blancpain service

OVER HET MERK BLANCPAIN

Blancpain is opgericht in 1735 door Jehan-Jacques Blancpain in het Zwitserse Jura en is het oudste horlogemerk ter wereld. Het merk is uitermate trouw aan de traditie van innovatie wat wordt bevestigd door talloze uurwerkcomplicaties. Die door de jaren heen zijn uitgevonden. En blijft deze de inventiviteit van de – meester horlogemakers als fabrikant telkens in zijn tijd vooruitgaan.

Vastbesloten om verder te gaan dan de grenzen van zijn nalatenschap wordt Blancpain voortdurend vernieuwd. Terwijl het de grenzen van de horlogemakerij verlegt door zijn uurwerken voortdurend te verbeteren. Tegenwoordig zet Blancpain zijn blijvende inzet voor de vernieuwing van de mechanische uurwerken voort, waarbij hij gestaag uitzonderlijke expertise doorgeeft van de ene generatie op de volgende door voortdurende investeringen in menselijke hulpbronnen, productietechnologieën en onderzoek te blijven doen.

Deze benadering is de bron van haar kracht en geeft uitdrukking aan een langetermijnvisie. Die doelbewust ingaat tegen elke neiging om onmiddellijke winsten na te streven. Van het maken van onderdelen tot het ontwerpen van horloges, Blancpain onderscheidt zich door zijn vermogen om uitzonderlijke uurwerken te ontwikkelen en de afgelopen tien jaar heeft de fabrikant meer dan 34 kalibers geïntroduceerd.

 

BLANCPAIN REPARATIE & SERVICE

Het team van horloge reparatietechnici van Exclusieve Horlogemakers biedt u een uitgebreid menu aan Blancpain horloges reparatie en services, waaronder:

 • Analyse van de horlogeonderdelen of deze allemaal correct functioneren en controle op roest of slijtage.
 • Vervanging van externe onderdelen waaronder een gebroken of verbrijzeld glas, ontbrekende of kapotte kroon en vervanging van originele Horlogebanden.
 • Vervanging van een batterij en testen van de waterdruk.
 • Volledige service uurwerkrevisie.
 • Vervanging van defecte onderdelen.
 • Vervanging of restauratie van de wijzerplaat.
 • Echografie van de kast en band.
 • Demontage, montage en opnieuw smeering van het uurwerk volgens de technische specificaties.
 • Exterieur cosmetisch werk bestaande uit precisie polijst, laser en polijstprocedures.
 • Controle van de bewegingsnauwkeurigheid en indien nodig kalibratie.
 • Druktesten volgens fabrieksspecificaties.

Als u een andere Blancpain horloge reparatieservice nodig heeft anders dan hierboven vermeld. Neem dan gerust contact met ons op voordat u uw uurwerk naar ons Atelier stuurt. We zijn altijd bereid om u een volledig overzicht van onze diensten te bieden, samen met betaalbare tarieven en uiteraard alles om te komen tot uw volledige tevredenheid.

SERVICE AANBEVELINGEN VOOR UW BLANCPAIN HORLOGE

Uw dagelijks gebruik eist zijn tol van uw horloge op en na verloop van tijd beginnen de complexe horlogeonderdelen op natuurlijke wijze te verslechteren. Als er geen onderhoud aan wordt gepleegd worden de bewegende onderdelen langzaam, steeds trager en kan het uurwerk zelfs helemaal stoppen. Om uw Blancpain goed lopend te houden en er blijvend als nieuw uit te laten zien is service en routine onderhoudsbezoeken van Exclusieve Horlogemakers een must. Bij een luxe horlogemerk als Blancpain kunt u uw horloge het beste ongeveer eens in de 3 tot 4  jaar een servicebeurt geven. Dit zorgt ervoor dat uw horloge een nauwkeurige tijdweergave en verbluffende esthetische kwaliteit blijft bieden. Onderhoudsschema’s variëren afhankelijk van de gebruiksfrequentie, dus horloges die vaker worden gedragen vereisen mogelijk een regelmatigere reparatie/serviceregime.

 

REPARATIE SERVICE en POLIJSTEN VAN BLANCPAIN HORLOGES

Voor reparatie, een servicebeurt, polijst-sessie of alle andere werkzaamheden aan uw Blancpain horloge kunt u terecht bij Exclusieve Horlogemakers uit ’s-Hertogenbosch. Onze gespecialiseerde en vakkundige horlogemakers werken aan uw Blancpain horloge om deze weer helemaal volgens de normen in orde te brengen.

 

DE JUISTE ZORG VOOR UW BLANCPAIN HORLOGE

Luxe horloges zoals Blancpain worden met precisie vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en zijn ingewikkelde uurwerken. Het is daarom absoluut noodzakelijk om met zorg en deskundigheid met dergelijke luxe horloges om te gaan. Het onderhouden en verzorgen van deze horloges is een complex proces. Dit betekent dat uw lokale horlogereparatiewerkplaatsen eenvoudigweg niet volstaan. U heeft professionals nodig zoals Exclusieve Horlogemakers met de expertise en capaciteiten die nodig zijn om problemen die zich bij luxe horloges kunnen voordoen op te sporen en op te lossen.

 

BLANCPAIN HORLOGE MODELLEN

Le Brassus, Villeret, L-Evolution, Fifty Fathoms, Leman, Flyback-chronograaf met split-seconde, Traditionele Chinese kalender, Grote datum, Volledige kalender, Vliegende carrousel van één minuut, Jaarkalender, Dubbele tijdzone, Carrouselminutenrepeater, Alarmhorloge, Maan Fasen, Ladybird Ultraplate, Mille et Une Nuits, Quantieme Complet, Tourbillon Grande Date, Ultraplate Saint Valentin, Riviere, Chronograph Flyback Grande Date, Dune, Heure Decentree, Double Fusea Horaire, Corrousel Volant Une Minute, Carrousel Herhalingsminuten, Tourbillon Carrousel, Carrousel Herhalingsminuten Chronographe Flyback, Tourbillon Quantieme Perpetuel 8 Jours, Quantieme Perpetuel Chronographe Flyback a Rattrapante, Calendrier Chinois Traditionnel, Montre de Poche Demi-Savonnette, Tourbillon 8 Jours, Tourbillon Squelette 8 Jours, 8 Jours Manuelle en meer.

 

 

CONTACT

Indien u contact met ons opneemt kunt u direct een afspraak inplannen op ons Horloge Atelier in ’s-Hertogenbosch. Vaak kunnen wij al direct na de eerste fysieke controle van uw horloge een prijsanalyse maken.