van de iconische Heritage collectie tot het avant-gardistische aanbod in de Master en Conquest modellen. De expertise die nodig is om aan elk van deze modellen te werken getuigt van een hoge mate aan deskundigheid.

REPARATIE EEN TECHNISCHE NOODZAAK?

In wezen is de reparatie en/of service niet alleen een technische noodzaak, maar zorgt dit ook voor het behoud van het horloge op de langere termijn. Als u een Longines horloge aan onze deskundige handen toevertrouwt betekent dit dat u de traditie, het vakmanschap van het merk waardeert. En houdt u het horloge ook voor volgende generaties bereikbaar.

BETROKKENHEID EN TRANSPARANTE COMMUNICATIE

Naast de technische vaardigheid leggen de horlogereparatiediensten van exclusieve horlogemakers altijd de nadruk op de betrokkenheid en tevredenheid van de klant. Klanten krijgen tijdens het reparatieproces transparante communicatie, zodat ze goed op de hoogte zijn van de status van hun dierbare horloge. Deze persoonlijke aanpak voegt een menselijk tintje toe aan de service en bevordert een gevoel van vertrouwen en verbinding tussen de eigenaar en de horlogemaker.

CONTACT
Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36
5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail:  info@exclusievehorlogemakers.nl 
Telefoon: 073-7200875 
WhatsApp: 06-12275118 

LET OP!

Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern & streng beveiligde locatie.

LONGINES HORLOGE REPARATIE
LONGINES HORLOGE polijsten
vintage LONGINES reparaties
horloge laser polijsten
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER