EXCLUSIEVE HORLOGES LASER POLIJSTEN

DE KUNST VAN HET HORLOGE LASERPOLIJSTEN 

In de wereld van luxe horloges zijn deskundig vakmanschap en schoonheid twee essentiële factoren die samenkomen. Het laserpolijsten van horloges is uitgegroeid tot een geavanceerde techniek die ongeëvenaarde precisie biedt bij  herstellen van horlogekasten en horlogebanden.Deze geavanceerde polijstmethode wordt geleverd door Exclusieve Horlogemakers uit Den Bosch. Wij geven horlogeliefhebbers een manier om een extreem beschadigd horloge na behandeling weer terug te ontvangen in de originele staat.

LASERPOLIJSTEN IN HET ALGEMEEN 

Het laser polijsten van horloges is een geavanceerde techniek die steeds meer bekendheid heeft gekregen. Het is met name geschikt voor hoogwaardige horlogemerken gemaakt van roestvrij staal, goud of platina.Het proces maakt gebruik van precisielasertechnologie om onvolkomenheden, deuken, krassen en oneffenheden van het oppervlak van het horloge subtiel te verwijderen. Zonder de oorspronkelijke vorm of structuur in gevaar te brengen.

VOORDELEN VAN HORLOGE LASERPOLIJSTEN

Het cruciale voordeel van laserpolijsten ligt in het vermogen om een ​​consistente en gecontroleerde afwerking te bieden. Waardoor de kast, band en andere componenten van het horloge een uniform en oorspronkelijke uiterlijk behouden. De precisie van het laser lassen maakt een gerichte behandeling van specifieke gebieden mogelijk, zoals ingewikkelde details op de kast of de subtiele rondingen van de schakels van de band. Dit precisieniveau is toepasbaar voor alle luxe merkhorloges.

HORLOGE LASERPOLIJSTPROCES IN DETAIL UITGELEGD

Het laserpolijstproces van het horloge begint met een grondige fysieke inspectie en vervolgens de beoordeling van het horloge. Onze horlogemakers identificeren de gebieden op het horloge die aandacht vereisen, zoals deuken, krassen, slijtplekken of aanslag. Vervolgens wordt het horloge zorgvuldig gereinigd om het voor te bereiden op de laser-polijst-procedure. Ons gespecialiseerd laserapparaat wordt zorgvuldig gekalibreerd om onvolkomenheden te voorkomen. De apparatuur wordt nauwkeurig ingesteld zodat alleen de beschadigde gebieden worden behandeld.

opmerkelijke voordelen bij horloges laser polijsten

Een van de opmerkelijke voordelen van een horloge te laserpolijsten is het vermogen om de scherpte van randen en lugs te kunnen behouden. Zodat de oorspronkelijke contouren van het horloge in tact blijven of deze hersteld worden. Dit is vooral belangrijk voor horloges met ingewikkelde designs of gepolijste en geborstelde oppervlakken. Het resultaat is altijd een feilloos gepolijst horloge dat eruitziet alsof het net de winkel heeft verlaten en in zijn glans en elegantie is herstelt.

EXCLUSIEVE HORLOGE LASERPOLIJSTDIENST IN NEDERLAND

Onze exclusieve laser polijst diensten voor exclusieve horloges richten zich op een veeleisende klantenkring. De techniek is niet alleen gereserveerd voor het repareren van onvolkomenheden maar wordt ook gebruikt om de algehele schoonheid van het horloge te verbeteren, waardoor het een hernieuwde glans en verfijning krijgt. Het biedt horlogeliefhebbers een nauwgezette en geavanceerde methode om hun geliefde horloge weer dé tijdloze elegantie en precisie uitstraling te geven zoals deze oorspronkelijk was. Voor een analyse, advies en prijsopgave is het van belang dat u een afspraak maakt op ons Horloge Atelier in ’s-Hertogenbosch.

CONTACT

Exclusieve Horlogemakers

Oberon 36

5221LV ’s-Hertogenbosch

E-mail: info@exclusievehorlogemakers.nl

Telefoon: 073-7200875 

WhatsApp: 06-12275118 

LET OP!

Alle producten worden direct opgeslagen binnen een extern & streng beveiligde locatie.

Op zoek naar de beste exclusieve horlogereparatieservice? Wij bieden vakkundige reparatie, onderhoud en polijsten voor uw exclusief horloge.
rolex horloge projecten
breitling navitimer repareren
breitling horloge projecten
iwc horloge reparatie
iwc horloge projecten
PLAN EEN AFSPRAAK IN ATELIER