tourbillon repareren

WIJ REPAREREN UW TOURBILLON HORLOGE 

Het repareren van een tourbillon horloge vereist gespecialiseerde vaardigheden en kennis. Tourbillon-horloges zijn zeer ingewikkelde en delicate uurwerken die een draaiend onderdeel gebruiken om de effecten van de zwaartekracht op de nauwkeurigheid van de beweging van het horloge tegen te gaan.

EXCLUSIEVE HORLOGEMAKERS | WIJ REPAREREN UW TOURBILLON-HORLOGE:
Beoordeling: 

Onze meester horlogemaker evalueert de algehele staat van het horloge en identificeert specifieke problemen met het tourbillon mechanisme of andere componenten van het uurwerk.

Demontage: 

Onze horlogemaker demonteert het horloge zorgvuldig, waarbij hij nota neemt van elk onderdeel en de plaatsing ervan. Vervolgens wordt de tourbillonkooi verwijderd en andere relevante onderdelen worden voor inspectie zorgvuldig en nauwkeurig gedemonteerd.

Reiniging:

 Alle onderdelen worden grondig gereinigd om vuil, stof of oude smeermiddelen te verwijderen. Onze horlogemaker zorgt ervoor dat alle onderdelen vrij zijn van vuil dat anders de prestaties van het horloge kan beïnvloeden.  Elk onderdeel behoeft een eigen manier van reiniging en reinigingsprocedure.

Inspectie: 

Onze horlogemaker onderzoekt de tourbillonkooi op tekenen van slijtage of beschadigingen. Wij controleren het balanswiel, het echappement en andere componenten op een juiste werking. De drijfveer wordt ook geïnspecteerd op tekenen van slijtage of vermoeidheid. Verder wordt elk onderdeel van het uurwerk nauwkeurig onderzocht.

Vervanging van onderdelen: 

Als er onderdelen beschadigd of versleten zijn, kunnen we deze vervangen door originele onderdelen.

Smering: 

Er worden alleen geschikte smeermiddelen toegepast om een ​​soepele beweging van de onderdelen te garanderen. Over-smering wordt vermeden, omdat dit kan leiden tot problemen zoals verminderde nauwkeurigheid.

Horloge opnieuw in elkaar zetten:

 Het horloge wordt zorgvuldig opnieuw in elkaar gezet, waarbij ervoor wordt gezorgd dat elk onderdeel correct wordt terug geplaatst. De tourbillonkooi en alle andere onderdelen worden opnieuw op de juiste posities geïnstalleerd.

Timing en regeling: 

Onze horlogemaker past de timing aan en regelt het uurwerk om een ​​nauwkeurige tijdwaarneming te garanderen. Indien nodig stemmen ze het tourbillonmechanisme af.

Testen: 

Er worden grondige tests uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het horloge naar behoren functioneert. Onze horlogemaker bewaakt de nauwkeurigheid van de tijdwaarneming en de prestaties van de tourbillon.

Eindinspectie: 

Er wordt een eindinspectie uitgevoerd om er zeker van te zijn dat alle onderdelen op hun plaats zitten en dat het horloge er esthetisch aantrekkelijk uitziet. De horlogemaker controleert of de tourbillon volledig werkt zoals bedoeld is. Houd er rekening mee dat het werken aan een tourbillon-horloge een hoog niveau van expertise vereist.

Pogingen tot reparatie zonder de juiste vaardigheden en gereedschappen kunnen tot verdere schade leiden. Als u een tourbillon-horloge bezit dat gerepareerd moet worden, wordt u ten zeerste aangeraden contact op te nemen met de horlogefabrikant of een gecertificeerde horlogemaker met ervaring in hoogwaardige en gecompliceerde uurwerken.

Neem daarom contact met ons op zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.

Tourbillon HORLOGE REPAREREN
Tourbillon horloge polijsten
Tourbillon horloge reviseren
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER