OMEGA service: Exclusieve horlogemakers

OMEGA HORLOGE REPARATIE EN SERVICE IN ‘s-HERTOGENBOSCH

Het merk Omega is een luxe horlogemerk van topklasse dat horloges produceert. Ze vereisen echter nog steeds regelmatig onderhoud en service om ze perfect te laten functioneren. Als exclusieve horlogemakers hebben wij in de loop van jaren vele Omega horloges gerepareerd en gerestaureerd, waardoor we experts zijn in ons vakgebied. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket om aan al uw horlogebehoeften te kunnen voldoen.

Voor het eenvoudig vervangen van de batterij tot het repareren van waterschade, polijsten en complete revisies: onze bekwame horlogemakers beschikken over het juiste gereedschap en de expertise om een breed scala aan vintage en moderne Omega modellen te onderhouden en deze te repareren. Bij het repareren van uw horloge gebruiken wij uitsluitend officiële Omega onderdelen, zodat het horloge zijn waarde en originaliteit behoudt. Onze diensten zijn scherp geprijsd en u kunt 100% klanttevredenheid verwachten. U ontvang 12 maanden garantie op onze Omega horlogeservice en reparatie diensten.

omega horloge reparatie SERVICE: HET PROCES VAN A tot Z

DEMONTAGE

Beginnen met een gedetailleerde initiële beoordeling van het Omega horloge, waarbij we elk aspect onderzoeken om het probleem te identificeren. Dit wordt gevolgd door het voorzichtig demonteren van de horlogeonderdelen, zoals de band, de kast en het uurwerk.

ULTRASONE REINIGING

Elk onderdeel van uw Omega ondergaat een ultrasoon reinigingsproces om het er weer als nieuw uit te laten zien. Onze experts reinigen grondig al het vuil, stof en vuil dat zich in de loop van de tijd heeft opgehoopt in een ultrasoon bad.

VERVANGEN OF REPAREREN

Omega onderdelen worden zorgvuldig geïnspecteerd om slijtage te identificeren. Als een onderdeel versleten is, vervangen we het door originele Omega onderdelen en volgen we de strenge normen van het merk om uw Omega in onberispelijke staat aan u terug te geven.

SMERING

Normaal gesproken heeft een Omega bijna 50 smeerpunten, die met grote zorg moeten worden geolied. Onze gespecialiseerde horlogemakers passen hoogwaardige smeermiddelen toe op elk onderdeel, waarbij ze zich houden aan de specificaties van het merk en zorgen voor soepele en langdurige prestaties.

MONTAGE

Nadat alle noodzakelijke reparaties en aanpassingen zijn uitgevoerd, zetten we het horloge zorgvuldig weer in elkaar, zodat elk onderdeel weer naadloos aansluit en functioneert.

AFSTELLING

Onze gekwalificeerde horlogetechnici kalibreren het uurwerk met precisie en met behulp van geavanceerde gereedschappen. Zij volgen hierbij de door Omega opgegeven strikte normen om de nauwkeurigheid te herstellen.

WATERDICHTHEID

Alle Omega horloges zijn waterbestendig en we onderwerpen deze aan strenge waterdichtheid tests, zoals een vacuümtest, condensatietest en een water onderdompelingstest om ervoor te zorgen dat ze hun nauwkeurigheid en capaciteiten ook behouden.

POLIJSTEN

De glans van de band, horlogekast en andere onderdelen wordt vakkundig hersteld met behulp van gespecialiseerde apparatuur, waarbij de originele lijnen en contouren van elk onderdeel behouden blijven.

TESTEN

Onze toewijding aan uitmuntendheid strekt zich uit tot een eindinspectie waarbij we uw Omega horloge onderwerpen aan verschillende beoordelingen, zoals functioneringstests, visuele controle. Tests van de werking van sluitingen en band, gangreservetests en andere nauwkeurigheidstests om de optimale prestaties van uw horloge te garanderen.

VEILIGHEIDSPROCEDURE: omega service

Wees gerust wetende dat uw horloge in veilige handen is. Wij geven prioriteit aan de veiligheid van uw horloge. Tijdens het reparatieproces en implementeren strenge maatregelen om de veiligheid ervan te garanderen.

CONTACT 
Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36 5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118
 
WIJ WERKEN OP AFSPRAAK
LET OP! Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern streng beveiligde locatie.
omega onze projecten
horloge omega reviseren
omega horloge polijsten
omega chronograph reparatie
omega horloge service
horlogemaker omega
omega GROTE reparaties
omega vintage repareren
omega kleine reparaties
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER