Omega Reparatie Service en Polijsten – Exclusieve Horlogemakers

Omega Horloges – Beschrijving van het merk

De schoonheid van Omega horloges zit in hun precisietechniek en mooie uiterlijk. Ze zijn ontworpen en gebouwd om een leven lang of langer mee te gaan. Maar net als elk ander uiterst nauwkeurig instrument heeft een horloge regelmatig onderhoud nodig om de perfecte functionaliteit te behouden. Om ervoor te zorgen dat uw Omega horloge jarenlang uitstekende tijdsprestaties levert, moet het regelmatig worden onderhouden om de betrouwbaarheid en het uiterlijk ervan te behouden.

Omega is een van de meest populaire horlogemerken op de markt. De Speedmastercollectie bevat een van de meest iconische Omega horloges: de Moonwatch, die bekend staat als het eerste horloge dat op de maan wordt gedragen. Of u nu een vintage Omega Speedmaster een Seamaster een De Ville polshorloge of een eigentijdse Globemaster heeft onze Horlogemaker is een expert in de reparatie en het onderhoud van elk voortreffelijk Omegahorloge.

Omega Horloges Reparatie Service en Polijsten – Exclusieve Horlogemakers

Onze meester horlogemaker biedt buitengewone expertise op het gebied van service en reparatie van moderne en vintage Omega horloges. Elk Omega horloge dat voor reparatie in onze werkplaats komt, wordt onderhouden volgens dezelfde strenge normen. Wij beheersen alle vaardigheden die nodig zijn om uw Omega horloge zorgvuldig en deskundig te repareren en te restaureren.

Onze gekwalificeerde Meesterhorlogemaker maakt gebruik van zowel moderne als meer traditionele apparatuur om uw Omega uurwerk te herstellen. Uw Omega horloge wordt zorgvuldig handmatig gedemonteerd en eventuele versleten of defecte onderdelen worden vervangen. Elk minuscuul onderdeel van uw Omega horloge wordt zorgvuldig behandeld. Alle reparaties worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd om uw (vintage) Omega horloge weer in de fabrieksstaat te brengen.

Zodra wij uw Omega horloge hebben ontvangen, zal onze Meesterhorlogemaker het uurwerk zorgvuldig en grondig onderzoeken om de kosten van eventuele reparaties vast te stellen. Voordat wij met de werkzaamheden beginnen, zullen wij altijd de geschatte kosten aan u doorgeven. Het kan zijn dat er vervangingsonderdelen nodig zijn of zelfs door ons gemaakt moeten worden om uw Omega uurwerk weer werkend te krijgen. Wat er ook nodig is, wij zijn ervan overtuigd dat we uw horloge terug kunnen brengen naar de nauwkeurig ontworpen tijdwaarneming en conditie naar: zo goed als nieuw.

Onderhoud van Omega horloges

Er zijn maar weinig horlogemerken die de wereldwijde aantrekkingskracht en het prestige van Omega hebben. De luxe horloges van Zwitserse makelij zijn gebouwd om lang mee te gaan, maar dat betekent niet dat ze te lang zonder onderhoud kunnen blijven. Idealiter wordt eens in de drie of vijf jaar een Omega horlogeservice uitgevoerd om vitale werkende onderdelen te behouden.

De werkzaamheden die u tijdens een onderhoudsbeurt aan een Omega horloge kunt verwachten omvatten schoonmaken en polijsten, het vervangen van essentiële werkende onderdelen en glas vervangen of reparatie. We zullen uw horloge grondig onderzoeken voordat we een prijsopgave geven hoeveel we denken dat de service of reparatie gaat kosten.

De werkzaamheden in het kort
  • Vervanging van de batterij, opnieuw afsluiten en druktesten voor waterdichtheid
  • Wijzerplaatrestauratie en reparatie, inclusief opnieuw lumen opbrengen
  • Reparatie of vervanging van Horlogebanden
  • Volledige service
  • Restauratie van de horlogekast, inclusief opnieuw polijsten
  • Glasvervanging: mineraal, saffier of acryl
  • Reparatie van moderne en vintage Omega horloges
Omega schoonmaak en polijstservice

Na verloop van tijd kan uw Omega horloge dof en bekrast raken waardoor zijn glans en elegantie verloren gaan. Maar met onze professionele polijstservice kunnen wij dit weer volledig herstellen. Of u nu een klassiek vintage of nieuw Omega horloge heeft, onze polijstservice is geschikt voor alle metalen afwerkingen en soorten, waaronder platina, goud, titanium en roestvrij staal. Wij polijsten alle krassen professioneel weg. Als dat niet mogelijk is, kan met behulp van een laserlasapparaat een deuk of diepe kras worden opgevuld met de juiste metaalsoort voordat deze wordt gepolijst en opnieuw gepolijst.

Onze garantie

Wij verzorgen uw Omega horloge van begin tot eind en voeren reparatie en restauratiewerkzaamheden uit met de grootst mogelijke gevoeligheid en deskundigheid. We zijn er absoluut van overtuigd dat u blij zult zijn met het resultaat. Wij bieden 12 maanden garantie op alle werkzaamheden.

De horlogemerken waar wij reparatie restauratie en service voor verzorgen zijn o.a.:

Audemars Piguet – Breguet – Blancpain – Gashütte – Omega – Longines – Ulysse Nardin – Breitling – Jaeger-LeCoultre – IWC – Cartier – Officine Panerai – Montblanc – Hublot – Bvlgari – TAG Heuer – Zenith – Rolex – Tudor – Corum – Franck Muller – Perrelet – Girard Perregaux _ Patek Philippe – Chopard – Bell & Ross – Baume et Mercier – Jorg Hysek – Graham – Piaget – Jaquet-Droz – Richard Mill – Zak horloges – Vintage horloges

Meteen contact voor een afspraak

Indien u contact met ons opneemt dan kunt u direct een afspraak inplannen op ons Horloge Atelier in ’s-Hertogenbosch. Vaak kunnen wij al direct na de eerste fysieke controle van uw horloge een prijsanalyse maken.

Exclusieve Horlogemakers | Onafhankelijke Horlogemakers | Horloge Atelier in ’s-Hertogenbosch.

U bent van harte welkom!

Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36
5221LV ’s-Hertogenbosch

info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

LET OP!

Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern & streng beveiligde locatie.