HORLOGE SERVICE CENTer

Exclusieve Horlogemakers staat ​​bekend om de nauwgezette aanpak bij het repareren van horloges, waarbij een nauwkeurig en systematische werkwijze uitermate belangrijk is.

DE STAPPEN DIE ONZE PROFESSIONELE HORLOGEMAKERS VOLGEN:

Hoewel de exacte stappen kunnen variëren afhankelijk van het type en de complexiteit van het horloge, evenals de specifieke problemen die het heeft schetst het volgende algemene overzicht de typische werkwijze die door onze horlogemakers wordt gebruikt.

De eerste stap

Horloge service center, het proces is het diagnosticeren van de eventuele problemen met het uurwerk. Dit kan een visuele inspectie, functionele tests en auditief onderzoek voor eventuele abnormale geluiden inhouden. Bovendien kunnen onze exclusieve horlogemakers de eigenaar raadplegen om eventuele merkbare problemen te overleggen.

Na de diagnose

demonteert onze horlogemaker het horloge zorgvuldig, waarbij de achterkant van de kast, de wijzers, de wijzerplaat en het uurwerk worden verwijderd. Tijdens dit proces wordt elk onderdeel met precisie behandeld om eventuele schade te voorkomen.

Gedemonteerde onderdelen

 worden vervolgens grondig gereinigd om vuil, oude smeermiddelen en andere verontreinigingen te verwijderen die de prestaties van het horloge kunnen aantasten. Voor dit doel worden alleen gespecialiseerde oplossingen en de meest professionele apparatuur gebruikt.

Eventuele beschadigde of versleten onderdelen, zoals veren, tandwielen en pakkingen worden vervangen. Onze horlogemakers hebben toegang tot reserveonderdelen. Een goede horloge smering is van cruciaal belang om de goede werking van een horloge te garanderen. Daartoe past onze horlogemaker specifieke soorten en hoeveelheden smeermiddelen toe op verschillende delen van het uurwerk. Om wrijving te minimaliseren en de prestaties te optimaliseren.

Na het schoonmaken en vervangen 

Voor eventuele benodigde onderdelen zet de horlogemaker het horloge nauwgezet in elkaar. Dit houdt in dat elk onderdeel met precisie weer op de juiste wijze wordt terug geplaatst. Daarnaast gebruiken we alleen daarvoor bestemde speciale gereedschappen om een ​​goede uitlijning te garanderen.

Eenmaal in elkaar gezet, wordt het horloge afgesteld om de nauwkeurigheid te garanderen. Dit omvat het reguleren van de beweging en het afstemmen van andere componenten om de juiste tijdwaarneming te bereiken.

Het horloge ondergaat vervolgens strenge tests om de nauwkeurigheid en functionaliteit ervan te verifiëren. Dit kan inhouden dat we op verschillende posities moet testen, de energiereserves moeten controleren.

Als de kast of band opnieuw moet worden afgewerkt, kan de horlogemaker deze stap ondernemen nadat de interne reparaties zijn voltooid.

Voordat het horloge aan de eigenaar wordt teruggegeven

 voert onze horlogemaker een eindinspectie uit. Dit omvat het controleren op cosmetische problemen, ervoor zorgen dat alle functies correct werken en bevestigen dat het horloge aan de kwaliteitsnormen voldoet.

Het is belangrijk op te merken dat het repareren van hoogwaardige of complexe horloges zoals mechanische of automatische horloges vaak gespecialiseerde training, vaardigheden en apparatuur vereist. Als zodanig is het werken aan uurwerken een zeer gespecialiseerd vakgebied dat expertise, precisie en nauwgezette aandacht voor detail vereist.