ROLEX Restauratie

Rolex horlogerestauratie is het proces waarbij uw Rolex horloge wordt gerepareerd en opgeknapt om het terug te brengen in de oorspronkelijke of verbeterde staat. Het restauratieniveau kan variëren van eenvoudige reparaties tot uitgebreide revisies.

HIER ZIJN VEELVOORKOMENDE ASPECTEN VAN ROLEX RESTAURATIE:

Buitenkant: Wij verwijderen vuil, roet en krassen van de horlogekast, band en glas.

Binnenkant het uurwerk: Wij reinigen de bewegingscomponenten om oude olie, stof en vuil te verwijderen.

ROLEX AUTOMATISCH UURWERK BEWEGINGS REVISIES:

Uurwerkrevisie: allereerst wordt het uurwerk volledig gedemonteerd. Elk onderdeel wordt gecontroleerd op slijtage en schade. Versleten of beschadigde onderdelen worden vervangen. Smeren van het uurwerk gebeurt alleen met hoogwaardige horlogeolie. En vervolgens passen we het echappement aan voor een nauwkeurige tijdwaarneming.

Vervanging van onderdelen: Sommige onderdelen, zoals het glas, wijzers of kronen, kunnen worden vervangen als deze beschadigd of niet meer te repareren zijn. Originele of compatibele vervangingsonderdelen kunnen worden gebruikt om de authenticiteit te behouden.

ROLEX WIJZERPLAAT EN WIJZERSHERSTEL:

Wij maken de wijzerplaat schoon om vlekken en verkleuringen te verwijderen of indien nodig wordt deze helemaal opnieuw opgemaakt.

REPARATIE EN ROLEX restauratie VAN KAST EN BAND:

Wij repareren of vervangen kapotte of beschadigde onderdelen van de horlogekast of band. De behuizing wordt opgepoetst of indien nodig gepolijst om het oorspronkelijke uiterlijk te herstellen. Ook kunnen wij een uitgerekte Rolex band weer helemaal herstellen zodat de schakels weer exact aansluiten.

TESTEN VAN WATERDICHTHEID:

Wij zorgen ervoor dat het horloge zijn waterbestendigheid behoudt.

AUTHENTICATIE:

Wij controleren de authenticiteit van het horloge, vooral bij vintage uurwerken erg belangrijk.

HERMONTAGE EN TESTEN:

Wij zeten het horloge weer in elkaar en testen de functionaliteiten. Controleren op nauwkeurigheid, de gangreserve en andere essentiële functies.

KWALITEITSCONTROLE:

Wij zorgen ervoor dat het gerestaureerde horloge aan zijn hoge kwaliteitsnormen voldoet voordat het wordt teruggegeven aan de eigenaar.

Horlogerestauratie wordt altijd en alleen uitgevoerd door ervaren horlogemakers of gespecialiseerde horloge restauratiediensten. Het kiezen van gerenommeerde professionals is essentieel om de waarde en authenticiteit van het uurwerk te behouden.

TIP ROLEX VERZAMELAAR:

Verzamelaars kunnen ervoor kiezen om bepaalde patina of tekenen van ouderdom op vintage horloges te behouden, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en de historische betekenis van het horloge.

CONTACT
Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36 5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK
LET OP! Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern streng beveiligde locatie.
ROLEX RESTAURATIE
rolex datejust 41 reviseren
ROLEX polijst SERVICES
rolex datejust dial reviseren
ROLEX vintage reparaties
rolex day date 36 polijsten
ROLEX vintage repareren
Professionele service voor het onderhoud van jouw Rolex-horloge. Houd jouw luxe horloge in topconditie deskundige service.
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER
Audemars Piguet reparatie, Rolex reparatie, BREITLING REPARATIE, Cartier reparatie,  CARTIER POLIJSTEN,   breitlingpolijsten.nl,  omegapolijsten.nl, 
exclusieve horlogemakers, Panerai Reparatie, LONGINES REPARATIE, OMEGA REPARATIE, HUBLOT REPARATIE, BREGUET REPARATIE, PATEK PHILIPPE, TUDOR REPARATIE, Tag Heuer reparatie, Zenith Reparatie, iwc reparatie,