Jaquet-Droz Reparatie

Gespecialiseerde Jaquet-Droz horloge reparatie 
We bieden zorgvuldige oplossingen om de integriteit en precisie van uw gewaardeerde horloge te behouden. Bij Exclusieve Horlogemakers begrijpen we de intrinsieke waarde van Jaquet-Droz-horloges en streven we ernaar uitzonderlijke reparatie en revisie diensten te bieden om ervoor te zorgen dat uw horloge-authentiek blijft en herstelt naar fabrieks conditie.
 
Waarom voor ons kiezen 
Ons team bestaat uit zeer bekwame horlogemakers met uitgebreide ervaring in het repareren van Jaquet-Droz-horloges, zodat uw uurwerk in deskundige handen is. We gebruiken uitsluitend originele Jaquet-Droz-onderdelen om de authenticiteit en prestaties van uw horloge te behouden. Elke reparatie wordt met nauwgezette aandacht voor detail uitgevoerd en voldoet aan de hoogste normen van horlogemakers-vakmanschap. Wij erkennen het belang van tijdig onderhoud en streven ernaar om uw Jaquet-Droz-horloge snel weer in optimale staat te brengen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop en wij doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen met onze horloge service.
 
Wat bieden wij?
Wij bieden uitgebreid onderhoud aan de ingewikkelde uurwerk van uw Jaquet-Droz-horloge, inclusief reiniging, smering en regeling. Dit omvat het herstellen van de wijzerplaat en wijzers in hun oorspronkelijke conditie en het aanpakken. Van verkleuring schade of achteruitgang van het horloge. We vervangen het horloge-glas nauwkeurig om de helderheid te herstellen en de wijzerplaat van uw Jaquet-Droz-horloge te beschermen. U kunt ook de bracelet of band van uw Jaquet-Droz-horloge reviseren of laten vervangen. We voeren grondige tests en hersluitingen uit om de waterbestendigheid van uw Jaquet-Droz-horloge te garanderen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in reparaties van ingewikkelde complicaties zoals tourbillons, eeuwigdurende kalenders en maanstanden.
Ten slotte bieden we restauratiediensten aan voor vintage Jaquet-Droz-horloges, waarbij we het horloge behouden en tegelijkertijd een optimale functionaliteit garanderen.
 
Hoe gaat het in zijn werk?
Neem eerst contact met ons op om de reparatie-vereisten van uw Jaquet-Droz-horloge te bespreken en een adviesgesprek in te plannen. Na een grondige evaluatie van uw horloge zorgen wij voor een gedetailleerd overzicht van de benodigde reparaties en een transparante kostenraming. Onze deskundige horlogemakers beginnen na uw goedkeuring met het reparatieproces, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van originele Jaquet-Droz-onderdelen en precisietechnieken. Voordat we uw horloge opleveren, voeren we strenge kwaliteitscontroles uit. Om er zeker van te zijn dat het voldoet aan de strenge normen voor prestaties en esthetiek. Uw zorgvuldig gerepareerde Jaquet-Droz-horloge wordt aan uw opgeleverd.