Reparatie Service van uw Patek Philippe Horloge door Exclusieve Horlogemakers

Serviceaanbevelingen voor Patek Philippe horloges

Het wordt aanbevolen om uw Patek Philippe horloge, handmatig of zelfopwindend, elke 3-5 jaar een onderhoudsbeurt te geven om de waarde ervan te behouden. Het is belangrijk om uw horloge regelmatig te onderhouden, want uw uurwerk loopt 24 uur per dag, zeven dagen per week. Als de oliën en smering van uw horloge op de een of andere manier worden aangetast of verslijten, kan dit permanente schade veroorzaken aan de kwetsbare onderdelen in het uurwerk.

Onze expertise bij het repareren van Patek Philippe horloges

De kunst van het repareren, servicen of restaureren van Patek Philippe horloges is een zeldzame en veeleisende expertise en mag alleen worden uitgevoerd door deskundige en goed opgeleide meester horlogemakers. Ons kleine team van experts maakt gebruik van de meest up-to-date horlogetechnieken en apparatuur die beschikbaar zijn in de branche en elk lid van ons team krijgt voortdurend training om het serviceniveau dat we onze klanten kunnen bieden te verbeteren. Elk horloge van Patek Philippe dat naar ons atelier wordt gebracht of naar ons wordt verzonden, wordt nauwkeurig onderzocht door een meesterhorlogemaker en wordt onderworpen aan een reeks nauwlettend gecontroleerde tests, waardoor we gratis een gedetailleerde schatting kunnen maken voordat het werk wordt voltooid.

Diensten die wij uitvoeren voor Patek Philippe horloges
 • Patek Philippe reparatie
 • Volledige service, onderhoud en restauratie
 • Vervanging defecte horlogeonderdelen door originele onderdelen
 • Controle of de horlogeonderdelen goed functioneren en controle op roest of slijtage
 • Montage en smeering van het uurwerk volgens de fabrieksnormen
 • Controle van het uurwerk
 • Kalibratie van het mechanisme
 • Demagnetiseren
 • Glasvervanging
 • Wijzers vervangen
 • Vervanging van pakkingen
 • Vervanging van kroononderdelen
 • Vervanging of restoratie van de wijzerplaat
 • Polijst-sessie van de horlogekast en horlogeband
 • Indien nodig ook laser-polijsten
 • Vervangingen van de horlogeband
 • Waterdichtheidscontrole volgens fabrieksspecificaties
 • Algemene kwaliteitscontrole

– 5 manieren om goed voor uw Patek Philippe horloge te zorgen

1. Onderhoud uw horloge regelmatig.

Veel horlogebezitters denken dat horlogeonderhoud onbelangrijk is, vooral als ze deze horloges niet voortdurend gebruiken. De bewegende delen van een mechanisch horloge vereisen echter smering en onderhoud, zelfs als ze niet worden gebruikt, vooral na jaren. Bovendien kan bij veelvuldig gebruik van deze horloges, vooral de automatische opwindcomponenten, na verloop van tijd slijtage optreden.

2. VERMIJD SITUATIES VAN STOTEN EN SCHOKKEN WANNEER U UW HORLOGE DRAAGT.

Patek Philippe garandeert de kwaliteit van zijn horloges, inclusief hun schokbestendigheid. De uurwerken zijn ook ontworpen met het oog op schokabsorptie, of het nu de Aquanaut of de Calatrava is. Bovendien worden de laatste nauwkeurigheidstests op elk horloge uitgevoerd op kinetische simulatoren om precisie te garanderen.

Maar dat is nog niet alles. Telkens wanneer Patek Philippe een nieuw horlogemodel introduceert, voeren ze diepgaande tests uit om de betrouwbaarheid te garanderen. Dit omvat de ChronofiableⓇ test, een van de strengste in de branche. Hoewel deze kwaliteitsgaranties ervoor zorgen dat elk Patek Philipp horloge voldoende schokken kan verwerken inclusief onbedoelde schokken tot 15.000 Gs, is het onverstandig om de horloges tot het uiterste te drijven. Het kan verleidelijk zijn om tijdens uw tenniswedstrijd of bij het golven een Aquanaut of Calatrava te dragen, maar u moet dit echt vermijden!

3. Volg de onderhoudsinstructies zorgvuldig.

Alle Horlogebanden slijten na verloop van tijd door het gebruik. Dit kan echter ook worden beïnvloed door uw omgeving, zoals de luchtvochtigheid in tropische landen en andere omstandigheden. Gebruik beschermende sprays en veeg uw band na het dragen af om de opname van zweet, dat leervlekken kan veroorzaken te verminderen.

4. Draag uw horloge niet in extreme omgevingen.

Alle mechanische polshorloges zijn ontworpen om te functioneren onder typische weersomstandigheden. Tijdens de winter of midden in de zomer kunnen dergelijke extreme temperaturen echter de prestaties van het uurwerk van het horloge beïnvloeden. Probeer indien mogelijk zo veel als mogelijk uw horloge onder constante omstandigheden te houden en vermijd uiterste temperatuurverschillen.

5. bewaar uw Patek Philippe horloge op de juiste manier.

Wanneer u uw luxe horloge niet draagt, kunt u deze het beste netjes opbergen. Leg het horloge niet op de zijkant of naar beneden, omdat hierdoor krassen op het glas kunnen ontstaan of zelfs de kroon kan worden beschadigd. In plaats daarvan kunt u het opbergen in de originele doos waarin het is geleverd, of samen met uw andere horloges een luxe horloge-opbergdoos. Ook is het aan te raden om bij langere tijd niet dragen van het horloge deze op een watch winder te plaatsen zodat het uurwerk ook zonder dat u het draagt in beweging blijft. Een goede opslag is een must. Zoals hierboven vermeld kunnen temperatuur en vocht een luxe horloge beschadigen.

De horlogemerken waar wij reparatie restauratie en service voor verzorgen zijn o.a.:

Audemars Piguet – Breguet – Blancpain – Gashütte – Omega – Longines – Ulysse Nardin – Breitling – Jaeger-LeCoultre – IWC – Cartier – Officine Panerai – Montblanc – Hublot – Bvlgari – TAG Heuer – Zenith – Rolex – Tudor – Corum – Franck Muller – Perrelet – Girard Perregaux _ Patek Philippe – Chopard – Bell & Ross – Baume et Mercier – Jorg Hysek – Graham – Piaget – Jaquet-Droz – Richard Mill – Zak horloges – Vintage horloges – Patek philippe reparatie

Meteen contact?

Indien u contact met ons opneemt dan kunt u direct een afspraak inplannen op ons Horloge Atelier in ’s-Hertogenbosch. Vaak kunnen wij al direct na de eerste fysieke controle van uw horloge een prijsanalyse maken

Exclusieve Horlogemakers | Onafhankelijke Horlogemakers | Horloge Atelier in ’s-Hertogenbosch.

U bent van harte welkom!

Exclusieve Horlogemakers
Oberon 36
5221LV ’s-Hertogenbosch
E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl
Telefoon: 073-7200875
WhatsApp:06-12275118

WIJ WERKEN OP AFSPRAAK

LET OP!

Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern & streng beveiligde locatie.