HORLOGE REVISEREN DIENSTEN

Kwaliteit en vertrouwde service voor uw dierbare merkhorloge.

Exclusieve horloges worden met vakmanschap ontworpen en geassembleerd met oog voor detail voor het vak nodig om ze te onderhouden. Al meer dan 30 jaar delen we deze passie met enkele van de beste horlogemakers ter wereld. Bij ons Exclusieve Horlogemakers kunt u erop rekenen dat uw horloge met de grootste zorg en deskundigheid wordt behandeld.

HORLOGE REVISEREN

Elk exclusief automatisch horloge werkt op een ingewikkeld uitgelijnde combinatie van tandwielen en andere mechanisch bewegende delen. Het uurwerk van het horloge is een soort technisch wonder dat je om je polsen draagt. Om ervoor te zorgen dat deze onderdelen soepel en foutloos blijven werken, moet het uurwerk van tijd tot tijd worden onderhouden of gerepareerd. Het tijdsbestek is afhankelijk van het type horloge. Een mechanisch horloge heeft bijvoorbeeld elke 4 tot 5 jaar een servicebeurt nodig, terwijl het bij een quartz horloge 6 tot 8 jaar duurt voordat het onderhoud nodig heeft.

Onze gekwalificeerde horlogemakers demonteren, reinigen, repareren en monteren uw horloge met dezelfde precisie als waarmee het is gemaakt.

BATTERIJ VERVANGING

Uw horloges worden aangedreven door speciaal ontworpen batterijen die functioneren in een hoogwaardige omgeving onder de wijzerplaat. Elke kwaliteitshorlogebatterij gebruikt jaarlijks 15 tot 20% van zijn capaciteit. En het is raadzaam om de batterij elke 2 jaar te vervangen om het uurwerk gezond te houden.

Wij voorzien uw horloges van originele batterijen die afkomstig zijn van authentieke en gecertificeerde fabrikanten. Wij raden u aan uitsluitend originele batterijen te gebruiken en professionele hulp in te roepen bij vervanging.

POLIJSTEN 

Na verloop van tijd kan uw horloge door slijtage kleine krasjes ontwikkelen en door weersinvloeden zijn oorspronkelijke glans verliezen. Net als onze auto’s, huizen en sieraden moet ook uw horloge van tijd tot tijd gepolijst worden.

Onze horlogetechnici gebruiken geavanceerde gereedschappen en borstels om uw horloges schoon te maken, te poetsen en te polijsten. Hierdoor worden alle vreemde materialen van het horlogeoppervlak en kleine krasjes verwijderd en krijgt uw horloge een frisse, nieuwe look.

ULTRASONE REINIGING

De schoonheid van elk horloge ligt in de complexiteit van de ontwerpen en de elegantie van de contouren en randen. Deze zeer ingewikkelde details hebben echter de neiging vuil op te hopen, waardoor de glans van uw horloge afneemt.

Een schoonmaakdoekje zal alle plekjes niet bereiken; er is gespecialiseerd gereedschap nodig om deze hardnekkige deeltjes te verwijderen. We gebruiken de nieuwste ultrasone reinigingstechnieken waarvan bekend is dat ze de moeilijkste delen van het horloge bereiken.

PRESTATIETESTEN

Horloges kunnen vaak minder goed functioneren vanwege verschillende redenen, zoals blootstelling aan extreme hitte, onbedoeld vallen of schokken, wat leidt tot problemen met de amplitude of slagen of de tijdsnelheid. Uw horloge moet ook worden gecontroleerd op de nauwkeurigheid van de waterbestendigheid.

Onze horlogetechnici gebruiken de nieuwste tools om de prestatieparameters van uw horloge te meten en te repareren. U bent verzekerd van optimale prestaties en constante kwaliteit.

VERVANGING VAN ONDERDELEN: HORLOGE REVISEREN

Verschillende gebeurtenissen kunnen bepaalde onderdelen van uw horloge beschadigen of ervoor zorgen dat het op een ondermaats niveau werkt, waardoor de noodzaak ontstaat dat deze onderdelen moeten worden vervangen. Om de precisie en nauwkeurigheid van het horloge te behouden, mogen alleen originele onderdelen van authentieke en gecertificeerde leveranciers worden gebruikt.

Onze lange samenwerking in de branche en onze kennis van verschillende merken en uurwerken stellen ons in staat alleen de beste en originele componenten voor uw horloge te vinden. Wij leggen de nadruk op originele componenten van hoge kwaliteit die u kunt gebruiken om de levensduur van uw horloge zonder enig compromis te verlengen.

VERVANGING VAN DE HORLOGEBAND

De band van uw horloge reviseren  is niet alleen een modeaccessoire, het is een cruciaal onderdeel van hoe uw horloge aanvoelt. Een goed passende, echte band voelt absoluut aangenaam en gemakkelijk te dragen, en biedt de hele dag comfort.

Wij bieden u de beste opties voor banden van verschillende materialen, van echt leer tot authentiek nylon en roestvrij staal, van silicium tot speciale materialen in verschillende maten en stijlen. Kies een bandje dat bij jouw persoonlijkheid en gelegenheid past.