rolex daytona repareren?

Uw ROLEX horloge verdient het beste onderhoud – en dat is waar wij naar streven en wat wij leveren. Alle reparaties, onderhoud en restauraties van uw Rolex-horloge worden uitgevoerd door ons professionele ervaren team van horlogemakers.

Uiteraard worden er bij vervanging alleen originele Rolex onderdelen gebruikt. Al ons werk is inclusief 1 jaar garantie. U kunt er dus zeker van zijn dat uw horloge in veilige handen is.

REPARATIE SERVICE EN VOLLEDIG GECOMBINEERDE LASER-POLIJST-SESSIE

Zoals op de foto`s duidelijk te zien is heeft dit horloge een aantal behoorlijk grote beschadigingen. Deze zijn niet helemaal weg te krijgen met een gewone polijst-sessie. Hiervoor hebben we een combinatie moet doen met onze laser-polijst-techniek. Daarmee wordt er materiaal bijgezet op de meest ernstige beschadigingen. Daarna wordt het middels hand-polijst-sessies weer terug gebracht naar zijn originele staat.

Het uurwerk stond volledig stil en daarom zijn wij direct op zoek gegaan naar de oorzaak. Dit was goed te doen omdat we het horloge meteen voorzien hebben van een volledige servicebeurt. Hierbij wordt het volledige uurwerk gedemonteerd en alle onderdelen gecontroleerd. Vervolgens wordt elk individueel onderdeel op de juiste wijze gereinigd. Bij controle bleek dat er een aantal uurwerk afhankelijke Rolex onderdelen vervangen diende te worden.  

BIJZONDERHEDEN EN SPECIFICATIES VAN Deze rolex daytona repareren

Model: Rolex Cosmograph Daytona Geelgoud, kaliber 4130, 40mm horlogekast en krokodillen lederen band met een geelgouden Rolex vouwsluiting. Het referentienummer van dit model is: 116518. Bouwjaar 2007.

Functies: chronograaf, centrale seconde, Kleine seconde, de wijzerplaat is bezet met edelstenen/diamanten, geschroefde kroon, quick set, en vastgeschroefde drukknop.

Exclusieve Horlogemakers | Horloge Reparatie Service en Polijsten | Horlogeatelier | Oberon 36 | 5221 LV | Slot Haverleij | ‘s-Hertogenbosch  | 073 7200 875 | info@exclusievehorlogemakers.nl www.exclusievehorlogemakers.nl

Openingstijden Horlogeatelier: Dinsdag Donderdag Vrijdag en Zaterdag 10:00 tot 17:00uur

LET OP! Alle horloges worden direct opgeslagen binnen een extern & streng beveiligde locatie.