Exclusief Horloge reparatie service

SERVICE & REPARATIES

Onze horlogereparatie en service omvat zowel mechanische als batterij aangedreven horloges. Horlogeonderhoud houdt in dat  het uurwerk volledig uit elkaar wordt gehaald in zijn afzonderlijke componenten, eventuele versleten onderdelen worden vervangen, het uurwerk wordt schoonmaakt in een speciale Elma Solvex VA-reinigingsmachine. Vervolgens wordt het horloge zorgvuldig weer gemonteerd, de defecte of versleten onderdelen worden vervangen er waar nodig olie en smering gegeven. Tot slot wordt het uurwerk afgeregeld voordat een volledige testsessie wordt uitgevoerd. Vooraf maken we nog de horlogekast en horlogeband schoon middels ultrasoon/stoomreiniging, sluiten de horlogekast opnieuw waterdicht af en ondergaan vervolgens een laatste testronde om een uitstekende tijdweergave te garanderen. Er zit 1 jaar garantie op al onze werkzaamheden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

RESTAURATIES

Een volledige horlogerestauratie is een stap verder dan een volledige service en is normaal gesproken voorbehouden aan vintage modellen. Hier wordt het uurwerk volledig gedemonteerd en gereinigd net zoals bij een standaardservice waarna de versleten of stuk geraakte onderdelen worden vervangen, tubes worden vervangen, gaten worden hersteld/dichtgemaakt, de horlogekast en band worden gepolijst en spiraalveren opnieuw gevormd of vervangen. Bij restauraties kunnen indien nodig ook de wijzerplaten en wijzers worden hersteld/opnieuw worden opgemaakt. Alle werkzaamheden aan de buitenkant van het horloge zouden het beste tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd. We gaan op zoek naar de originele kroon en ook het glas wordt vervangen om de restauratie te voltooien. Individuele wensen met betrekking tot het gewenste resultaat worden vooraf uitvoerig met de klant besproken.

RESTAURATIES VAN DE WIJZERPLAAT

Als er geen nieuwe originele wijzerplaten meer beschikbaar zijn, kunnen we de wijzerplaten zo dicht mogelijk bij het origineel herstellen. Ook bij de door water beschadigde en door de zon gebleekte wijzerplaten is veel mogelijk.

GLAS, KROON EN DRUKKERS

Wij kunnen een nieuwe kroon en drukkers op uw horloge monteren als deze beschadigd zijn of vervangen moeten worden om uw horloge waterbestendig te houden. Kronen en drukkers kunnen soms per ongeluk worden afgestoten en de schroefdraad van vastgeschroefde kronen kunnen doorgedraaid zijn. Dit is een veel voorkomend probleem, wij voeren dergelijke vervangingen regelmatig uit. Kunststof, mineraal en saffierglazen kunnen op verzoek allemaal worden vervangen reparatie horloge service.

POLIJSTEN EN RENOVATIE VAN HORLOGEKASTEN

Wij kunnen horlogekasten en Horlogebanden opknappen om deuken en krassen te verwijderen, zodat uw horloge er weer als nieuw uitziet. Elke horlogekast en band met een gepolijste of korrelige afwerking kan door ons worden behandeld. We hebben speciale beschermende tapes die de gepolijste oppervlakken bedekken, zodat we een korreleffect aan de onbedekte delen kunnen toevoegen. Een Rolex Jubilee armband is hiervan een goed voorbeeld, met gepolijste schakels in het midden en de buitenste schakels met korrelige afwerking. Op onze internet pagina ONZE HORLOGE RESULTATEN staan enkele voorbeelden van dit werk wat wij hebben volbracht.

WATERDICHTHEIDS TESTS

Wij gebruiken de nieuwste vacuüm en druktestapparatuur om de waterdichtheid van uw horloge te controleren. Dit verzegelingsproces voeren wij uit wanneer wij een batterij hebben vervangen of na een volledige onderhoudsbeurt aan een horloge. We beschikken over vijf verschillende testmachines die nat-/droogdruk, nat-/droogvacuüm en condensatietesters combineren. Elk horloge is anders daarom hebben we een compleet assortiment gespecialiseerde testapparatuur nodig reparatie horloge service.

VERGULDEN EN VERZILVEREN

Wij kunnen Horlogekasten en Horlogebanden opnieuw vergulden om ze in hun oude staat terug te brengen. Al het losse materiaal wordt verwijderd en lichte krasjes worden weg gepolijst. Vervolgens wordt de horlogekast of band opgestuurd om opnieuw te worden verguld.

HORLOGEBAND REPARATIES EN HORLOGEBANDEN

Wij repareren horlogebanden en zorgen ook voor nieuwe schakels, sluitingen en gespen. De meeste horlogebanden kunnen gerepareerd worden. Wij kunnen reserveonderdelen leveren van de meeste grote Zwitserse horlogemerken. Bij sommige horloges kunnen wij ook compleet versleten banden opnieuw voor u bestellen.

COMPLETE SERVICE reparatie horloge service

Bovenstaande is en verkorte uitleg wat wij aan dienstverlening voor uw kostbare horloge kunnen betekenen. Heeft u nog vragen of wilt u een horloge aanbieden. Neem dan contact met ons op en wij gaan snel voor u aan de slag.

VEILIGHEIDSPROCEDURE reparatie horloge service

Wees gerust, wetende dat uw horloge in veilige handen is. Wij geven prioriteit aan de veiligheid van uw horloge tijdens het reparatieproces en implementeren strenge maatregelen om de veiligheid ervan te garanderen.

CONTACT
Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36
5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl 
Telefoon: 073-7200875 
WhatsApp: 06-12275118 
EXCLUSIEVE HORLOGES REPAREREN
audemars piguet repareren
exclusieve horloges polijsten
panerai repareren
vintage horloge reparaties
iwc uurwerk kapot
GROTE horloge reparaties
breitling navitimer reparatie
kleine horloge reparaties
Zoek je professionele horloge reparatie service? Wij bieden deskundige diensten voor het repareren van jouw kostbare exclusieve horloges.
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER