Jaeger-LeCoultre Service
Deze modellen kunt u bij ons brengen voor reparatie of service

REVERSO TRIBUTE DUOFACE MOON – REVERSO – RENDEZ-VOUS – REVERSO SQUADRA – DUOMÈTRE – MASTER COMPRESSOR – POLARIS – GEOPHYSIC UNIVERSAL TIME

Onze horlogemakers hebben tientallen jaren ervaring met het onderhouden en repareren van een breed scala aan moderne en vintage Jaeger-LeCoultre horlogemodellen. Wij beschikken over de kennis en vaardigheden om eventuele problemen met uw uurwerk te diagnosticeren en te repareren.

Van eenvoudige aanpassingen tot complete revisies: bij Exclusieve Horlogemakers gebruiken we alleen originele vervangingsonderdelen bij het repareren of onderhouden van uw Jaeger-LeCoultre horloge om ervoor te zorgen dat uw uurwerk zijn waarde en authenticiteit behoudt.

Als onafhankelijke horlogereparatiewerkplaats zijn onze diensten concurrerend geprijsd, waardoor wij de eerste keuze zijn voor Jaeger-LeCoultre eigenaren die hun uurwerken in topconditie willen houden. We bieden ook enkele van de snelste doorlooptijden in de branche. Neem vandaag nog contact met ons op om uw reparatie in te plannen en uw Jaeger-LeCoultre horloge de zorg en aandacht te geven die het verdient.

Onze complete reparatiediensten van Jaeger-LeCoultre

Horlogeglas vervangen

Of u nu het glas van uw Jaeger-LeCoultre horloge heeft gebarsten, bekrast of verbrijzeld, wij hebben glasvervangingen in verschillende maten, vormen en diktes. Van koepelvormig tot gebogen tot plat, om ervoor te zorgen dat we de perfecte match voor uw specifieke Jaeger horlogemodel vinden.

Horloge polijsten

Bent u op zoek naar een manier om uw geliefde Jaeger-LeCoultre horloge er weer als nieuw uit te laten zien? Zoek niet verder dan onze in-house Jaeger horlogepolijstservice, waar we een reeks polijsttechnieken bieden die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Reparatie van uw Jaeger-LeCoultre 

Van schakel en bandaanpassingen tot de correctie van gemagnetiseerde horloges, batterij vervangen, wijzervervangingen, uurwerkrevisies, wijzerplaatrestauratie, reparatie van waterschade en meer.

Jaeger-LeCoultre restauratie

Het restaureren van een vintage Jaeger-LeCoultre is een heel andere discipline dan het typische horlogeonderhoud. In plaats daarvan gaat het erom een uurwerk terug te brengen naar de oorspronkelijke staat, met behoud van de unieke componenten en kenmerken. Ook hiervoor kunt u bij Exclusieve Horlogemakers terecht. Wij hebben de expertises, ervaring en de juiste gereedschappen voorhanden om elk horloge weer in ere te herstellen.

Jaeger-LeCoultre service 

Wanneer heeft u voor het laatst uw Jaeger-LeCoultre-horloge laten onderhouden? Bij Exclusieve Horlogemakers adviseren wij om uw Jaeger-LeCoultre elke 4-5 jaar een onderhoudsbeurt te laten geven om uw uurwerk in optimale conditie te houden en uw investering te beschermen.

Het stappenplan voor een complete
jaeger-lecoultre servicebeurt / jaeger-lecoultre restauratie
  • Demontage van de kast, band en uurwerk
  • Ultrasoon reinigen van de verschillende componenten
  • Vervanging van versleten of beschadigde onderdelen
  • Aanbrengen gespecialiseerde oliën op elk onderdeel
  • Testen van pakkingen en afdichtingen
  • Hermontage van de wijzerplaat, wijzers en uurwerk
  • Onder druk getest volgens de specificaties van de fabrikant
  • Een bezoek aan onze polijstafdeling (extra service)
  • 7-daagse kwaliteitscontroletests voor nauwkeurigheid van tijdwaarneming
  • jaeger-lecoultre horloge repareren

CONTACT
Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36 5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

LET OP! Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern streng beveiligde locatie.