IWC PILOT REPARATIE SERVICE

IWC Pilot Spitfire Chronograph Reparatie en Revisie

 Uw IWC horloge verdient het beste onderhoud – en dat is waar wij naar streven en wat wij leveren.  Alle reparaties, onderhoud en restauraties van uw IWC-horloge worden uitgevoerd door ons professionele ervaren team van horlogemakers. Uiteraard worden er bij vervanging alleen originele IWC onderdelen gebruikt. Al ons werk is inclusief 1 jaar garantie. U kunt er dus zeker van zijn dat uw horloge in veilige handen is.

IWC PILOT REPARATIE SERVICE EN VOLLEDIG GECOMBINEERDE LASER-POLIJST-SESSIE

Zoals op de foto`s duidelijk te zien is heeft dit horloge een aantal behoorlijk grote beschadigingen. Deze zijn niet helemaal weg te krijgen met een gewone polijst-sessie. Hiervoor hebben we een combinatie uitgevoerd met onze laser-polijst-techniek. Daarmee wordt er materiaal bijgezet op de meest ernstige beschadigingen. Daarna wordt de horlogekast middels een hand-polijst-sessies weer terug gebracht naar zijn originele staat.

Het uurwerk stond volledig stil en daarom zijn wij direct op zoek gegaan naar de oorzaak. Dit was goed te doen omdat we het horloge meteen voorzien hebben van een volledige servicebeurt. Hierbij wordt het volledige uurwerk gedemonteerd en alle onderdelen gecontroleerd. Vervolgens wordt elk individueel onderdeel op de juiste wijze gereinigd. Bij controle bleek dat er een aantal uurwerk afhankelijke IWC onderdelen vervangen diende te worden. 

BIJZONDERHEDEN EN SPECIFICATIES VAN DIT IWC PILOT HORLOGE

Model: IWC Pilot Spitfire Chronograaf, kaliber 79320, 43mm horlogekast en een stalen IWC horlogeband met een vouwsluiting. Het referentienummer van dit model is: IW377719. Bouwjaar 2016. Functies: chronograaf, Day/date aanduiding, geschroefde kroon, Quick

 

iwc horloge repareren
IWC REVISEREN?
horloge iwc horlogemaker
PLAN EEN AFSPRAAK