Zilveren Horloge Laten Polijsten?

Het polijsten van een zilver horloge is een nauwgezet proces dat precisie, expertise en alleen met gespecialiseerd horlogemakers gereedschappen goed kan worden uitgevoerd. Wij volgen een vast stappenplan om ervoor te zorgen dat de zilveren oppervlakken van het horloge in hun oorspronkelijke glans worden hersteld, terwijl de integriteit van het uurwerk behouden blijft. Hier is een inzicht in hoe onze horlogemakers een zilver horloge polijsten.

**Beoordeling**:

Voordat het polijstproces begint, onderzoekt onze horlogemaker het horloge zorgvuldig om de staat ervan te beoordelen. Hij identificeert eventuele krassen, deuken of onvolkomenheden op de zilveren oppervlakken die aandacht nodig hebben.

**Demontage**:

Indien nodig demonteert onze horlogemaker het horloge, waarbij de kast, ring, band en andere componenten worden gescheiden. Dit zorgt voor een betere toegang tot elk onderdeel en zorgt ervoor dat alle gebieden tijdens het polijsten worden opgemerkt.

**Reiniging**:

Onze horlogemaker reinigt elk onderdeel grondig met een zachte reinigingsoplossing en speciaal gereedschap voordat het horloge wordt gepolijst. Hierdoor worden vuil, oliën en andere verontreinigingen van de zilveroppervlakken verwijderd en worden ze voorbereid op polijsten.

**Polijsten**:

Met behulp van een reeks schuurmiddelen en polijstgereedschappen polijst de horlogemaker zorgvuldig de zilveren oppervlakken om krassen te verwijderen en de glans te herstellen. Er kunnen verschillende soorten schuurmiddelen worden gebruikt, beginnend met grove verbindingen om diepere krassen aan te pakken om zo vervolgens geleidelijk over te gaan naar fijnere verbindingen voor een gladde en glanzende afwerking.

**Polijsten**:

Vervolgens polijst onze horlogemaker de zilveren oppervlakken met zachte, pluisvrije doeken om resten te verwijderen en de glans te verbeteren. Deze stap vereist vaardigheid en precisie om een onberispelijke afwerking te garanderen zonder het delicate zilver te beschadigen.

**Eindinspectie**:

Onze horlogemaker inspecteert elk onderdeel nauwgezet onder vergroting om er zeker van te zijn dat de gewenste resultaten worden bereikt zodra het polijstproces is voltooid. Eventuele resterende onvolkomenheden worden aangepakt en indien nodig kan aanvullend polijsten worden uitgevoerd.

**Her montage**:

Na het polijsten en inspecteren zet de horlogemaker het horloge zorgvuldig weer in elkaar, waarbij ervoor wordt gezorgd dat elk onderdeel goed is uitgelijnd en vastgezet. Dit kan inhouden dat de kast, de ring, de armband en andere onderdelen opnieuw moeten worden bevestigd met behulp van speciaal gereedschap en technieken.

**Kwaliteitscontrole**:

Voordat het horloge aan de eigenaar wordt teruggegeven, voeren onze exclusieve horlogemakers een laatste kwaliteitscontrole uit om er zeker van te zijn dat alles correct functioneert en dat de zilveren oppervlakken voldoen aan de gewenste normen van het merk de kwaliteit en uiterlijk.

**Verpakking en presentatie**:

Zodra uw horloge de kwaliteitscontrole heeft doorstaan, wordt het verpakt en aan de eigenaar gepresenteerd.

Over het algemeen vereist het polijsten van een zilveren horloge extra vaardigheid, geduld en aandacht voor detail. Onze horlogemakers gebruiken gespecialiseerde technieken en gereedschappen om de schoonheid van de zilveren oppervlakken van het horloge te herstellen en tegelijkertijd de integriteit van het exclusieve horlogemerk en waarde van het horloge te behouden.

CONTACT
Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36 5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp: 06-12275118


WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

LET OP! Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern streng beveiligde locatie.

 

Frederique Constant horloge reparatie
EXCLUSIEVE HORLOGES REPAREREN
exclusieve horloges polijsten
exclusieve horloges laseren
zilveren horloge service
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER