Audemars Piguet ONDERHOUD nodig?

Waarom een ​​onderhoud servicebeurt aan uw Audemars Piguet horloge?

Elk luxe horloge dat de moeite waard is om in te investeren is het waard om te onderhouden en deze in de best mogelijke staat te houden, zowel esthetisch als qua tijdwaarneming. Als de horlogeband versleten is, is het de moeite waard om deze te vervangen. Als u z’n mooi exclusief horloge bezit zoals bijvoorbeeld een Audemars Piguet, waarom zou u er dan niet goed voor zorgen? Afgezien daarvan heeft u als het tijd is om te verkopen een bewijs van een horloge dat is onderhouden, naar behoren werkt en dat zal dan resulteren in een betere verkoopprijs. Bij Exclusieve Horlogemakers bieden wij deskundige reparatie en service van alle modellen Audemars Piguet horloges.

Hoe vaak moet u uw Audemars Piguet een onderhoudsbeurt geven?

Hoe vaak u uw AP horloge laat onderhouden, hangt enigszins af van hoe vaak u het draagt ​​en waar u het draagt. Als u hem regelmatig blootstelt aan water wilt u hem waarschijnlijk vaker laten onderhouden omdat waterdichtheid van essentieel belang is. Eens in de twee jaar is dan het advies. Als u uw horloge alleen onder normale dagelijkse omstandigheden draagt ​​(naar kantoor, naar restaurants etc.), zou eens in de vijf jaar voldoende moeten zijn. Als u problemen heeft met het bijhouden van de tijd, kunt u het horloge natuurlijk het beste laten nakijken.

Wat houdt een Audemars Piguet onderhoud service in?

Beschrijving van een volledige onderhoudsservice:

Bij Exclusieve Horlogemakers bieden wij u een complete en grondige onderhoudsservice die bestaat uit onderstaande procedure:

  • Vooronderzoek: Als u ons op de hoogte heeft gesteld van problemen met het horloge, zullen wij ons laten leiden door uw opmerkingen en de werking van het horloge grondig controleren om eventuele andere problemen te identificeren. Als er reparaties moeten worden uitgevoerd, geven wij u een schatting van de kosten en vragen wij altijd eerst uw toestemming om de werkzaamheden uit te voeren voordat er iets wordt gedaan.
  • Het horloge wordt uit elkaar gehaald, voorgewassen en de onderdelen worden tot in detail onderzocht om eventuele onderdelen te identificeren die vervangen moeten worden.
  • Elk onderdeel wordt verder onderzocht. Onderdelen die tekenen van slijtage vertonen, worden vervangen. Als er oudere onderdelen zijn waarvoor recent vernieuwde vervangingsonderdelen bestaan, worden deze vervangen door de meest recent beschikbare onderdelen.
  • Elk onderdeel, zelfs de kleinste stukjes krijgen een ultrasoon bad om ze volledig te reinigen en te ontvetten.
  • Her montage van het uurwerk. Elk onderdeel wordt dienovereenkomstig gesmeerd – er kunnen binnen één uurwerk tot wel tien verschillende oliën en vetten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat elk onderdeel optimaal werkt.
Horloge loopt te snel?
  • Het horloge loopt 24 uur, dit ter controle of het uurwerk perfect op tijd blijft en soepel loopt.
  • De horlogekast en band worden uit elkaar gehaald en grondig gereinigd en gepolijst.
  • De kast wordt weer herenigd met het uurwerk en de horlogeband wordt bevestigd. De achterste schroeven van de deksel worden zorgvuldig vastgedraaid.
  • Technische, esthetische en functionele tests worden gedurende vijf tot twaalf dagen uitgevoerd. Het testniveau en de functieverwachtingen zijn hetzelfde als voor een nieuw horloge. Van elke stap, elk vervangend onderdeel en de resultaten van de uitgebreide tests worden gegevens nauwkeurig bijgehouden. Het horloge wordt vervolgens getest op waterdichtheid.
  • Er wordt een jaar garantie verleend. Eventuele vervangende onderdelen vallen onder de garantie, binnen de voorwaarden van normaal gebruik en slijtage.
Audemars Piguet onderhoud Polijstservice bij Exclusieve Horlogemakers

Uw horloge en armband worden met grote precisie gepolijst, zodat deze er weer als nieuw uitzien met respect voor het originele ontwerp van het horloge. Afgeschuinde randen en zelfs schroefkoppen worden op verschillende manieren gepolijst om het ontwerp of de vormen niet te veranderen. Dit is een service die wij adviseren en aan kunt vragen naast een volledige onderhoudsservice.

Audemars Piguet Horlogeband en gespservice

Audemars Piguet horlogebanden zijn met de hand vervaardigd en gestikt. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en garanderen mits goed onderhouden de complete pasvorm bij uw Audemars Piguet horloge.

De conclusie

Als u in een AP horloge heeft geïnvesteerd, kunt u er het beste goed voor zorgen en het zowel van binnen als van buiten in uitstekende staat houden. Hoewel u zich misschien niet kunt voorstellen dat u uw Audemars Piguet horloge op dit moment zou verkopen, zou die dag in de toekomst misschien wel kunnen komen. En als dat niet het geval is geeft u het ongetwijfeld door aan uw kinderen. Het is dus zeker de moeite waard om een ​​stap verder te gaan om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke investering heeft om van te genieten en door te geven. Bij Exclusieve Horlogemakers begrijpen wij dit en delen wij uw passie voor dit unieke horlogemerk.

De contactgegevens van Exclusieve Horlogemakers

Telefoon: 073 72 00 875 

WhatsApp: 06 122 75 118 

Email: info@exclusievehorlogemakers.nl 

Onze adresgegevens:

Oberon 36

5221LV ’s-Hertogenbosch

U bent welkom op afspraak.

Let op! Alle horloges worden opgeslagen in een extern beveiligde locatie.