TUDER ONDERHOUD?

ONDERHOUD EN REPARATIE VAN TUDOR

Bij Exclusieve Horlogemakers beschikken we over uitgebreide kennis, ervaring en over de nieuwste apparatuur om uitstekende service te bieden voor uw Tudor horloge.

Mechanische horloges, zoals Tudor hebben periodiek onderhoud nodig, voornamelijk omdat smeermiddelen na verloop van tijd vergaan zijn. De afbraak van deze smeermiddelen leidt tot een toename van de wrijving tussen de voortdurend bewegende horlogeonderdelen, waardoor onnodige spanning op de onderdelen ontstaat. Dit leidt uiteindelijk tot prestatieproblemen en kan soms onnodige schade aan de onderdelen veroorzaken.

Het voornaamste doel van het onderhouden van mechanische horloges is het verminderen van deze ongewenste wrijvingen in het uurwerk. Om de mechanische uurwerken binnen uw Tudor horloge goed te kunnen onderhouden, is uitgebreide kennis en specialistische apparatuur noodzakelijk.

Service, zoals horlogemakers ook wel ‘Revisie’ noemen, omvat het demonteren, reinigen, inspecteren, opnieuw monteren, opnieuw smeren, afstellen, regelen en testen van het uurwerk.

HET SERVICE PROCES
  • Demontage: Volledige demontage van het uurwerk
  • Reiniging: Reiniging van alle onderdelen in gespecialiseerde baden
  • Inspecteren: Inspecteren van alle componenten om er zeker van te zijn dat ze zich in onberispelijke staat bevinden
  • Vervangen: Het vervangen van defecte onderdelen
  • Monteren en smeren: Monteren en smeren van het uurwerk
  • Afstellen en regelen: Demagnetiseren, regelen en ritme aanpassing van het uurwerk voltooien
  • Montage: Opzetten van de wijzerplaat en wijzers
  • Interne montage: Montage van het uurwerk terug in de horlogekast
  • Testen: Het uurwerk testen en de nodige tijdwaarnemingsaanpassingen doorvoeren gedurende 5 dagen
SMERING VAN HET UURWERK

In een exclusief polshorloge zitten meer dan 160 onderdelen met meer dan 50 wrijvingspunten die moeten worden geolied. Hoe meer complicaties er zijn, hoe meer punten er zijn die smering vereisen. Het uurwerk van het horloge wordt gesmeerd met een verscheidenheid aan gespecialiseerde smeermiddelen om ervoor te zorgen dat het soepel en met zo min mogelijk wrijving loopt. Onze horlogemakers volgen de technische servicebladen van de fabrikant, waarin wordt aangegeven waar olie moet worden aangebracht en welk type olie moet worden gebruikt.

CONTACT OFFERTE EN DUUR

Bij Exclusieve Horlogemakers werken we zo transparant als mogelijk zodat er geen onduidelijkheden ontstaan. U kunt contact met ons opnemen via WhatsApp, email of telefoon. Vervolgens plannen we een afspraak in op ons Horloge Atelier in ’s-Hertogenbosch. Na ontvangst kunnen wij vaak al direct een richtprijs geven wat betreft de kosten ook proberen we direct een inschatting te maken van de totale tijdsduur. Zo zorgen wij ervoor dat u van het begin tot en met de oplevering duidelijk weet waar u aan toe bent.


– HORLOGE REPARATIE

HORLOGE SERVICEBEURT

BEZOEK ONS ATELIER

HORLOGE POLIJSTEN

HORLOGE LASER POLIJSTEN

CONTACT HORLOGEMAKER

ONZE WERKWIJZE

EXCLUSIEVE HORLOGE REPAREREN
Gérald Genta horloge reparatie Nederland
exclusieve horloge polijsten
u-boat horloge service, u-boat horlogemaker, u-boat horloge reparatie, u-boat horloge repareren, u-boat horloge service, u-boat horloge laten maken u-boat horloge onderhoud
exclusieve vintage reparaties
Frederique Constant horloge reparatie
GROTE reparaties
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER