Corum Reviseren?

Corum horloges het merk

Corum horloges zijn creatief, gedurfd en innovatief met gedetailleerde ontwerpen die de basis van het merk vormen. Deze exclusieve luxe horloges hebben functionaliteit als belangrijk facet achter hun innovatieve collecties. Corum collecties omvatten de Admiral’s Cup-lijn, de Golden Bridge-serie, de Heritage-lijn met Corum Lab, Eleganza, Sublissima, Romvlvs, Coin-horloge, Bubble-serie.

Corum staat ook bekend als Montres Corum Sàrl, het is een Zwitsers luxe horlogemerk opgericht in 1955. Het bedrijf is eigendom van CityChamp Watch & Jewelry Group Limited een investeringsholding uit Hong Kong, samen met Eterna.

Onderhoud aan uw Corum horloge reviseren?

Wij weten dat uw Corum horloge belangrijk voor u is en begrijpen dat de sentimentele waarde vaak zwaarder weegt dan de economische waarde. Onze deskundige horlogemakers streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw horloge nog vele jaren gedragen kan worden, tot meerdere generatie lang.

We kunnen niet alleen preventieve maatregelen nemen, maar we kunnen Corum horloges reviseren die niet goed/helemaal niet meer werken. Wij gaan op zoek naar zeldzame onderdelen, en we hebben veel reparaties uitgevoerd die anderen hebben opgegeven. Geen reparatie/revisie is te groot of te klein en wij kunnen elke reparatie aan elk horloge uitvoeren. Onze reparaties en revisie beginnen zo eenvoudig als het vervangen van de batterij, het vervangen van de kroon of het vervangen van een horloge glas. Of zo ingewikkeld als het opnieuw afwerken van de wijzerplaat, polijsten van de band/kast, reinigen, reviseren van het uurwerk.

U kunt het horloge fysiek afgeven op ons horloge atelier in ’s-Hertogenbosch. We hebben daarnaast ook een eenvoudig proces om uw horloge naar ons te versturen, u ontvangt direct een schatting van de kosten.

Problemen met uw Corum horloge?

De meest voorkomende problemen die we bij horloges tegenkomen zijn lege of bijna lege batterijen, versleten condensatoren, gebroken glas, slijtage.

Corum horloge reviseren

De meest voorkomende problemen die we zien bij mechanische horloges zijn een gebroken glas, slijtage van de band en een niet (goed) werkend uurwerk. Dit type automatisch en handopwindbare uurwerken vereisen een volledige reiniging en revisie. Bestaan uit het volledig uit elkaar halen van het hele uurwerk, het schoonmaken van elk onderdeel in een ultrasone reiniging machine. Of/en het opnieuw oliën en weer in elkaar zetten. Er kunnen onderdelen beschadigd zijn, die tijdens het proces worden vastgesteld en vervolgens vervangen. Andere veel voorkomende reparaties aan mechanische horloges zijn een gebroken kroon, of losgeraakte cijfers, markeringen of wijzers. Of uw mechanische reparatie nu regulier is of vintage (zeldzaam), wij kunnen uw horloge voor u repareren.

Reparatie Service en Polijsten Corum Horloge Reviseren

Voor reparatie, een servicebeurt, polijst-sessie of alle andere werkzaamheden aan uw Corum horloge kunt u terecht bij Exclusieve Horlogemakers. Vanuit ons Horloge Atelier werken onze horlogemakers aan uw Corum horloge om deze weer helemaal volgens de normen te brengen.