VACHERON CONSTANTIN HORLOGE SERVICE – REPARATIES 

Ben jij een liefhebber van luxe horloges? Als dat zo is, dan heeft u waarschijnlijk wel eens gehoord van een Vacheron Constantin. Een van de oudste en meest prestigieuze horlogemerken ter wereld. Hun uitzonderlijke vakmanschap, ingewikkelde ontwerpen en rijke erfgoed hebben ze tot een favoriet gemaakt onder veeleisende Europese klanten waaronder royalty’s en aristocraten.

Kort overzicht van het merk: Vacheron Constantin

Het begon allemaal in 1755 toen Jean-Marc Vacheron een getalenteerde jonge horlogemaker zijn werkplaats opende in Genève, Zwitserland. Zijn toewijding aan precisie innovatie leverde hem al snel een reputatie op voor het vervaardigen van uurwerken van hoge kwaliteit.

Het vervolg: begin van de 19e eeuw

In het begin van de 19e eeuw werkte François Constantin een ervaren zakenman met een passie voor horloges. Samen met Vacheron’s afstammeling, Jacques-Barthélemy Vacheron om het bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Onder leiding van Constantin breidde Vacheron Constantin zijn internationale bereik uit en werd een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van luxe horloges.

Door de latere jaren heen

Door de jaren heen heeft Vacheron Constantin uurwerken gemaakt voor enkele van de meest opmerkelijke personen/bekendheden uit de geschiedenis. Waaronder Napoleon Bonaparte, paus Pius XI en Harry Truman. Hun horloges zijn synoniem geworden voor luxe, elegantie en verfijning, gekoesterd door verzamelaars en liefhebbers over de hele wereld.

Vacheron constantin horloge kapot: vacheron constantin horloge service

Maar wat gebeurt er als een Vacheron Constantin-horloge gerepareerd moet worden? Het repareren van een Vacheron Constantin-horloge is een nauwgezet en delicaat proces vanwege de precisietechniek en het vakmanschap die betrokken zijn bij het repareren van deze horloge uurwerken.

Het omvat de beoordeling, demontage, vervanging of reparatie van beschadigde onderdelen, reiniging, smering, hermontage, testen en eindinspectie en afstelling. Het is een nauwgezet proces dat veel tijd vergt, maar het is essentieel voor het behoud van de integriteit en waarde van deze uitzonderlijke uurwerken.

Wij kunnen Vacheron Constantin horloges repareren: vacheron constantin reparatie

Vacheron Constantin Overseas Repareren – Vacheron Constantin Patrimony Repareren – Vacheron Constantin Historiques Repareren -Vacheron Constantin Malte Repareren – Vacheron Constantin 1972 Repareren – Vacheron Constantin Métiers d’Art Repareren – Vacheron Constantin Royal Eagle Repareren

CONTACT

Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36
5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

LET OP!

Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern & streng beveiligde locatie. Naast het bovenstaande hebben wij onze klanten geholpen bij het leveren van een uitgebreid dienstenpakket voor de volgende merken:

Audemars Piguet Blancpain Bovet Breguet Breitling Bvlgari Cartier Carl F. Bucherer Chopard De Grisogono Ebel Franck Muller Graham Frederique Constant Girard Perregaux Glashütte Original Hermes Hublot IWC Jeager-LeCoultre Montblanc Movado Omega Panerai Parmigiani Patek Philippe Piaget Raymond Weil Richard Mille Rolex TAG Heuer Ulysse Nardin Universal Geneve Vacheron Constantin Zenith

onderhouden automatische horloge
EXCLUSIEVE HORLOGES REPAREREN
exclusieve horloges polijsten
exclusieve vintage reparaties
Frederique Constant horloge reparatie
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER