BREITLING HORLOGE RESTAURATIE

Een Breitling Horlogerestauratie is een nauwgezet proces dat een reeks stappen omvat om het Breitling ​​uurwerk terug te brengen naar zijn oorspronkelijke of verbeterde staat. Hierbij een kort overzicht van hoe wij bij Exclusieve Horlogemakers het restauratieproces stapsgewijs doorlopen.

ONDERZOEK EN BEOORDELEN HORLOGE

Onze horlogemaker beginnen met het beoordelen van de algehele staat van het breitling horloge, inclusief de buitenkant, het uurwerk, de wijzerplaat, de wijzers en andere horloge componenten. Wij houden rekening met de zichtbare schade, slijtage of onderdelen die vervangen moeten worden.

DEMONTAGE UURWERK BREITLING:

Vervolgens wordt het horloge zorgvuldig gedemonteerd, waarbij elk onderdeel wordt verwijderd en gedocumenteerd. Dit omvat de horloge band en kast, het glas, het uurwerk, de wijzerplaat, de wijzers, de kroon en alle andere onderdelen.

UURWERK BINNENKANT REINIGEN:

Alle uurwerk componenten worden grondig gereinigd door onze horlogemakers om vuil, oude olie en andere verontreinigingen te verwijderen. Vaak gebruiken wij ultrasone reinigers en gespecialiseerde uurwerk vloeistoffen.

AUTOMATISCH HORLOGE REVISEREN:

Onze horlogemakers controleren het breitling uurwerk onderdelen, op slijtage, schade of kapotte onderdelen. Versleten of beschadigde onderdelen worden vervangen door nieuwe authentieke onderdelen. Het uurwerk is gesmeerd met hoogwaardige horlogeolie om een ​​blijvende soepele werking te kunnen garanderen.

VERVANGING VAN ONDERDELEN:

Als er onderdelen niet meer te repareren zijn of ontbreken, kan onze horlogemaker originele en/of compatibele vervangende onderdelen gebruiken om de authenticiteit van het Breitling-horloge te behouden.

WIJZERPLAAT EN WIJZERSHERSTEL:

Horloge wijzerplaat wordt gereinigd en kan opnieuw worden afgewerkt om vlekken of verkleuringen te verwijderen. De wijzers worden geïnspecteerd en indien nodig worden ze opnieuw geplaatst of vervangen.

REPARATIE VAN KAST EN BAND:

De horlogekast en horlogeband worden geïnspecteerd op schade en eventuele noodzakelijke reparaties/restauraties worden uitgevoerd. Polijsten of laser-polijsten wordt gedaan om het oorspronkelijke uiterlijk van de kast en de horlogeband te herstellen.

HERMONTAGE:

Het horloge wordt zorgvuldig opnieuw in elkaar gezet. Pakkingen en afdichtingen kunnen worden vervangen om de waterdichtheid te garanderen.

HET UURWERK TESTEN:

Het horloge ondergaat een reeks tests om de nauwkeurigheid, gangreserve en goede functionaliteit te garanderen.

KWALITEITSCONTROLE:

Onze horlogemakers voeren een laatste kwaliteitscontrole uit om er zeker van te zijn dat het gerestaureerde horloge aan hoge eisen voldoet. Alle aanpassingen of fijn afstemmingen die nodig zijn voor optimale prestaties garanderen worden uitgevoerd.

DOCUMENTATIE:

Vaak wordt aan de eigenaar een gedetailleerd verslag van het restauratieproces verstrekt, inclusief uitleg van de eventuele gebruikte vervangende breitling onderdelen.

Horlogerestauratie is een delicaat en vakkundig proces dat expertise en precisie vereist. Het wordt door onze ervaren horloge restauratieprofessionals vakkundig uitgevoerd.

CONTACT ONS TEAM VOOR: BREITLING HORLOGE RESTAURATIE 

Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36 5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118
 
WIJ WERKEN OP AFSPRAAK
LET OP! Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern streng beveiligde locatie.
breitling navitimer repareren
breitling horloge onderhoud
breitling horloge reparatie
breitling superocean repareren
breitling band reparatie
breitling bezel vervangen
breitling uurwerk reparatie
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER