Rolex reparatie service punt

Rolex GMT-Master Reparatie 16750 ROLEX Pepsi Vintage van 1979

Uw ROLEX horloge verdient het beste onderhoud – en dat is waar wij naar streven en wat wij leveren. Alle reparaties, onderhoud en restauraties van uw ROLEX-horloge worden uitgevoerd door ons professionele ervaren team van horlogemakers. Ook voor vintage horloges zoals deze unieke ROLEX GMT Master kunt u bij ons terecht. Als er onderdelen vervangen moeten worden dan gebruiken wij ook hier uiteraard alleen originele ROLEX onderdelen. Al ons werk is inclusief 12 maanden garantie. 
 

rolex reparatie service punt EN AANGEPASTE GEDEELTELIJKE POLIJST-SESSIE

Zoals op de foto`s duidelijk te zien is heeft dit horloge een aantal behoorlijke beschadigingen opgelopen. Omdat het hier een vintage model betreft gaan we dit horloge op een andere manier behandelen dan dat we dit met de modernere ROLEXEN doen. Bijvoorbeeld: de bezel zullen wij niet vervangen. Deze is nog in een redelijke staat en het bij vervanging naar een nieuwe zou dit voor de klant het aanzicht van dit horloge een “te nieuwe look geven.” Ook de polijst-sessie is anders. Het horloge wordt niet volledig hersteld naar nieuwstaat maar we laten de vintage look/uitstraling bij dit horloge.
 
ROLEX UURWERK REPARATIE
 
Het uurwerk liep niet meer precies en was ook zeker toe aan zijn 5 jarige servicebeurt. Hiervoor halen wij het horloge volledig uit elkaar en wordt elk individueel onderdeel op de juiste wijze gereinigd. Direct wordt dan ook bekeken of er eventueel onderdelen vervangen moeten worden. Bij controle bleek inderdaad dat er een aantal uurwerk afhankelijke ROLEX onderdelen vervangen moesten worden. Ook het plexiglas is vervangen. Nadien is het horloge weer gemonteerd en uitvoerig getest.
 

BIJZONDERHEDEN EN SPECIFICATIES VAN DIT ROLEX HORLOGE

Deze klant is ROLEX liefhebber en heeft diverse unieke ROLEX horloges in zijn collectie. Model: Rolex Oyster Perpetual GMT-Master 16750 Pepsi van 1979 | 40mm Black Dial | Automaat Kaliber/uurwerk 3075 Basis kaliber cal.3135 | Gangreserve 48uur | Materiaal horlogekast: Stainless Steel | Materiaal band: Stainless steel | Glas: Plexiglas / rolex reparatie service punt
LIJST MET ONZE MEEST ONZE POPULAIRE REPARATIESERVICES:
 

• Snelle gratis prijscalculatie schattingen.
• Gekwalificeerde opgeleide interne horlogemakers.
• Bijhouden voorraad merkonderdelen.
• Meer dan 30 jaar ervaring in kwaliteitshorlogereparatie.
• Handige deur-tot-deur service.
• Al het werk wordt afgeleverd met onze garantie van 1 jaar.

 
 
CONTACT
Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36 5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118
 

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK
LET OP! Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern streng beveiligde locatie.
Op zoek naar de beste exclusieve horlogereparatieservice? Wij bieden vakkundige reparatie, onderhoud en polijsten voor uw exclusief horloge.
EXCLUSIEVE HORLOGES REPAREREN
exclusieve horloges polijsten
exclusieve horloge service
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER