Patek philippe horlogemaker nodig?

Patek Philippe Horloges Onderhoud en Reparatie door Exclusieve Horlogemakers

Een Patek Philippe horloge zal de tand des tijds doorstaan. Het onberispelijke ontwerp en de betrouwbaarheid van het uurwerk zullen worden gekoesterd door u en de toekomstige generaties die uw horloge zullen erven. Patek Philippe zet zich in voor het behoud en het uithoudingsvermogen van uw uurwerk, maar om een ​​Patek Philippe horloge ten volle te kunnen waarderen moet de eigenaar consequente zorg besteden en het meesterschap ervan respecteren.

Patek Philippe raadt aan om elke drie tot vijf jaar een onderhoudsbeurt aan uw horloge uit te voeren om de kwaliteit, prestaties en schoonheid te behouden. De regelmaat van het onderhoud hangt af van de individuele staat van het horloge en het type. Bij Exclusieve Horlogemakers zijn wij perfect in staat om u hierbij volledig en deskundig van dienst te zijn.

Patek Philippe HET Generatie horloge

Als u er met respect mee omgaat, gaat een mooi horloge zoals een Patek Philippe horloge voor altijd mee. Het opbouwen van een relatie met uw horloge is absoluut noodzakelijk om de bescherming ervan te garanderen en ervoor te zorgen dat het horloge u en zijn toekomstige generaties eigenaren van dienst kan zijn.

Elke relatie is uniek, en hetzelfde geldt voor u en uw Patek Philippe horloge. Als u uw horloge met trots en zorg draagt, ongeacht uw levensstijl zorgt u ervoor dat het horloge er goed blijft uitzien en presteren zoals het hoort. 

Praktische tips voor dagelijks gebruik van uw Patek Philippe Horloge
  • Lees de instelinstructies en onderhoudsrichtlijnen van het horloge.
  • Vermijd overmatig contact met zeewater of zwembaden. Spoel het horloge daarna altijd af met lauw water.
  • De kroon van het horloge dient altijd ingedrukt of vastgeschroefd te worden.
  • Het horloge moet jaarlijks worden getest op waterbestendigheid (waterdichtheidstest).
  • Zorg ervoor dat u geen zware stoten of schokken op het horloge krijgt, om esthetische of mechanische schade te voorkomen.
  • Om krassen en voortijdige schade te voorkomen, moet de metalen armband dienovereenkomstig worden aangepast aan de pols.
  • patek philippe horlogemaker gespecialiseerd
Kwarts ( Quartz ) ( Batterij ) en mechanische horloges

Uw Patek Philippe horloge heeft tenminste elke vijf jaar een onderhoudsbeurt nodig, ongeacht het mechanisme. Uw kwartshorloge heeft regelmatiger onderhoud nodig aangezien de meeste batterijen ongeveer twee tot drie jaar meegaan. Bij Exclusieve Horlogemakers zijn wij perfect in staat om u hierbij volledig en deskundig van dienst te zijn.

Handmatig opwinden

Om de best mogelijke prestaties van uw handmatig opgewonden Patek Philippe horloge te behouden raden wij u aan het elke ochtend op te winden. Hierdoor blijft niet alleen de nauwkeurigheid van het horloge behouden, maar wordt het ook beter beschermd tegen slijtage zoals temperatuurveranderingen en mogelijke schokken.

Automatisch opwindsysteem

Als uw horloge wordt geleverd met een kalender, kan de gangreserve tussen de 38 en 48 uur duren. Soms moet uw horloge handmatig worden opgewonden als het gedurende langere tijd wordt gebruikt en om te voorkomen dat het stopt. Door de kroon ongeveer 10 tot 20 slagen op te winden, zorg je ervoor dat het horloge blijft presteren zoals het hoort. Lees de op maat gemaakte richtlijnen van uw horloge voor meer informatie, of vraag ons om advies.

Waterdichtheid van uw Patek Philippe horloge

Horloges die waterbestendig zijn, hebben speciale verbindingen om elke vorm van vochtschade te voorkomen. Pakkingen beschermen het horloge ook tegen kleine stofdeeltjes. Om de werking van deze functies te garanderen, moet er jaarlijks een korte test worden uitgevoerd.

Lederen Horlogebanden

Het onderhoud van een leren horlogeband vereist dezelfde behandeling als elk ander leren item. Bij dagelijkse blootstelling aan zonlicht en vocht is deze natuurlijke stof kwetsbaar en kan voortijdig verouderen. Wees voorzichtig bij het dragen van leer en draag het horloge niet tijdens de slaapuren, zodat het leer kan luchten. Na langere tijd kan het zijn dat uw leren bandje vervangen moet worden.

Magnetisme bij uw Patek Philippe Horloge

Dagelijkse blootstelling aan magnetisme van mobiele telefoons, televisies etc. kan de werking van mechanische horloges beïnvloeden, zoals de nauwkeurigheid van het uurwerk. Door het horloge van tijd tot tijd te demagnetiseren, kan eventuele schade als gevolg van magnetisatie ongedaan worden gemaakt.

Een horloge doorstaat de tand des tijds niet zonder zorg en aandacht. Door uw horloge regelmatig te laten inspecteren en onderhouden, kunt u ervoor zorgen dat het zo lang mogelijk meegaat en zijn verhaal door de generaties heen draagt. Maak gebruik van onze expertise. Exclusieve Horlogemakers is specialist in service, reparatie en restauratie van exclusieve Horlogemerken.

patek philippe horlogemaker

Exclusieve Horlogemakers Contactgegevens

Telefoon. 073 72 00 875

WhatsApp. 06 122 75 118

Email. info@exclusievehorlogemakers.nl

Adresgegevens:

Oberon 36

5221LV ’s-Hertogenbosch

Wij zijn op afspraak geopend.

Let op! Alle horloges worden opgeslagen in een extern beveiligde locatie.