FREDERIQUE CONSTANT HORLOGE REPARATIE

HOE VAAK MOET IK MIJN FREDERIQUE CONSTANT HORLOGE EEN ONDERHOUDSBEURT GEVEN?

De frequentie waarmee een horloge moet worden gereviseerd, is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de leeftijd van het horloge, hoe vaak het wordt gedragen, de omstandigheden waarin het wordt gedragen en aanbevelingen van de fabrikant. Over het algemeen moet een mechanisch (inclusief automatisch) horloge elke 5 tot 7 jaar worden gereviseerd, terwijl een quartz horloge mogelijk elke 3 tot 5 jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft.

HIER ZIJN ENKELE TEKENEN DAT EEN FREDERIQUE HORLOGE MOGELIJK GEREVISEERD MOET WORDEN:

Verlies van nauwkeurigheid: Als een horloge de timingnauwkeurigheid begint te verliezen, omdat het te snel of te langzaam loopt, kan het tijd zijn voor een revisie.

Zichtbare slijtage bij een Frederique Constant horloge:

Als een horloge zichtbare tekenen van slijtage vertoont, zoals krassen, deuken of schade aan de wijzerplaat, armband of glas, kan een revisie nodig zijn.

Frederique Constant horloge werkt niet meer:

​​Als een horloge niet meer loopt of niet kan worden opgewonden, heeft het mogelijk een revisie nodig om kapotte of versleten horloge onderdelen te repareren of te vervangen.

Frederique constant horloge waterschade:

Als een horloge is blootgesteld aan water of vocht, kan een horloge revisie nodig zijn om verdere schade te voorkomen. Als u merkt dat er water in de behuizing zit, laat deze dan zo snel mogelijk door een professional nakijken. Bij een revisie wordt een horloge volledig gedemonteerd en gereinigd, waarbij eventuele versleten of beschadigde onderdelen worden vervangen. Het uurwerk wordt vervolgens weer in elkaar gezet, gesmeerd en getest op nauwkeurigheid. Een revisie is een complex en tijdrovend proces.

Over het algemeen is het een goed idee om een ​​horloge regelmatig te laten controleren door een onze horlogemaker die kan adviseren of een revisie nodig is en aanbevelingen kan doen voor doorlopend onderhoud.

Wat zorgt ervoor dat een Frederique constant horloge de nauwkeurigheid verliest?

Verschillende factoren kunnen ervoor zorgen dat een horloge na verloop van tijd de nauwkeurigheid verliest. Hier zijn enkele veelvoorkomende oorzaken:

Slijtage Frederique constant horloge:

Naarmate een horloge ouder wordt, kunnen de mechanische onderdelen en tandwielen verslijten of beschadigen. Hierdoor kan het horloge de nauwkeurigheid verliezen en reparaties vereisen.

Omgevingsfactoren:

Blootstelling aan extreme temperaturen, magnetische velden of schokken kan de nauwkeurigheid van een horloge beïnvloeden. Blootstelling aan sterke magnetische velden kan bijvoorbeeld het uurwerk van het horloge magnetiseren, waardoor het te snel of te langzaam gaat lopen.

Onjuiste behandeling bij een frederique constant horloge:

Ruwe behandeling of het laten vallen van een horloge kan er ook voor zorgen dat het zijn nauwkeurigheid verliest, omdat de componenten verkeerd uitgelijnd of beschadigd kunnen raken.

Problemen met smering:

De beweging/voortgang van een horloge is afhankelijk van kleine tandwielen en componenten die soepel en nauwkeurig moeten bewegen. Net als bij het verversen van de olie bij een auto kan het horloge nauwkeurigheid verliezen als het uurwerk niet correct wordt gesmeerd of als de smering na verloop van tijd kapot gaat.

Problemen met gangreserve:

Mechanische horloges zijn afhankelijk van een drijfveer om hun uurwerk aan te drijven. Het horloge kan zijn nauwkeurigheid verliezen als de veer niet voldoende is opgewonden of een deel van zijn spanning heeft verloren. Tijdens een horlogeservice wordt het horloge gereinigd en geïnspecteerd, waarbij eventuele versleten of beschadigde onderdelen worden vervangen. Ook zal de horlogemaker het uurwerk correct smeren en indien nodig de timing aanpassen, zodat het horloge zo nauwkeurig mogelijk loopt.

Waarom zou een Frederique constant horloge niet meer werken?

Er zijn verschillende redenen waarom een ​​horloge niet meer werkt. Hier zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken:

Lege batterij:

Bij kwartshorloges is een lege batterij de meest voorkomende oorzaak van het stoppen van het horloge. Als de batterij leeg is, stopt het horloge met tikken. Laat de batterij vervangen door een ervaren horlogemaker.

Schade aan het uurwerk reparatie frederique constant:

Mechanische horloges, quartzhorloges en automatische horloges hebben ingewikkelde uurwerken met veel kleine onderdelen die gemakkelijk kunnen worden beschadigd. Het horloge werkt mogelijk niet meer als er onderdelen beschadigd of kapot raken.

Waterschade:

Blootstelling aan water of vocht kan schade aan het uurwerk van een horloge veroorzaken, waardoor het stopt of onregelmatig loopt. Ook is het bewezen dat stoom bij langdurige blootstelling vaak vochtschade kan veroorzaken.

Vuil in het polshorloge:

Als er vuil of vuil in het horloge terechtkomt, kan dit de beweging verstoren en ervoor zorgen dat het horloge stopt.

Gemagnetiseerd reparatie frederique constant:

Als uw horloge te dicht bij een sterk magnetisch veld staat, kan het gemagnetiseerd raken, waardoor het moeilijk wordt voor het uurwerk om de juiste tijd bij te houden. Het kan zijn dat het moet worden gedemagnetiseerd voordat het goed werkt. Een quartzhorloge is iets beter bestand tegen magnetisatie, omdat het is gemaakt met meer plastic onderdelen en weer correct zou moeten werken als het uit het magnetische veld wordt verwijderd.

Versleten onderdelen Frederique Constant:

Na verloop van tijd kunnen de onderdelen van het uurwerk van een horloge verslijten of beschadigd raken. Dit kan ervoor zorgen dat het horloge niet meer werkt of onregelmatig loopt.

Als uw horloge niet meer werkt, moet het worden geïnspecteerd en gerepareerd door een gekwalificeerde horlogemaker. Ze kunnen het probleem diagnosticeren en indien nodig reparaties of vervangingen aanbevelen.