cartier roadster reparatie

CARTIER REPARATIE RESTAURATIE POLIJSTEN

Voor reparatie, service en ook voor een complete restauratie van uw Cartier horloge kunt u bij ons terecht. Alle reparaties, onderhoud en restauraties van uw  horloge worden uitsluitend verwerkt door ons professionele ervaren team van horlogemakers. Uiteraard worden er bij eventuele nodige vervanging alleen originele CARTIER onderdelen gebruikt. Al ons werk is inclusief 12 maanden garantie. U kunt er dus zeker van zijn dat uw horloge door ons uitstekend wordt behandeld. Vanaf binnenkomst, na reparatie of service tot de uiteindelijke oplevering.

HET MERK: CARTIER REPARATIE, SERVICE EN EEN VOLLEDIG POLIJST-SESSIE

Cartier is zeker een van de meest gerenommeerde sieraden en horlogemerken ter wereld. Wat veel mensen misschien niet weten, is dat Cartier horloges en sieraden heeft vervaardigd die teruggaan tot koning Edward VII. Het bedrijf is gespecialiseerd en staat wereldwijd bekend om hun horloges en sieraden, die het beste van twee werelden in zich dragen.

De oprichter Louis-Francois Cartier begon in 1904 met het maken van horloges en sindsdien is het bedrijf niet meer gestopt met produceren. De horloge industrie kent Cartier van hun beroemdste modellen zoals de Santos, Panthere, Pasha, Roadster en alle tankmodellen: Americane, Francaise, klassiek 18k en vermeil (goud over sterling zilver).

Vandaag bespreken we de Cartier Roadster en alle kenmerken en kenmerken die elke variant van het model bevat. Laten we het eerst hebben over de Cartier Roadster zelf. De Cartier Roadster werd voor het eerst geïntroduceerd in het jaar 2001 en was geïnspireerd op sportwagens, met name hoogwaardige merken met aerodynamische carrosserieën.

CARTIER ROADSTER HORLOGE 

De Cartier Roadster heeft drie soorten uurwerken: automatisch, automatisch met chronograaffuncties en quartz/kwarts. Hij is waterbestendig en heeft een saffierglas (huidige producties). De Roadster is nooit gemaakt met een handmatig uurwerk! Je kunt de Cartier Roadster verkrijgen in 18k geelgoud/roségoud, tweekleurig en roestvrij staal.

Sommige hebben een volledig metalen band en andere hebben banden van rubber, leer, alligator en hagedis. De typische Roadster heeft secondewijzers en een datum, maar je kunt de Roadster ook met een chronograafmechanisme krijgen. De wijzerplaat: ondanks dat hij veel verschillende kleurenwijzerplaten heeft, heeft de Roadster slechts twee verschillende markeringen: Romeinse en Arabische cijfers.

Een ander uniek aspect van de Roaster is de uitdrukking van het “gezicht” (de wijzerplaat). Dit horloge heeft een tonneau-vormige kast. Al deze kenmerken maken de Roadster tot een van de bestsellers va Cartier.

ONZE KLANT HEEFT DEZE CARTIER ROADSTER BIJ ONS GEBRACHT 

Cartier raadt aan om de 3 tot 4 jaar een revisie en detaillering uit te voeren, zodat het er als nieuw blijft uitzien en blijft werken. Onze reparaties beginnen met het demonteren van het horloge door onze meesterhorlogemaker en het inspecteren van alle onderdelen. Vervolgens met het controleren van het uurwerk om er zeker van te zijn dat alle onderdelen binnenin het uurwerk functioneel zijn. Vervolgens maken we alle tandwielen en onderdelen schoon en beoordelen vervolgens wat er gesmeerd moet worden. Hierbij worden alleen oliën van de hoogste kwaliteit gebruikt en oude oliën verwijderd.

Zodra alles correct werkt, onderwerpen we het horloge aan een rigoureus kwaliteitscontroleproces om de amplitude, slagfrequentie en watertest van het horloge te meten. Terwijl dit allemaal gebeurt, nemen we tegelijkertijd de buitenste delen van het horloge onderhanden en laten deze polijsten en gedetailleerd maken. Nadat alles is voltooid, nemen we contact op met de klant en leggen we in detail uit wat er met het horloge is gedaan. We plannen een tijdstip voor het ophalen of een tijdstip voor het verzenden van de reparatie. Alle Cartier-horloges die door onze reparatiewerkplaats gaan, worden gedekt door een garantie van 12 maanden.

Bent u momenteel op zoek naar iemand waar u volledig op kunt vertrouwen? Bezoek onze website op www.exclusievehorlogemakers.nl om een verzoek in te dienen voor een eenvoudige verzenddoos voor reparatie. Bel ons direct en wij helpen u graag verder.

BIJZONDERHEDEN EN SPECIFICATIES VAN DIT CARTIER ROADSTER HORLOGE
 • Model: Roadster
 • Referentienummer: 2618
 • Opwindmechanisme: Automatisch
 • Materiaal Horlogekast en band: Staal
 • Sluiting band: Dubbele vouw
 • Kaliber/uurwerk: 8510
 • Gangreserve: 42uur
 • Diameter horlogekast: 40 X 48mm
 • Glas: Saffierglas
 • Kleur wijzerplaat: Zilver
 • Uur markeringen: Romijns
 • Functies: Chronograaf en datum
 • cartier roadster reparatie
LIJST MET ONZE MEEST ONZE POPULAIRE REPARATIESERVICES 
 • Snelle gratis prijscalculatie schattingen.
 • Gekwalificeerde opgeleide interne horlogemakers.
 • Bijhouden voorraad merkonderdelen.
 • Meer dan 30 jaar ervaring in kwaliteitshorlogereparatie.
 • Handige deur-tot-deur service.
 • Al het werk wordt afgeleverd met onze garantie van 1 jaar.
 
 
CONTACT ONS TEAM: VOOR CARTIER ROADSTER REPARATIE
Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36 5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118
 
WIJ WERKEN OP AFSPRAAK
LET OP! Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern streng beveiligde locatie.
CARTIER ROADSTER REPAREREN
CARTIER ROADSTER polijsten
CARTIER vintage reparaties
cartier grote reparatie
cartier kleine reparatie
Frederique Constant horloge reparatie
cartier onze projecten
Hermes horloge service reparatie en onderhoud: vertrouw uw waardevolle horloge toe aan onze experts voor professionele service in Nederland.
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER