Onafhankelijk uurwerk atelier

Al meer dan een decennia het ‘onafhankelijk opgerichte’ servicecentrum voor luxe horloges in Den Bosch.

Over ons

Exclusieve Horlogemakers is een onafhankelijke, kwalitatieve en moderne werkplaats met state-of-the-art infrastructuur en gekwalificeerd professioneel personeel voor het repareren, onderhouden en restaureren van horloges uit de huidige collecties van alle luxe merken, evenals de opmerkelijke vintage modellen van internationale herkomst.

Gevestigd in ‘s-Hertogenbosch met een landelijk netwerk, bieden wij horloge liefhebbers en verzamelaars een authentieke en internationale standaard after-sales service via onze wereldwijd opgeleide specialisten.

Exclusieve Horlogemakers is een horlogereparatie bedrijf vol visie en passie voor horloges.

Onze aangeboden diensten

Ons team van gecertificeerde horlogetechnici blijft in combinatie met uitgebreide ultramoderne gereedschappen en machines volledig uitgerust om kwalitatieve service en reparaties aan te bieden. Met als specialisme: de reparatie en service van luxe horlogemerken.

Reparatie, renovatie, service en restauratie van Exclusieve horlogemerken

Onze horlogemakers bieden buitengewone expertise op het gebied van service en reparatie van moderne en vintage horloges. Elk luxe horloge dat voor reparatie in onze werkplaats komt, wordt onderhouden volgens de strenge normen wat elk merk heeft vastgesteld. De vaardigheden die nodig zijn om uw uurwerk zorgvuldig te repareren en te restaureren vindt u bij ons, en we kunnen met trots zeggen dat onze Meesterhorlogemaker de meest complexe reparaties heeft uitgevoerd.

Onze gekwalificeerde horlogemakers maken gebruik van zowel moderne als meer traditionele apparatuur om de staat van uw uurwerk te herstellen. Uw horloge wordt zorgvuldig met de hand gedemonteerd en eventuele versleten of defecte onderdelen worden vervangen. Elk minuscuul onderdeel van uw horloge wordt zorgvuldig behandeld. Alle reparaties worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd om uw vintage horloge weer in de fabrieksstaat te brengen.

Zodra wij uw horloge hebben ontvangen, zal onze meesterhorlogemaker het uurwerk zorgvuldig en grondig onderzoeken om de kosten van eventuele reparaties vast te stellen. Voordat wij met de werkzaamheden beginnen, zullen wij altijd de geschatte kosten aan u doorgeven. Het kan zijn dat er vervangingsonderdelen nodig zijn, of zelfs door ons gemaakt, om uw uurwerk weer werkend te krijgen. Wat er ook nodig is, we zijn ervan overtuigd dat we uw horloge terug kunnen brengen naar de nauwkeurig ontworpen tijdwaarneming en conditie waarin uw horloge dit van oorsprong was.

Het vertrouwd adres voor al uw horloge reparaties en services

Indien u contact met ons opneemt kunt u direct een afspraak inplannen op ons Horloge Atelier in ’s-Hertogenbosch. Vaak kunnen wij al direct na de eerste fysieke controle van uw horloge een prijsanalyse maken.

Onafhankelijke Horlogemakers – Horloge Atelier in ’s-Hertogenbosch.

U bent van harte welkom!

CONTACT

Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36
5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

LET OP!

Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern & streng beveiligde locatie.

 Audemars Piguet reparatie Rolex reparatie  Breitling reparatie Cartier reparatie Rolex   service punt breitling horloge polijsten